Ha úri kedve úgy tartja, miért ne lehetne neki 4 riasztója? Sztem 4 kütyüvel kevesebbet kell vezetékeznie, mint ha ugyanaz a védendő terület 1 készülékre lenne kötve.
A riasztóba, a jeladókba is SIM kártya kell. Van két autód, egy motorod, a házadban 4 SIM a riasztóhoz, 2 a boltodban, 2 a nyaralódban, 4 darab a családtagoknál, 2 mobilstick, meg 3 a raktár riasuztójához. és elfogyott a 20 SIM....
"Jó, életszerű ötlet olyanoktól, akik az életben nem vásároltak kártyás telefont:)"
Én ezt nem értem:
"szigorítani a regisztráció nélküli mobiltelefonos SIM-kártyák vásárlását
...
magánszemélyek legfeljebb húsz, míg gazdasági társaságok maximum száz feltöltős SIM-kártyát vásárolhatnának"
Egyrészről most a regisztráció nélküli kártyáról van szó vagy minden feltöltős kártyáról?
Másrészről ha gazdasági társaság vásárol kártyát akkor már a vásárlás pillanatában lehet tudni melyik cégről van szó, vagyis a regisztáció nélküli kitételnek itt nem igazán van értelme.
Harmadrészről mi lesz a nem telefonokba kerülő SIM-ekkel: riasztó központok, járműkövetés, stb.
Csak tudnám, hogy amennyiben ez a történet hasonlít leginkább a valóságra, akkor honnan a frászkarikából szedte az a sok zsurnaliszta a génekről,. szondáztatásról, meg a többiről szóló tényként közölt mesebeli történetet...
A 168 Óra információi szerint Keszthelyen volt az akció, és lehetséges, hogy nem a feltételezett tettest, hanem egy hozzá köthető személyt fogtak el. A teljes hírzárlat miatt azonban nem tudni semmit.
A TV2 szerint a férfire Hévíz környékén csaptak le, úgy tudják, édesanyját állították meg a rendőrök, szondáztatták, és DNS mintája egyezést mutatott, így értek el fiához