A Keresztanyu 2021-ben bemutatásra kerülő televíziós vígjátéksorozat, melyet a Drága örökösök alkotói készítenek és 2021 januárjában fogják bemutatni az RTL Klubon.
Bírtam Viktort, nem sokra ment az "ukrán vagyok, nem beszélek magyarul" elképzeléssel... :D Zozo meg a végén még röhögött is a két parancsnok hatalmi harcán...
Márk hol volt egész délelőtt? Ez már másik nap, nem a találkozóé. Fel se tünt senkinek, hogy nincs benn.. Kissé olcsó poén, hogy Tivadar meg folyton a klotyón ül, ráadásul meg már unalmas is... :P
Peche volt, őt az ukrán határnál biztosan nem Pityke ellenőrizte, és az ügyében nem a kretén Tivadar és a két, kb. kiscsoportos óvodás szellemi szintjén álló alrendőr járnak el (elnézést a kiscsoportos óvodásoktól, némelyik lényegesen értelmesebb mint Zénó és a szakállas hülyegyerek)....
Ja, meg az is lehet, hogy a tőle lefoglalt cigarettát hogy-hogynem, de nem tudta visszalopni a rendőröktől.
Ha annyira egyetlen emléke Tinának a fotó, simán le is fotózhatta volna az őrmester, de nyilván lesz még szerepe ennek a "dugihelynek", Petra szemét semmi nem kerüli el.
Nem szeretném lelőni a poént, de tuti, hogy az lesz, hogy a bájgúnár őrmester éppen a tűzoltóházban lesz, és valaki megérkezik, akinek nem kéne ott találnia Pintért és puszta véletlen folytán PONT oda kell felmásznia, hogy elbújjon, ahová a plüssmacikat rejtették. És majd bárányjóska nyakába fogják varrni az egészet, elvégre az övé a tűzoltóház.
Ez megint a DÖ mintájának a követése. Számolnak, számolnak és rájönnek, hogy kellene még egy autó, mert Viki szerepe olyan, hogy a magánélete is becsordogál a történetbe. Mi legyen? Járjon rollerral? De hát csokoládákat terít, az nem jó. Jó erre nincs már keret, marad a Samara, a népnek ez is megfelel, ne okoskodjanak.
Az kezdési idő tologatása is ezt tükrözi sajnos. A néző van érettük, ő csak ragadjon bele a foteljába és nyugton várjon.
Értem én, hogy Igor és Viki legutóbbi találkozóján Viki épp munkába ment/munkából jött és azért jött rendőrautóval a találkozóra. De a mostani találkozóra miért ment rendőrautóval, ha civilben volt? Besétált a rendőrségre és mondta, hogy "figyeljetek már kéne egy rendőrautó, mert csokit kell szállítanom"? Vagy Ukrajnában az a módi, hogy a rendőrök megkapják a szolgálati autót sajátként?
Márk jól eldugta azt a képet... :D Az is meredek, hogy pont a tűzoltóházban akar irodát berendezni, ahol Jóska rendszeresen gyakorlatozik a fiúkkal. Nem értem mért nem rakta bele a képet a tárcájába és vitte haza a lakásába, nem valószínű, hogy megmotozzák, vagy házkutatást tartanak nála. Azon amúgy is csak egy férfi van egy kisbabával, akár a személyes emléke is lehetne... Most az lesz, hogy Petráék megtalálják, ami végülis nem ügy, vagy ő találja meg a macikat, Tivadar nagy örömére. Mondjuk az is fura, hogy Márk rendszeresen későn jár be dolgozni, és az őt folyton zrikáló parancsnok ezt símán tűri...
Nem egy nagy érvágás beszerezni - viszont szinte "megduplázza" a TV-ket, mert egyszerre 2 csatornát is foghatunk (pl. az egyiket nézzük, közben a másikról felveszünk).
Tegnap mi is megszívtuk, ezért kerestem rá. Érthető ez a kapkodás mert Anyúra nagyon rájött a Balaton és sokan nem tudták kivárnia az ultrahosszú Fókusz végét se, inkább elkapcsoltak.
Sztem szemétség egy ekkora műsorváltozás, mikor még a saját oldalukon is 20.10-et írtak. És akkor mostmár ez mindig így lesz? Legalább tudathatnák vmilyen formában...
hogyne lett volna jelentősége, erről szól a sorozat, a csempészésről, ha nincs szükség rá, mert simán át lehet hozni bármit a határon, akkor mi értelme van a sorozatnak? akkor miért bohóckodtak az előző szállítmánnyal, miért nem hozták át azt is csak simán? ha ezeket is csempészték, akkor legalább egy snitt jó lett volna, hogy lássuk
Nagyjából igen - elvégre ez a csatorna húzóműsora, az egész ország legnézettebb televíziós adása, hát hogyne várnák már a nézők epedve, már két órával előtte!
Egyébként komolyra fordítva, nagyon sok helyen van az, hogy egyszer beállítják a tévét az RTL-re, és onnan nem is nagyon mozgatják el.
Az RTL pedig elsősorban a saját közönségét szolgálja ki, nem feltétlenül azokat, akik ide-oda kapcsolgatnak... 😛
Én úgy láttam, amikor elindultak és a srác kérdezte az apját, hogy ő vezessen-e, az ukrán lejárótól indultak (lásd falevelek a motorháztetőn, füves terület és a kocsitól balra a lejáró). Az apa azt felelte, majd a benzinkúttól vezethet, de ezen nem a saját kútjukat értette, hanem azt, amelyik már a határ magyar oldalán van és ahol a főrendőrrel kocsicsere megtörtént.
Nem mutathatnak mindent és most nem is volt jelentősége annak, hogy az alagúton át hozták át a cigit.
Az lehetne még mentség, ha olyan nevet akartak volna adni neki, mint nálunk a Kálmán Olga, vagy a Tóth-Zsiga Nóra. De ezeknél a sorrend legalább jó helyen van... Na mindegy!
De ha kicsinytő-képzős becenév lenne is - mint mondjuk Kovács Istvánnál a Koko, vagy Erdei Zsoltnál a Madár - azt nem írnák rá a hivatalos flepnijére. Bár végülis Zsigának is ráírták (még jó hogy nem azt hogy Zsóka) :)))