Létezik-e pokol, vagy csak a vallási elöljáróság eszelte ki ezt is, hogy fizessük nekik a tizedet?
(Jézus, aki soha nem szedett dézsmát, többször is beszélt róla...)
Ugyebár a férfi a nőtől általában egy dolgot akar a nő a férfitől:
mindent.
Száraz kurvának azt nevezzük, aki megszerzi megkapja a férfitől mindazt amit ő akar, de p... azt végül nem ad. Van benne egy ráutaló magatartás, "madarat talál" ezértmagának bőven, annyit, hogy sosem fogy el.
"De hát hiszen nem is Ábrahám vagy Jákob a parázna disznó, hanem te."
Épp most beszélünk róla te istenfelejtő, hogy Ábrahám és Jákob nem volt parázna.
Meg arról is, hogy a paráznák nem öröklik az Isten országát.
Azt hitted madagról, hogy okos vagy...
Buta vagy inkább mint a tök a szellemi igazságokhoz.
Jézus mondta a zsidóknak:
Ott lesz sírás és fogak csikorgatása, mikor látjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákóbot, és a prófétákat mind az Isten országában, magatokat pedig kirekesztve.
( a keresztényekről.)
És jőnek napkeletről és napnyugatról, és északról és délről, és az Isten országában letelepednek.
És ímé vannak utolsók, a kik elsők lesznek, és vannak elsők, a kik utolsók lesznek.
Hát azért azt nem mondanám, hogy nincs, de amikor olyan közelségbe kerültünk, hogy lehetet volna ez az Ige jutott az eszembe:
Avagy nem ebben vétkezett-é Salamon Izráel királya? Noha nem volt sok nép között hozzá hasonlatos király, a kit szeret vala az ő Istene és királylyá tette vala őt Isten egész Izráel fölött; őt is bűnre vivék az idegen asszonyok:
És néktek engedjünk-é, hogy cselekedjétek mindezen nagy gonoszságot, vétkezzetek Istenünk ellen, idegen asszonyokat vévén feleségül?
Neh.13,26
Így tehát (helyesen) blicceltem a dolgot.
Vagyis szándékosan elbalf@szkodtam a szitut, ő pedig "elszárazkurváskodta" .
(így volt ez a legjobbik rossz megoldás szerintem...)
Vagyis férfi-nő barátsággá degradálódott kapcsolatunk...
"Avagy nem tudjátok-é, hogy igazságtalanok nem örökölhetik Istennek országát? Ne tévelyegjetek; se paráznák, se bálványimádók, se házasságtörők, se pulyák, se férfiszeplősítők,se lopók, se telhetetlenek, se részegesek, se szidalmazók, se ragadozók nem örökölhetik Isten országát..."
Én is pont így gondolom Hígember.
A pulyák és férfiszeplősítők azok akiket mi buziknak nevezzük homoszexuális perverz alakok ugyebár aki nem kerülnek a mennybe.
De kik a paráznák?
Ne erről nyissunk vitát!
Mert Ábrahám aki az ágyasainak ajándékot adott vagy Jákob a Mennybe került, nem pedig a Pokolba.
Jézus mondta a vallásos farizeus zsidó kortársainak:
Ott lesz sírás és fogak csikorgatása, mikor látjátok Ábrahámot, Izsákot és Jákóbot, és a prófétákat mind az Isten országában, magatokat pedig kirekesztve.