Gondolom bajnokság alatt nem csinálunk ilyet, mert az első 2-3 hét után kb 1-1,5 hónapra csak szétesik a mozgás mielőtt újra összeáll, de ha lesz 3 hónap kieső időnk mikor nem játszunk biztosan megcsináltatja velünk Béla... :)
Valaki kint hagyott egy fehér edzőmezt a meccsen, amit nálam átvehet edzésnapokon. Amennyiben valakinek feltűnt, hogy véletlenül több meze van, mint volt, az hozza vissza az enyémet...! :D Átvenném edzésnapokon! :D
Vagy ő fogta meg a stadiont hogy ne dőljön el :D Annyi öröme volt azért a bajba jutottaknak hogy ahogy látom offens fal edzés volt szal pakolásra volt ember :))
Akinek a hozzátartozója vagy barátja , ismerőse fényképezett a meccsen az hozza már el edzésre a képeket. De ne butítsátok le a képeket majd megcsinálom ha meg kell.
Aki csak teheti az mindenképpen legyen ott a keddi és acsütörtöki edzésen mert vGabi mutat valami újatt (én sajnos nem leszek mert megyek harcolni) a sérültek is.
Kanapé volt, ezt eltaláltad. :) Tarzan nem voltam mert meg bírtam állni, hogy "csak" 5 Pourto Rico-i rumot ittam. Aztán jót zabáltam zsíros deszkából. Na meg egy pizza is beugrott hazafelé.
A sérülteknek mielőbbi felgyógyulást kívánok! A többieket kérem, hogy a jövő heti edzéslátogatottság magasabb legyen az átlagosnál. Kifejezetetten a futók és a nem kezdő irányítók összeszokottságára kellene egy picit fókuszálni.
Most pihenjetek, józanodjatok, és dugjatok, hszen másnaposan a legjobb ezt művelni. Azt a 10-15 másodpercet míg piszmogsz, matatol az asszonyon, ki lehet tolni 20-21 másodpercre......:))))
Ja! A tegnapi nap nagy élménye a DRolival való zuhanyzás volt. Öcsém akkora lőcsöst.......!