Köszi skacok a választ (3196)-ra, de én azért várom, hogy nőnikkek is nyilatkozzanak, én most molesztáló vagyok, vagy simán belefér egy munkatársi kapcsolatba, vagy mit gondolnak?
Nagyon érdekelne á-m és püfffneki véleménye - ásítósmacska és gitana19 véleményét nagyjából ismerem.
A személyemmel kapcsolatban felmerült vádakra reagálva kijelentem, ha bárkit bármivel megbántottam, ezúton kérek elnézést! Be kell, hogy valljam, sok élethelyzetben, sok megoldásban, stílusban, viselkedésben valóban közelítettem ahhoz a határhoz, ami még szerintem elfogadhatónak tekinthető. Tettem ezt a művészi érzékenység és a teljes belefeledkezés, a mérhetetlen művészi szabadságvágy okán. Megalázni valakit sohase volt célom! Ha valaki ezt mégis így érzi ezúton, de személyesen is szívesen kérek tőle elnézést, bocsánatot, bár szándékom szerint mindig a művészet valamilyen típusú megjelenéséért, a különleges belső világok felszabadítására törekedtem. Előadásaimban éppen úgy, mint a hétköznapi alkalmakor. Bízom benne, hogy ezt minden magát sértettnek érző kollégám elfogadja! A legnagyobb büntetés számomra az, hogy imádott színházam nyugalmának biztosítása érdekében meghoztam azt a döntést, amelyről már vasárnap tájékoztattam a nyilvánosságot!
A Budapesti Operettszínház igazgatósága kirúgta Kerényi Miklós Gábort, a színház korábbi művészeti vezetőjét. Azután döntöttek így, hogy hétfőn egy tévéadásban Maros Ákos, a társulat egykori táncosa arccal-névvel vállalva beszélt arról, hogy Kerényi hogyan zaklatta. Kerényi a Facebook-on elnézést kért mindenkitől, akit megbántott.
"Meg arra is, hogy a migrácsok által tömegesen elkövetett - rendszerszintű - erőszakokat bagatellizálják, és összemossák vele a cinkos kacsintás szintű "zaklatásokat".
Több rétege van ennek a mesterséges kampánynak.
Amit írsz, az egyik (talán a legfontosabb) szál. A másik a férfi és nő egymás ellen fordítása, ezzel a deviancia, az aberráció erősítése, ezáltal pedig a társadalomban élő ember utolsó védőhálójának, a család intézményének végzetes meggyengítése.
Meg arra is, hogy a migrácsok által tömegesen elkövetett - rendszerszintű - erőszakokat bagatellizálják, és összemossák vele a cinkos kacsintás szintű "zaklatásokat". :((((((