Gyenge nyelvtudassal mehet meg pizzafutarnak, taxisofornek, esetleg egy interimen keresztul az epitoiparba(bar ehhez hasznos ha tud lengyelul) es persze ha ferfi akkor a legioba:-)
De azèrt megkèrdeznèm, hogy 20 èves fiatal jo fizikumu sràcnak valami melot nem tud valaki ide kinnt? (segèdmunka gipszkartonozàs ilyesmi... ami nem igènyel nagy nyelv tudàst!
Tudom nem szeretitek..... De azèrt megkèrdeznèm, hogy 20 èves fiatal jo fizikumu sràcnak valami melot nem tud valaki ide kinnt? (segèdmunka gipszkartonozàs ilyesmi... ami nem igènyel nagy nyelv tudàst!
Erdekes, hogy az én baràtnôm is (akivel 30 éve egy tàrsasutazàson jöttem ki Pàrizsba) ezt a WC-problémàt hozta föl oknak arra, hogy ô miért nem maradna ebben az orszàgban. :))))
Létezik még a Bricostore és a Bricomarché is. A Castorama szvsz a legdrágább. A legolcsóbb a Brico Dépot bár az olcsóságért cserébe nem a legjobb minőséget kapod.
Köszi! Castorama-t találtam eddig, de picit drágának tűnik. Sajnos még csak a hazai árakhoz tudok viszonyítani, de megnézem gyorsan a többit amit írtál. Villanytűzhelyet kéne bekötnöm, ahhoz keresek kábelt.
Léteznek Franciaországban barkácsboltok? Most éppen elektronikai/villanyszerelési szaküzletet keresek, nem sok sikerrel. Tud valaki ilyen hálózatról, vagy Párizstól délre valahol (Chatenay-malabry környékén) ilyen üzletről? Később kelleni fog normál barkácsbolt is, ha valaki ilyet tud az is jó lenne. Előre is köszi!