Samsung változatával jáccottam elég sokat, ami tökre ugyanaz mint a k10d. Segíts nekem rájönni miben is jobb, mert magamtól nem bírtam még rájönni... :)
igen tudom, hogy nem az a kategória:(( és ezekből kell kihozzam a maximumot vhogy. Inkább egy jó állvány lesz a konverter helyett most inkább asszem. Már ki is néztem:)))
Oly nem lenne jobb? :)) Nincs váltás! Telét veszek ill. cserélek hosszabb gyújtótávúra. Jó dolog a kétszerező, ha más nincs, de mégiscsak egy kényszereszköz.
jelenleg még szerény az objektív park (meg a rávaló is) Pentax 75-300/4,5-5,6 és Phoenix 100-400/4,5-6,3 meg a 18-55 Pentax kit. És van egy Pentacon 4/200 de az valszeg gombás:((( a héten ha lesz egy kis időm viszem bevizsgálni
A Pentaxnak van egy SMC AF 1,7x adaptere, ezzel a gyújtótávolság növelésen kívül a régi manuális objektívjeidet autófókuszosként is tudod használni.
A manuális gyári konvertereket (1,4XS - 2 XS - 1,4XL - 2XL) is be lehet szerezni, persze tudni kell hogy melyik objektívhez kellene, mert nem egyformák!