Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Annyit még,hogy engem mindig a tetteim minősítettek,nem a "klub"(2-3fő) rágalmai..az hogy ezeknek néhányotok "bedőlt"....?
.Ha olvasgatsz a topicomban,láthatod,hogy ezt nem magamról állítom,hanem mások mondják,hogy"jó csávó a Márkó"(és még fogják is páran mondani!)
A rágalmazók mentalitását jellemzi,hogy miután megkapták a kis "javadalmaikat",még be is írták a topicba(ahogy olvashattad is a fő mentoráltam"nedolaci" "tollából,mint igazmondóvilikénti írását a minap...,hogy mekkora h.lye ez a longi,mert milyen jól sikerült "kicsalnom" ezt+azt..
Egy(-pár) fecske nem csinál nyarat! Alap, hogy ne legyen senkivel gond! Ha folyamatosan szépen, szabályosan fórumozol, adás-vételeid rendben mennek hónapokon-éveken keresztül, akkor mutogathatsz magad mögé. De ezt már megbeszéltül.
Ha van egyéb lelki fájdalmad, akkor azt továbbra is tedd meg, de különben kérlek, ezt a topikot ne használd regényeid letételére.
erről meggyőződhettekakik akartak-,pl. Demetero-nak küldött qb-val kapcs. visszajelzése,de mások is kimondják a frankót..
Szted ,ki a mók?
aki ereszcsatorna laposvasból reszelhget elsütőszerkezetet(amit le semlehet edzeni-ez pedig fontos kritériuma az elsűtő elemeknek-ráadásképp még a "szakma "közelében se járt a lelkem,mert olyan gyorstalpalós betanított gázsszerelő a szakmája..
Tudod,az az 1-2 év fémipari-anyag és gyártásismeret az már 60 évesen nem igazán pótolható-legfeljebb elméletileg...
Légfegyveres megbeszélés és a Tacepaoba rögzítettek alapján légfegyveres hirdetést (nem alkatrészeket, hanem komplett fegyvert) csak az Adás-vételiben lehet hirdetni az ottani feltételekkel. Pont.
Neked külön engedélyezve van a topikodban a hirdetés, mert
1) Biztos van eladó légfegyvered
2) Kérés volt a légfegyveresek részéről (nedolaci tollával), hogy ne lépjél az Adás-Vételi közelébe.
3) Bizonyíthatod a topikodban, hogy az általad eladásra kínált légfegyverek nem is olyanok amilyeneket rád kiabálnak. Akik árgus szemmel figyelik beírásaidat meggyőződhetnek erről egy topikon belül.
Soha nem értettem az indexen "kekeckedőket"-valahogy elszáll a ló némelyikükkel.
Ezt a fórumozgatást úgy kellene felfogni,mint egy "e" book-olvasgatást.Azért jöttem ide,hogy elmémet tágítsam,tapasztalataim mtárházát ötletekkel bővítsem,ismerkedjek új dolgokkal..a sajátjaimat pedig mindig mindenkivel szívesen megosztottam.
Egyesek viszont semmi másra nem tudják használni,mint kötözködésre,intrikára meg fröccsögésre
Tehát:Hiába húznánk a fejüket az asztallap fölé-mindig alá akarják dugni!4Nemlehetne békében-békésen?
Most annyi lenne a kérdésem,hogy a qb-hirdetésemet miért tetszettek kitörölni a qb-s topicból?
Ha visszaolvasgatjátok,más is ott hirdetgette a qb-ját..nemcsak én!
A fórumlakók önuralmának köszönhetően még élsz. De ahogy látom, egyre több, a törvényt nem tisztelő ember keres itt beszélgetőpartnert, eszközt, tudást. Nagyon vigyázz, nehogy ilyennek szólj be. Mert ezek a jóemberek nem rendelkeznek skrupulusokkal. Csak fegyverrel.
Ti nick gyárosok ide csak szórakozni, vagy bosszantani jártok. Vagy van valami értelmes mondanivalód? Akkor tegyed a megfelelő topikban. Én befejeztem a meddő, értelmetlen pötyögést veletek. ÁRNYEMBEREK!!
De! Eddig az eredetin kívűl,még 2!!!!(lonQlobel,meg ez az aximoron:igazmondóvili) Most van még készenlétben,vagy három,mind vilis!Ja!meg valami,nemecsek