World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
Nem. Attól leszel kocka, hogy fikarcnyit sem érdekel az a dolog, ami a férfiak 90%-át nagyon is, és ez a helyzet kiakaszt. Ebből arra következtetek, hogy a wownál fontosabb dolog nem nagyon létezik az életedben, ergo kocka vagy. De lehet, hogy tévedek... És ezt nem bántásból mondom, tudom, hogy a wow nagyon addiktív dolog. De én azért megnézem az NBA-döntőt, meg a jobb meccseket, stb. Nem beszélve a bulikról, kirándulásokról, sportról... Nem is farmolom viszont MH-t, meg BT-t és egyelőre a 2. láda van megcélozva ZA-ban, nem a 4.
Attól leszek kocka h rühellem a focit és nem értem hogy lehet rátapadni a tvre, hogy órákon át azt nézd ahogy pártucat túlfizetett, gorilla szellemi szintű fasz kerget egy bőrlabdát? :D Tudom a wow se felemelőbb de azt legalább te csinálod és közben szocializálsz a többi ingyenjátszó gorillával :D
Beszélgetek egy hölgyeménnyel Skype-n keresztül, közben sutyiban WSG-zek. Egy ork warrior folyamatosan baszogatott, amikor az ally bázisnál utoljára összeakadtam vele elnyomtam a recnessless-t + bloodthirst-t és elkezdtem csépelni enyhe vicsográs és " megb@szod te a kurva@ @nyádat" szitokszavak motyogásának közepette. Elégedetten konstatáltam a HK felirat felvillanását majd kevésébé elégedetten hogy pillanatra megfeledkeztem hallgatóságomról...
Igazából mi is lehetnénk RoSnál csak nálunk folyamatosan lassul a progress létszámproblémák miatt, meg egy ideig túl sok vasat tartottunk a tűzben. (2 T5ös farm, 2 T6os progress egyszerre 3 napban... az sok) Most meg kezdődnek a szabik, nyaralások, meg a faszláma foci EBt nézi a fél guild, na az aztán tényleg betesz nekem :D
Mi ahéten hasonlo okokbol már kínunkban gruult és maggie-t is leöltünk meg full ssc-t, nomeg hogy volt időm 70k honort farmolni, az is jelent valamit:-D. Mi szintén fél casual (hozzáteszem nekem ez tökéletes) heti 3-4 raiddel jutottunk el RoS-ig.
Nyári punnyadás miatt a 25fős raidelés lassanként befuccsol, legalábbis a progress leállóban van. Karás meg azalatti gearű embereket tudunk csak felvenni, azok közül sok olyan hogy alapvető fogalmai sincsenek a játékról :/
MH-t gyűlölöm, BT talán érdekelne de oda meg nem mehetünk 20 emberrel meg kék geares DPSsel. (Nem mellesleg MHra ugyanez vonatkozik, hogy ha nincs 25 fullos ember akkor nem lesz progress)
Egyedül a maci runok lesznek érdekesek a nyáron, nagyon közel járunk a megoldáshoz, pár attempt múlva meglesz az első macink úgy érzem.
Lassan elkönyvelem, hogy ebben az expansionban sem jutotam el a content végének a közelébe sem. Vanillában és BC elején ugye egy full casual guildben voltam, abszolút használhatatlan volt a tagok 80%a bármire is, a maradék meg kevés volt jóformán Kara farmra rakásához is.
Ahol most vagyok az egy kedves rendes ügyes társaság, de DPS hiányba futottunk (létszámilag) no meg itt sem mindenki vérprofi - ami még önmagában nem okozna gondot. Csak egy kicsit kéne több ember, vagy több raid hogy jól haladjunk, de ez így nyáron már reménytelen. Én meg nem tudok heti 3nál több 25fős egészestés raidet bevállalni. Nagyon nagyon kevés olyan guildről tudok aki heti 2-3 raiddel jelentős és stabil 25fős progresst mutatna fel. Sanszos hogy soha nem jutok el a content végére egyik expansionban sem így.
nálam még bent figyel a teljes pre-T1 FR gear, UBRS kulcs két darabja, amiből a harmadik sose esett, különböző seasonal fest rewardok (lángoló vállas, gnómgyártó szemüveg, stb). Ezen kívül jellemzően az összes ranged weapon, amit eddig használtam. A bankom több, mint fele szemét :)) Vagyis emlék, ahogy vesszük :)
kár, hogy még most se tudom, hogy mit csináljak :) Mert ugye ott lesz a PMC, amire ha már megvan az anyag, biztosan legyártom. Arra gondoltam, ezeket egészítem ki jó pvp cuccokkal. Viszont a pap S2/T5 chest és vállas az egyik legjobb design szerintem a játékban (az S3/T6 is ;) , tehát azt is biztosan meg akarom szerezni, de azt hiszem őket hagyom akkor a végére, ha ott lesz a PMC, azért nem lenne jó egyből kukázni :) Bár tény, hogy pvp-re nem igazán jó, pve-re meg a másikkal nem jó huszárkodni. Na mindegy :D
Uncas, az S3 T6 tokenből egyenlőre nem bejelentett, de mint a T4 tokenből vásárlás, valószínüsíthető
Mit tennék szerinted? Vagy kuka, vagy elteszem emlékbe. A t2/t3 mellé, meg Nefarian trinket mellé, meg az Ony és Nefa fejéért kapott reward mellé, meg mittudomén még miminden van meg vanillaWoW-ból.
Mert a honlapotokon Rozso, vagy nem tudom ki kifejtette, hogy T6 buyrun-bohóckodás helyett Sunwellben szeretnétek minél többet lenni, és kizárólag a ZA maci eladó abban az esetben, ha valaki nem tudna mihez kezdeni a fölösleges többezer aranyával...
mármint kit érdekel a S4, mikor jön a honoros S2 :D Papommal csak erre várok már mióta. Jó igaz, még mindig 1 szint kéne 70-hez :D Ellenben jobb elkölteni a honort és tovább szedegetni, mert már mindjárt a 75K-s capnél vagyok.
Enyémkém bizony :-) Ha Hyjal méltóztatna végre kidobni a maradék 2 db t6-omat tkp jelen állás szerint kész a kari. De mióta már én is vinném azóta nem esett conqueror token...
Ha közel egészséges setup van, akkor egész alakul ez a Kalecgos dolog is. Kezd látszani a fény az alagút végén, bár nyár van meg foci EB, szóval rejtély mikor lesz megint ilyen pofás raidünk rá. Azért a trash rendes volt, dobott egy ilyet: Wand of Cleansing Light