Keresés

Részletes keresés

endrebá Creative Commons License 2019.09.21 0 0 672

Egyetértek.

Előzmény: Anyóca99 (669)
endrebá Creative Commons License 2019.09.21 0 0 671

Ez így elég vérszomjas jövőt valószínűsít.

De jól mutatja hogy milyen az erő (fenyegető) - és azt is hogy Szabó Magdának nsem tesz jót.

Előzmény: Törölt nick (668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.21 0 1 670

Egy lehiggadt és tiszta kapcsolatban lehet idézni emlékeket, sőt kell is, ez a bizalom része mert a múltam is én vagyok! Az ő múltja meg az övé, de ezek nem közös emlékek! 

Az idézet így szólt és ezzel én állást is foglaltam nőhatalmi kérdésben.....:))

Előzmény: Anyóca99 (669)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.21 0 0 669

Pedig az emlékeket senkitől nem lehet elvenni , és szerintem nem is érdemes .

Az emlékeink a lelkünk része .  A szépet megosztjuk , a csúnyát meghallgatjuk ha igény van rá . Szerintem legalábbis .

Előzmény: Törölt nick (668)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.21 0 2 668

Nagyon szeretem Szabó Magdát, tőle hoztam egy gondolatot. Szerintem tudom, hol a helyem egy párkapcsolatban! :) 

“Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is,

én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök se vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot se tűrök el,

jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek.”

Szabó Magda

endrebá Creative Commons License 2019.09.20 0 0 667

Szia Nemisanyóca.

Úgy látom hogy te is kettős mércével alkotsz véleményt..

Részben úgy hogy "ezésez" a férfiak dolga (már ősidőktől fogva, úgyhogy ne vitasd még te sem endrebá) - részben pedig úgy hogy a "párodnak ez eléggé kevés"  (mert hát ez viszont megváltozott)

Szerintem már nem mások mondják meg nekem hogy mi az ami már "eléggé" , hanem én is meghatározhatom.

Illetve csak a kívülállók mércéje nem lehet egyforma.. az összetartozni vágyók pont ezt egyeztetik, az összetartozók pedig egyetértenek (minimum az alapdolgokban).

Az a bekezdésed hogy én kinek akarok megfelelni..  hm..  Ez a megfelelnivágyás a legjobb példája a női hozzáállásnak.

Nem azt mondom hogy a "yin" mellett tilos a "yang" összetevője a léleknek, de az arány.. az a fontos.

Tehát lehet bennem megfelelnivágyás ha egy általam kevésbé ismert témában MUSZÁJ hibátlanul teljesítenem, és ott van mellettem a nálamnál jobb.. a vizsgáztató.  Akkor bennem is dolgozik a megfelelni vágyás.  De egy párkapcsolatban magamnak akarok elsősorban megfelelni.. először nekem kell hogy tetsszen amit csinálok.

Előzmény: Anyóca99 (665)
endrebá Creative Commons License 2019.09.20 0 0 666

Igazából amíg szalagfűrészeltem, azon járt az eszem hogy kérdezi-e valaki hogy ez a téma mennyiben érinti a nőhatalom változásait, ezért megelőzném.

Annyiban ugyanis hogy a számomra normálisabbnak tűnő világban én akartam jobban a nőket mintsem ők engem - ezért nekem kellett úgy játszanom ahogyan ők fütyültek.  ..izé.. táncolnom.

De a kedvenc játékom szabályait is ők diktálták.

(mert én voltam az az erősebb akinek tőlük kellett valami fontos)

Most pedig mondhatom azt hogy vagy így játszunk, vagy mással játszom.

És ha ennyi nem elég..  hm.. akkor sincsen több.

És ez a nőket erőssé nyilvánító hatalom következménye.

Előzmény: Anyóca99 (665)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.20 0 1 665

" Ki mondja meg hogy mi az ami már "eléggé"? "

Szerintem mindig az , akivel valamilyen kapcsolatba kerülsz , és felmerülhet köztetek az  "elégséges"  gyakorlati tartalma .

Miután mindenki másként szocializálódott , vagy tőled eltérő mentalitású , más-más az elvárás . Nem lehet mindenkinek pont egyformán ennyi vagy annyi az elégséges .

Hogy aztán neked kinek az elvárása fontos , kinek akarsz megfelelni , azt te döntöd el .

Nekünk olvasóidnak nyilván elégséges , ha tisztességesen kommunikálsz velünk , de a párodnak asszem' ez  "eléggé"  kevés .:-)

Hogy mondjak valami konkrétabbat is :

- ha mindig te vagy magadnak a fontosabb , mint a veled kapcsolatban lévő , akkor önző vagy .

- ha semmi felháborodást nem érzel egy kutyát kocsi után kötő (és azt úgy kivégző) vadállat iránt , akkor érzéketlen vagy .

Előzmény: endrebá (664)
endrebá Creative Commons License 2019.09.20 0 0 664

Szervusztok ideolvasók, az "eléggé" szóról mesélnék nektek.

Nemrég próbáltak rám bizonyítani önzőséget és érzéketlenséget, én pedig csak azt tudtam mondani hogy ennyire vagyok képes.  Elfogadom ha az amire képes vagyok az nem elég, de ha nem akarok túllépni a saját árnyékomon akkor önző vagyok és érzéketlen?

Ki mondja meg hogy mi az ami már "eléggé"?

Az aki kevésbé akarja?

(mindegy mit.. a másikat, vagy AZT, vagy a biztonságot, vagy a kiszolgálást)

endrebá Creative Commons License 2019.09.14 0 0 663

Node hidd csak el nekem hogy fügicét is csak úgy szeretem ahogyan azt neki a jézushite is megengedi. 

A szeretet szerintem fontosság.

Előzmény: Anyóca99 (662)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.14 0 0 662

Ha 20 évesen szültem volna , a fiam lehetne . (lánygyerekem '69-es)

Előzmény: S.Adry (661)
S.Adry Creative Commons License 2019.09.14 0 0 661

Nem titok, mert több helyen megírta. 67-es születésű

Előzmény: Anyóca99 (659)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.14 0 0 660

Szerintem a fiam is lehetnél .

Előzmény: Anyóca99 (659)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 659

Hány éves vagy ? (ha nem titok)

Előzmény: endrebá (658)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 658

Kedves Nemisanyóca, nagyon jólesnek a segítő szavaid.

Talán mondtam már hogy életemben sose volt ilyen jó dolgom, mert a nőhatalom szerintem bizonyos kor felett magányossá teszi a nőket és válogatóssá a férfiakat.

Nem azért érzem rövidtávokra kárhoztatva magamat mert nem akarok más tulajdona lenni, hanem mert tudom hogy a női természet nem olyan mint amilyenről én ábrándoztam kilencvenkettőben.

(mikor nősültem)

Abban bízom (és jól is teszem), hogy veledpéldául ugyanúgy jól szót értenék és szeretnélek mint fügicét..  csak a mai szintünknél közelebbi ismeretség lenne a tiltott.

De aztispéldául tudom hogy ezzel a kalamajkakislánnyal például hiába jeleznének ki a Földtani Intézet rengésjelző ingái, akkor sem szabadna bíznom másban mint hogy ő lesz az én szép vesztem.

Előzmény: Anyóca99 (655)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 657

Nnnna ezt megint nem szabad félvállról venni..

Én csak azt a kis tiszteletlen kalamajkakislányt hajintottam kupán a kifejezéssel, nem akartam megzavarni a rokonaid örök nyugodalmát.

Előzmény: Törölt nick (654)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 656

Izgatna a lópisztolyt.. hiszen ismerik egymást többé-kevésbé.

..és nálad csak egy kicsit megalapozottabb véleményeket sugdosnak a fülembe egymásról.

DE minden sugdosás ellenére sem szeretném ha barik lennének mert akkor csak annyit súgnának a fülembe hogy "BEEEEEE"   :-PPP  :-)))

Érzékenység.. hm.

..mindenáron elérhetetlen magasságokba szeretnél emelkedni a szememben?

Nemisvagyok vad..   nyüssz-nyüssz!

(ez a befejező mondatod meg OAÚÚÚ ..  ÁÁÁ !!)

Előzmény: Törölt nick (653)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 655

Sose add fel a reményt !  Mert akkor elutasító vagy közömbös leszel , és nem látod meg amit látnod kéne' .  

Sose tudhatod , mikor jön eléd valaki , akit vársz . Rengeteg magányos (egyedül élő) nő van , aki párkapcsolatra vágyik .

Előzmény: endrebá (651)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.13 0 0 654

Hogy találtad el? Tényleg tökkelütött volt, ráadásul buzi is. És sosem derült ki, h azért lett-e tökkelütött, mert a buziságával voltak problémái, vagy azért voltak problémái a buziságával, mert tökkelütött volt... Már meghalt szegény... :)

Előzmény: endrebá (649)
Törölt nick Creative Commons License 2019.09.13 0 1 653

A csajaim közötti tisztelet mint fogalom pedig nem létezik, hiszen ellenségekről van szó.

Sztem ez izgat téged. Ez egy olyan vágynövelő izé nálad, h a csajok legyenek ellenségek. A titkolózás, a bűnös kapcsolat 5 perccel meghosszabbítja a vágyadat, vagy több menetre is képessé válhacc ettől. Szerintem... Ez a sejtésem... Pedig hidd el, hha barinők lennének a csajaid, az legalább olyan izgalmas tud lenni... Csak persze akkor már kérdéses, h kinél van a gyeplő ugye... 

Jut eszembe tudnak egymásról a hölgyek?

Igen, alacsony az ingerküszöböm. Rendkívül érzékeny vagyok mindenféle értelemben. A legkisebb fájdalmat sem tudom elviselni sem fizikailag, sem lelkileg, viszont ami élvezetes, azt meg maximálisan, az utolsó cseppig ki tudom élvezni... :) Mindennek van előnye, meg hátránya is... Egy borsószem hercegkisasszony vagyok... :) És igen, nekem túl vad vagy... :) Ez viszont sok nőnek nagyon csábító tud lenni... A foglalkozásod pedig + 3 cm! :))

Előzmény: endrebá (645)
S.Adry Creative Commons License 2019.09.13 0 0 652

Azért ne kezdjél gyászolni...

Előzmény: endrebá (651)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 651

Én is így érzem..   egyre inkább így érzem.

Előzmény: Anyóca99 (643)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 650

Hm..  szeretője válogatja.

Előzmény: S.Adry (642)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 649

..tökkelütött a nagynénikéd..  :-PPP

Előzmény: Törölt nick (633)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 648

Ha ilyen sok lehetőség között válogathatnék, akkor biztosan így tennék Igor.

..de nem ilyen sok..

Amikor pedig kevés a lehetőség akkor örülök hogy van.  Nincs olyan hogy az ismerkedés idején azt mondhatnám hogy "de ha nem vagy mindenevő akkor muszáj hogy néha húsdiétára vagy zöldségdiétára mehessek" - és akinek ez nem tetszik azzal örökharagésmagázás.

Ha egy szép mosolyt tudok okozni, akkor kéne kettő.. ha csók előtti elkomolyodást tudok okozni akkor jó lenne kívánós szemlehunyást.. és így tovább.

Nem lehet egy történetet a végén elkezdeni..

Cirkusz lesz, és az kinek kell.. hm..

rend a rendetlenségből lesz, és a cirkusz is a rendért kiált.

Amit a hatharmincegyesben írtál az a nőhatalom előtti időkben létezhetett.

De akitől elváltak már, az tudja hogy "én az enyém, te a tiéd.. és ha te nekem adod magadat, attól én továbbra is az enyém".

Előzmény: Igor Castillo de Muerte (627)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 647

Igen, egyetértek

Előzmény: S.Adry (626)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 646

oké, értem : nem érthető meg.

oké értem : keressek magamnak nemnormális nőt.

oké, értem : szeretnéd tudni hogy ami neked nem jutna eszedbe, az hogyan juthat másnak eszébe.

..hm.

Egy normális ember is képes eltérni az átlagtól.  Bármilyen tekintetben. 

Ha én a füledbe súgnék valami nem hétköznapit és te elgondolkodnál - máris nem lennél átlagos.

Máris nem lennél normális.

Előzmény: Anyóca99 (620)
endrebá Creative Commons License 2019.09.13 0 0 645

Franckarikát vagyok kétnejű.. (bigámista)  Kíváncsi vagyok.

A csajaim közötti tisztelet mint fogalom pedig nem létezik, hiszen ellenségekről van szó.

Nem tudom mit nevezel erőfitogtatásnak, remélem nem a kérdésemet.

Esetleg megnyugtatásképpen elismerem hogy én sem vagyok olyan mint amilyenre szívesen emlékszem hogy voltam..

623-as : ..erőszakos?  Hm..  elég alacsony az ingerküszöböd.

Előzmény: Törölt nick (622)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 644

Ez így túl általános . Nem minden szerető mellett tartanak ki . Van , hogy tovább állnak , vagy azt is csalják .

Előzmény: S.Adry (642)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.13 0 0 643

Ha így van , asszem' egyedüllétre , vagy rövid kapcsolatokra ítéli önmagát .

Előzmény: S.Adry (639)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!