Keresés

Részletes keresés

idooogeep Creative Commons License 2021.01.27 0 0 366

Ki más lehetne, mint Tivadar:-)
Na ez asztán szellemes húzás lenne.

Előzmény: Ilhilla (364)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.27 0 2 365

Bírtam Viktort, nem sokra ment az "ukrán vagyok, nem beszélek magyarul" elképzeléssel... :D Zozo meg a végén még röhögött is a két parancsnok hatalmi harcán... 

Márk hol volt egész délelőtt? Ez már másik nap, nem a találkozóé. Fel se tünt senkinek, hogy nincs benn.. Kissé olcsó poén, hogy Tivadar meg folyton a klotyón ül, ráadásul meg már unalmas is... :P

Ilhilla Creative Commons License 2021.01.27 -2 0 364

Na, ki is lehet Tina apukája?

Szerintem a fiatal Lajosra hasonlít! ...meg Szombathy Gyula fiatalkori énjére, de ő nem játszik a sorozatban. :-)

Mazsola0070 Creative Commons License 2021.01.27 0 0 363

Peche volt, őt az ukrán határnál biztosan nem Pityke ellenőrizte, és az ügyében nem a kretén Tivadar és a két, kb. kiscsoportos óvodás szellemi szintjén álló alrendőr járnak el (elnézést a kiscsoportos óvodásoktól, némelyik lényegesen értelmesebb mint Zénó és a szakállas hülyegyerek)....

Ja, meg az is lehet, hogy a tőle lefoglalt cigarettát hogy-hogynem, de nem tudta visszalopni a rendőröktől.

Előzmény: GPS (362)
GPS Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 362
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.26 -4 0 361

Ha annyira egyetlen emléke Tinának a fotó, simán le is fotózhatta volna az őrmester, de nyilván lesz még szerepe ennek a "dugihelynek", Petra szemét semmi nem kerüli el.

Előzmény: bk_barát (357)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 360

Nem szeretném lelőni a poént, de tuti, hogy az lesz, hogy a bájgúnár őrmester éppen a tűzoltóházban lesz, és valaki megérkezik, akinek nem kéne ott találnia Pintért és puszta véletlen folytán PONT oda kell felmásznia, hogy elbújjon, ahová a plüssmacikat rejtették. És majd bárányjóska nyakába fogják varrni az egészet, elvégre az övé a tűzoltóház.

rayzolko Creative Commons License 2021.01.26 0 2 359

Ez megint a DÖ mintájának a követése. Számolnak, számolnak és rájönnek, hogy kellene még egy autó, mert Viki szerepe olyan, hogy a magánélete is becsordogál a történetbe. Mi legyen? Járjon rollerral? De hát csokoládákat terít, az nem jó. Jó erre nincs már keret, marad a Samara, a népnek ez is megfelel, ne okoskodjanak.

Az kezdési idő tologatása is ezt tükrözi sajnos. A néző van érettük, ő csak ragadjon bele a foteljába és nyugton várjon.

Előzmény: NTL-979 (358)
NTL-979 Creative Commons License 2021.01.26 -2 1 358

Értem én, hogy Igor és Viki legutóbbi találkozóján Viki épp munkába ment/munkából jött és azért jött rendőrautóval a találkozóra. De a mostani találkozóra miért ment rendőrautóval, ha civilben volt? Besétált a rendőrségre és mondta, hogy "figyeljetek már kéne egy rendőrautó, mert csokit kell szállítanom"? Vagy Ukrajnában az a módi, hogy a rendőrök megkapják a szolgálati autót sajátként?

bk_barát Creative Commons License 2021.01.26 0 1 357

Márk jól eldugta azt a képet... :D Az is meredek, hogy pont a tűzoltóházban akar irodát berendezni, ahol Jóska rendszeresen gyakorlatozik a fiúkkal. Nem értem mért nem rakta bele a képet a tárcájába és vitte haza a lakásába, nem valószínű, hogy megmotozzák, vagy házkutatást tartanak nála. Azon amúgy is csak egy férfi van egy kisbabával, akár a személyes emléke is lehetne... Most az lesz, hogy Petráék megtalálják, ami végülis nem ügy, vagy ő találja meg a macikat, Tivadar nagy örömére. Mondjuk az is fura, hogy Márk rendszeresen későn jár be dolgozni, és az őt folyton zrikáló parancsnok ezt símán tűri...

GPS Creative Commons License 2021.01.26 0 0 356

Érthető ez a kapkodás mert  Anyúra nagyon rájött a Balaton és sokan nem tudták kivárnia az ultrahosszú Fókusz végét se, inkább elkapcsoltak.

Én is csak úgy tudom megnézni mindkettőt, hogy felvételre állítom a Keressztanyút és végignézem közben a Balatont. Aztán a KA-t az elejétől.

Sokak megtehetnék ezt, mert a mai TV-k szinte mindegyike tudja ezt, de valahogy nemigen élnek vele az emberek.

Igaz, ehhez kell még egy "doboz", amiről nézni lehet egy csatornát - miközben a felvétel egy másik csatornáról megy.

Pl ilyen, ni: https://kabelvilag.hu/Econ-T2-BOX-asztali-medialejatszo-E-264

Nem egy nagy érvágás beszerezni - viszont szinte "megduplázza" a TV-ket, mert egyszerre 2 csatornát is foghatunk (pl. az egyiket nézzük, közben a másikról felveszünk).

.

Előzmény: az igazi bőrönd ödön (355)
az igazi bőrönd ödön Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 355

Tegnap mi is megszívtuk, ezért kerestem rá. Érthető ez a kapkodás mert  Anyúra nagyon rájött a Balaton és sokan nem tudták kivárnia az ultrahosszú Fókusz végét se, inkább elkapcsoltak.

https://sorozatwiki.hu/hirek/3-heti-nezettseg-negyszer-is-legyozte-a-fokuszt-doktor-balaton

Előzmény: bk_barát (354)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.26 0 0 354

Aha, szóval tegnap délután, utolsó percben csak szóltak...

Előzmény: az igazi bőrönd ödön (353)
az igazi bőrönd ödön Creative Commons License 2021.01.26 0 0 353
Előzmény: bk_barát (352)
bk_barát Creative Commons License 2021.01.26 0 2 352

Sztem szemétség egy ekkora műsorváltozás, mikor még a saját oldalukon is 20.10-et írtak. És akkor mostmár ez mindig így lesz? Legalább tudathatnák vmilyen formában...

Előzmény: Mlle. Grenelle (349)
Befetető Creative Commons License 2021.01.26 0 2 351

legalább 20 perccel előbb kezdődött, visszanéztem playeren és egy csomót nem láttam - rohadjanak meg, ezért jól megbírságolnám őket

Előzmény: Ilhilla (348)
Befetető Creative Commons License 2021.01.26 0 0 350

hogyne lett volna jelentősége, erről szól a sorozat, a csempészésről, ha nincs szükség rá, mert simán át lehet hozni bármit a határon, akkor mi értelme van a sorozatnak? akkor miért bohóckodtak az előző szállítmánnyal, miért nem hozták át azt is csak simán? ha ezeket is csempészték, akkor legalább egy snitt jó lett volna, hogy lássuk

Előzmény: Ilhilla (347)
Mlle. Grenelle Creative Commons License 2021.01.26 -1 0 349

Nagyjából igen - elvégre ez a csatorna húzóműsora, az egész ország legnézettebb televíziós adása, hát hogyne várnák már a nézők epedve, már két órával előtte!

Egyébként komolyra fordítva, nagyon sok helyen van az, hogy egyszer beállítják a tévét az RTL-re, és onnan nem is nagyon mozgatják el.

Az RTL pedig elsősorban a saját közönségét szolgálja ki, nem feltétlenül azokat, akik ide-oda kapcsolgatnak... 😛

#dinamikusanváltozórendszerek

Előzmény: Ilhilla (348)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.26 -3 1 348

20.06-kor kapcsoltam oda és már javában tartott.

Érdekes, hogy a műsorváltozást nem tudatták, pedig ki szokták írni legalább a képernyő aljára.

Azt gondolják, hogy a nézők este 6-kor leülnek a híradóhoz és a Fókuszon át a sorozatra várnak?

Előzmény: Magdi60 (341)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.26 -3 0 347

Én úgy láttam, amikor elindultak és a srác kérdezte az apját, hogy ő vezessen-e, az ukrán lejárótól indultak (lásd falevelek a motorháztetőn, füves terület és a kocsitól balra a lejáró). Az apa azt felelte, majd a benzinkúttól vezethet, de ezen nem a saját kútjukat értette, hanem azt, amelyik már a határ magyar oldalán van és ahol a főrendőrrel kocsicsere megtörtént.

Nem mutathatnak mindent és most nem is volt jelentősége annak, hogy az alagúton át hozták át a cigit.

Előzmény: Befetető (343)
Ilhilla Creative Commons License 2021.01.26 -3 0 346

Szerintem ezt a becenevet a többiek ragasztották rá, hiszen ő is Zsigusz-nak hívja Zsigát! :D

Előzmény: janderka (335)
GPS Creative Commons License 2021.01.25 0 0 345

Azért máshol is voltak idióta rendőrök.

Még hogy bírság? - miközben (ahogy elnézem) elintézhették volna másképp is :-)))

Magdi60 Creative Commons License 2021.01.25 0 0 344

Hogy bohóckodhassanak az alagútban.

Előzmény: Befetető (343)
Befetető Creative Commons License 2021.01.25 0 1 343

nem értem minek csempészni, Olegék simán áthozták a 100 kg csokoládát a határon a polginak

Magdi60 Creative Commons License 2021.01.25 -1 0 342

Egyszerre kezdődött a Doktor Balatonnal, egyik 15 perccel előbb, másik 15 perccel később, pedig eddig meg lehetett nézni egymás után.

Magdi60 Creative Commons License 2021.01.25 -1 1 341

20.10-et írnak kezdést, és már megy!

janderka Creative Commons License 2021.01.25 0 0 340

Az lehetne még mentség, ha olyan nevet akartak volna adni neki, mint nálunk a Kálmán Olga, vagy a Tóth-Zsiga Nóra. De ezeknél a sorrend legalább jó helyen van... Na mindegy!

Előzmény: GPS (339)
GPS Creative Commons License 2021.01.25 0 0 339

Halkan megjegyezve: az ukránok egyáltalán nem Oleg-nek ejtik az Oleg nevet (mint az oroszok).

Az ukránoknál az Oleg nevet "Oleh"-nek ejtik - de hát ki figyel ilyesmire? :-)))

.

Előzmény: janderka (338)
janderka Creative Commons License 2021.01.25 -1 0 338

Vele jobban jártunk volna :)))))

De ha kicsinytő-képzős becenév lenne is - mint mondjuk Kovács Istvánnál a Koko, vagy Erdei Zsoltnál a Madár - azt nem írnák rá a hivatalos flepnijére. Bár végülis Zsigának is ráírták (még jó hogy nem azt hogy Zsóka) :)))

Előzmény: GPS (337)
GPS Creative Commons License 2021.01.25 0 0 337

az Oлеся (Oleszja) elvileg női keresztnév...

Ilyesmire gondolsz: https://www.instagram.com/ole.ole__/?hl=hu

Éppenséggel lehet az Oleg kicsinyítő-képzős beceneve is (ha az alkotó-nagyasszony úgy akarja).

.

Előzmény: janderka (336)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!