Üdvözlet minden olyan sporttársnak, vagy sportos társnak aki tekergett már valaha ezen a "nemes" "érzékinek" :-) is mondható dombvidéken. Érzékinek amiatt is mondható, hiszen itt a környéken lehet azért fáradtságot is érezni egy pár emelkedő megmászása után.
A magam részéről csak annyit, hogy kifejezetten amatőr vagyok( 40 fölött meg pláne), egy acélvázas Trek721-essel tolom a km-eket. Igaz ebben az évben még csak 3-szor voltam kint, és hát bizony nagyon idényeleji a forma. A legutóbb(ma) a következő emelkedőket szenvedtem végig: Gödöllőről indulva egy ideig a Margita SE http://www.freeweb.hu/margita/ által rendezett K30-as útvonalon haladtam Mogyoród szívéig. Útközben két hasonló vakmerő bringással találkoztam de ők pont szembejöttek. Aztán elkanyarodtam a F1-es pálya irányába, majd a pálya kerítése melletti emelkedőn lógattam a nyelvemet. Valami iszonyatos volt. :-) Aztán nem gurultam le Szilasligetnél, hanem még előtte lekanyarodtam egy kis útra ami a szőlő mellett visszavisz Mogyoródra. Ott visszamentem Szadára, majd a szadai emelkedőn ismét a "Nagy halál" c. operából adtam elő részleteket. Befejezésként a gödöllői Öreg hegyre vánszorogtam fel. Tavaly 5-6 perc alatt fent voltam, most 8 1/2 körül. ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Szal lesz hova fejlődni! :-)
A Margitások K30-asán indulok! Alább a versenykiírásuk: