Hétvégén voltam rettró kiállításon a fórum Plázában. Még a vendégkönyve is írtam. Régi tárgyak se szeri se számla, annyi sok érdekes. Csütörtökön meg itt lesz a Kántor nyomoz cimű film eredeti rendőre az igazi Csupati. Az ő kutyája volt Kántor és azt filmesitették bele a tévébe. Kiváncsian várom az élményt.
Jajaj, akartam már érdeklődni! Az egész ebesi repertoár átkerült a Fórumba? Könnyű megtanálni? Én ugyanis, hiheteletlen, de nem c jártam még a Fórumban. És még ha be is c megyek, az nem jelent nállam semmit, tájékozódási képességtől apsziuluter mentes vagyok. De ezt mindenképpen megnézem, még ha eltévedek is. És még egy meglehetős fontos kérdés: lehet fotózni mezei személyeknek is?
Én Jómagam részére a Hajdúsági Iparművek Cigarettát és a MGM debreceni csapágy gyár cigarettát fogyasztottam volna lévén, debreceni vagyok! De mindenki talál megfelelőt, a saját szájíze szerint.
Érdemes megtekinteni a kiállítást és utánna jóllakva értem haza csendes pihenőre.
Nem az a promléma, fülhallgató már mér ne, a villanyos rádió is szólhat halkan. Az én komjúteremben hangkártya sincs szerintem, mert az nem c jár nekem a munkavégzéshez. Csak szigorúan az van benne, ami munkavégzés. Volt, hogy a netet is elvették a társulattól, aztán rájöttek, hogy hosszabb távon ártalmas a hálózatra, ha nincs, meg munkavégzéshez szükséges információkat nem lehetett intézni így msn-en sem, hanem szaladgálás emeletre föl és le, ami sokkal több időkimaradás a munkavégzés szempontjából.
Sajnos, még mindig nem tudok hozzászólást eredményezni a rejtéjes videjóhoz, mert csak hang nélkül tudtam egyellőre megtekinteni és így nem c jöttem rá a titok nyissára. De majd este lesz hanxóró lehetőség.
Debrecen – A víz mint olyan fontos őselem, a fa meg fontos. Épp ezért az őrzésük is igen fontos lehet a jövőben. A Disznó a jégen videoblog produkció is ezt sugallja.
Nagyszerű ötlet ez, még akkor is ha első hallásra abszurdnak tűnik. Igaz, Debrecen nem a vizek városa, ám kollektív összefogással még azok lehetünk.
Kell hozzá sok-sok ásó, civil szorgalom és egy politikamentes nemes cél.
Akkor végre lesz hegyünk, és sok-sok vizünk. És ha már minden lesz akkor ezeket meg kell védenünk a rongáló állampolgárok elől. Hogy hogyan? Ezt mutatja be ez a friss videóanyag.
A Fórumpláza épületbe beköltözött Dalnokinéjjék ebesi retró tárgyai! Ott élőben meg lehet nézni Lenint, a kisautót és a kiss Vakond is. Szépen illően felöltöcködök és megtekintem a látnivalókat. Aztán feljebb megyek és veszek kínai ételt, és otthol azt fogom elfogyasztani. Hú, van abban midenféle jó!