Takarítást, háztartásvezetést vállalok. Takarítást, házvezetést, szükség esetén kertgondozást. Nagy gyakorlattal és szakmai tapasztalatokkal rendelkezem. Festés utáni takarítást és nagytakaritást is vállalok. Alapos, megbízható munkavégzést kínálok! Ár: megegyezés szerint. Dolgoztam a Magyar Magyar Televízióban, a Sportcsarnokban és közismert személy bejárónője voltam. Hívjon bizalommal! (Katika) +36 (20) 580-8645.
52 éves vagyok, több családnál is takaritok, vasalok, Keddi napom szabad lett / családi ok miatt/erre a napra keresek családot. Budapest IV.XV és környéki kerületeiben. elérhetőségem Huszárné Gabi 06305429250 vagy a gabi959@vipmail.hu cimen
Megbízható,ápolt,nem dohányzó,hölgy vagyok,tíz éves takarítói tapasztalattal bejárónői,takarítói munkát keresek.Vasalást és gyermekfelügyeletet is vállalok.3 saját gyermekem van.Pest megye(Érd),Budapest.Referenciát ,fénylépes önéletrajzot kérésre továbbítok.
Látom itt többen keresitek az ideális takarítónőt. Én is hónapokon át kerestem, mire találtam olyat, aki az én talán kicsit túlzott igényeimet is kielégíti. Végül megtaláltam és most egyszerre neki és nektek szeretnék egy kicsit segíteni. Van még néhány üres napja és ezekre is szívesen vállalna munkát. Megbízható, kedves, gyorsan és szépen dolgozik, mindenkinek csak ajánlani tudom. Ha valakinek szüksége van rá, jelezze felém a t.atty@freemail.hu címen és szívesen megadom az elérhetőségét.
Gondoltam hogy nem lesz a válasz. Én mindenkitől megkérdeztem és senki jött az Ön ajánlásával. Telefont is felvettük a hölgynek akiről beszél és elküldte önéletrajzát...válaszoltunk is neki. Nem azt kértem ide írja ki az email címeket, hanem nekem privátba, hogy hihető legyen a lejárató kampánya :) Kérvényeztem a moderátoroktól hogy töröljenek, felesleges ideg és idő itt lenni...
én nem szeretnék önnel vitázni,bizonygatni meg főleg nem.azt sem értem,mi nem világos?itt is hirdetett,és a nők lapja cafén is kapott az egyik ismerősöm elérhetőséget.annak rendje és módja szerint elküldték az önéletrajzot fényképpel/telefonszámmal.
van aki beszélt is önnel telefonon,ahol megadta a mail cimét.ennyi a story.választ nem kapott senki.
most komolyan gondolja,hogy IDE fogom leirni névvel+számmal az illető hölgyek elérhetőségét?sajnálom,hogy nem sikerült együttműködni.
A hölgynek, aki hozzánk jár, van még szabad kapacitása, lehetőleg Bp. területén vállalna takarítást. Nagyon szépen, alaposan, tempósan dolgozik, én elég háklis vagyok, de vele teljesen meg vagyok elégedve. Ha valakit érdekelne, az sz pont jutka kukac gmail.com címen keressen meg.
jonapot kivánok horváth erika vagyok és vegyük fel amenyus0624@freemail.hu cimen a kapcoslatot és küldenék önéletrajzot mert most is takairtással foglalkozom de csak alkalom szerüen köszönöm
Egy múlt évi hírdetésére válaszolok. A XII. kerületbe 80 nm-es lakás heti egyszeri takarítására keresek precíz, pontos, megbízható személyt. Amennyiben még aktuális lenne,
várom árajánlatát és válaszát a következő e-mail címre: szenmari@freemail.hu.
Budán a XII. kerületbe keresek 80 nm-es lakás heti rendszeres takarítására igényes, leinformálható személyt. A lakás autóbusszal nagyon jól megközelíthető. Olyan személyek jelentkezését várom, akik precíz, pontos munkát tudnak végezni. Empátiával, egy háztartáshoz szükséges sokoldalúsággal rendelkeznek. Árajánlattal várom a jelentkezéseket lehetőleg órabérben a következő email címen: szenmari@freemail.hu
Tudja hány önéletrajz érkezik hozzánk? SAjnos érkezési sorrendben kell válogatnom, szelektálnom és mindenkinek vissza szoktunk jelezni ha pozitív ha negatív...
Nem tudom hogy volt e vállalkozó, de nem csak az a feladat hogy önéletrajzokat olvassunk!!! REngeteg a teendő minimális nyereségért!
TEhát legyen szives ne minősítse le a vállalkozásunkat anélkül hogy tudná az életét, menetét! Kezdem azt gondolni hogy valóban nem volt jó ötlet erre a fórumra írni. Itt csak kötekednek az emberrel és szívják a vérét! Még le is nyelném a dolgokat, ha keresnék vele rendesen, de így...!!!
A vállalkozásom komolyságát bizonyítja a sok elégedett ügyfél, én kizárólag arra alapozok!
Mondtam hogy ellenséges..."ostoba", hát köszönöm a szép szavakat!
Én nem hiszem hogy így írtam Önről és nem is fogok ivel ennél kultúráltabbnak érzem magam.. Még egyszer utoljára leírom Önöknek: nem a saját véleményemet írtam le, hanem a sok valós megrendelőm, referenciáim alapján. Vállalkozóként több mint 5 év tapasztalatom van és ha próbálkoztam is férfi munkaerővel a megrendelők kizárják ezt a lehetőséget! Magáningatlanba nincs férfi munkerőre igény, ezt kell megérteni. És jó vállalkozóként én ezt tartom szem előtt, hisz a nyereség visz előre.
Férfi munkaerőt ablaktisztításra, nehét dolgok pakolására tudom alkalmazni van is ilyen munka jelenleg is! De elsősorban nem magánszemélyek kérik, hanem olyan irodák ahol nem dolgoznak bennt amikor a munkavégzésünk tart!
Remélem érthető voltam végre!
Nincs túl sok időm, de valahol megpróbálok egy szavazást indítani e kérdésben!
nem vagyok ellenséges, csak leírtam az általam követett gyakorlatot.
Senkit nem beszéltem le arról, hogy Önhöz forduljon.
Az Ön által leírt bejegyzés viszont "A férfi és a takarítás általánosságban nem fér meg egymással, de tisztelet a kivételnek." nemcsak hogy ellenséges, hanem ostoba is - és akkor most én is minősítek.
Én csak azt mondtam hogy én a vevőim igényeit próbálom kielégíteni és nem én zárom ki a férfi munkaerőt a takarításból!!! És mellékesen nem közvetítő vagyok, mivel nem csak kiadom a munkát hanem szervezem, fenntartom a megbízóval a kapcsolatot, tisztítószerek beszerzését irányítom. TEhát komlett szolgáltatást nyújtok. Egy számla nélküli takarító bármikor lophat, bármit tönkre tehet és azt soha senki nem fogja rábizonyítani mivel semmi szerződés, semmi számla! Ezzel szemben én garanciát vállalok minőségre, anyagiakra!
Lehet hogy olcsóbb, de soha nem lehet tudni. Idegent beengedni...hmmmm...
Hajrá amdn! Le az előítéletekkel! :-) Nálunk a társasházat sokáig egy házaspár takarította. Otthon is megosztjuk a munkát a férjemmel. A szobákat ő sokkal szebben, alaposabban takarítja. A vizes helységeknél, konyhánál meg én vagyok a jobb. :-)
Malinkával meg ne foglalkozz, aki nem akarja, nem kell megtéríteni. Én meg nem vennék igénybe közvetítőt, ha egyszer a szolgáltatót közvetlenül is el lehet érni.
Érdekes. Apartmanokat, családi házakat, villákat takarítok. Csak mivel beépült a köznyelvbe a "takarítónő" szó, ezért eszébe se jut más alternatíva a legtöbb embernek, mert nem nyitnak meg előttük alternatívákat. Mikor "takarítónőt" kerestek, megkérdeztem, hogy muszály e nő, majd közöltem a hozzáállásomat. Minden esetben az volt rá a válasz, hogy: "Végülis nekem teljesen mind1, hogy férfi, vagy nő e az illető, a lényeg, hogy meg legyen csinálva normálisan". Ez van, maga fogadja el ezt. Maga dolgozza fel ezt, hogy az igényeket igenis maga szabja. Még ha áthárítja a felelősséget másokra, akkor is. Ha nem nyitunk alternatívákat, akkor csak egy alternatíva marad: A kollektív skatulyázás, felcimkézés alternatívája. Igazából ez van.
Én az ajánlatomat anno az igényekre alapoztam. Ez az igény, el kell fogadni, fel kell dolgozni! Magánlakásba kizárt a férfi munkaerő, irodaházba esetleg akad munka!
Az igényeket nem én szabom, viszont tapasztalatom van e téren...