Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Dehogy jössz, ez kis falu, itt mindenki jóban van ha lehet a másikkal ! Az én problémám majd megoldom ! Dobj be valamit hátha megnyugszol hihhihihihihihih ((::!!
Ismeretségi körben történt:Megjelentek a veröemberek-célszemély hellyel kínálta őket,elbeszélgettek,elvégezték,amiért jöttek,célszemély nem ellenkezett,gördülékenyen ment a dolog(néhány tasliról volt szó!).Aztán a célszemély megkérdezte az úriembereket:Vállalnak-e megbízást és mennyiért?Hát persze-volt a válasz.Na akkor az ellenem,káromra megbízást adót lapogassák meg!Mennyi lesz?Fizetett,áldomást ittak,ment mindenki a dolgára.A Volt célszemély meg nyugodtan tekintett a jövőbe-megbízható embereket fogadott fel,vele szemben is teljesítették,amit vállaltak!
Látod Kavicsos, ha bűnözővé váltál volna most nem lenne ilyen gondod, (fizetés dohány), Katka mentelmi jogot kapott, most tette le az esküt. Nem keresett, (lopott) még eleget.
Beszéltem a szekrény méretű ismerősömmel a 28 adikai túráról . Ő úgy is jött volna velem egyébként ,mert neki is van arra dolga ha már arra megyek . De így most ,hogy említettem a Kavicsos gondját a főnökével már az ő fekete Merci telepjárójával megyünk azt mondta . Meg szól 1-2 ismerősének ( köztük van egy uzsora kölcsön behajtási is ) . Ja és mindenkinek van kutyája is . Vissza fog szólni ha lebeszélte mindenkivel az időpont . De a cím kellene vagy egy név (?) .
Ami biztos kavicsos elhalad a templom előtt ( ezt egyszer írta ) meg akkor a falu masikfelén lehet a lakásától ,mert messzi van és motorral jár . Van tehene ( jó most buciai ) kubuta trakija is van . Szerintem a helyi könyvtárban ennyiből már tudunk tájékoztatást adni a pontos helyről .