Sikerült itthon komoly matekkal és taktikázással azt kiszámolnom, hogy jobb mindenkinek, ha holnap én is motorozom. Úgyhogy én is megyek! :D Cinkota meeting point.
SOS!!!!!!!! Most telefonált a Rocket-os srác, hogy spotlégszűrőhöz való olaj sprayellene neki, mert kifogyott. Tud valaki valamit? Korán nyitó motoros bolt Pesten, vagy valakinek saját. Ha nem oldjuk meg sajnos nem fog tudni jönni
A holnapi túrával kapcsolatban: ez lesz az eddigi legtöbb résztvevős túra és ráadásul többen többfelől érkezünk. Ennek megfelelően az egri találka időpontját kezeljük megfelelő rugalmassággal :). A résztvevők: Csibu, Misii, RedSprint, StreetTriple, Volverine, egy új srác egy Rocket-tal, egy barátom egy KTM Duke-kal és jómagam.
Nagyon meleg lesz és ráadásul átmegyünk a Mátrán, ami hétvégén össznépi motoros játszótérré változik, szóval kérek mindenkit, hogy vigyázzon a lehető legjobban magára is és a többiekre is.
Várj még min. 1 hete a térkép cserével, vagy hogy sokat fizetnél pl. a Frontosának, mert könnyen lehet, hogy mi is meg tudjuk nem csak diagnosztikázni, hanem térképet is cserélni..
Mindenkeppen szolok, de nem igerek semmit. Viszont azt betartom! :)
Nem mondom hogy nekem is hetvegen az az almom, hogy a sok matrai rossi kozott nyomuljak, de mar nagyon fel kellene menni egy karikara. Viszont a gumikat legjobb esetben is csak vasarnap tudom feltetetni. Talan, ha lesz ra idom. Majd szolok.
Ez a vizhofok/rpm lista szoget utott a fejemben, mert szerintem az enyem nagyon nem ezeket az ertekeket hozza, hanem alacsonyabbakat. Nem sokkal, de alacsonyabbakat. Lehet, hogy koze van az inditasi gondhoz. Mar nagyon el kellene vinnem a gepet atnezetni, meg new injektorterkep, etc... de most vettem egy par hasznalt gumit (D211GP), mert csak le kellene cserelni a 2002-es Supercorsakat, amik egyebkent hibatlanul melegednek es tapadnak. A szerviz meg tuti nem all meg 30-40e alatt. Mindig ez a rohadt penz...
Jó hír, most hívott a Rocket-os srác, jön ő is, sőt lehet, hogy megy tovább veletek a Bükkbe is. Van pályázni egy külön motorja és a dömpert is kiviszi néha, szóval nem fog lemaradni.
Esetleg tudnád pontosítani a cukrászda nevét, címét, helyét. Nem biztos még, hogy melyik úton érkezünk Egerbe, ezt majd a pestről induló társaság dönti el.