A lány öregedés - végülis senki nem mondta, hogy ember :)))
A Kenobi - Jedi úgyhogy ki tudja. Nézd meg a Yodát :))
A kiugrott a siklóból - végülis, ha a tartályt magához tudja húzni, akkor magát is odatudja húzni a siklóhoz. :))
Dromedár - végülis, ha belegondolsz, akkor a fele ember vasból volt meg áramkörből.
Úgyhogy logikusan meg lehet magyarázni.
Nekem az nem fekszik, hogy egy nő, aki kb. 14-16 évvel idősebb valakinél és ismerte a másikat kiskölyökként három nap alatt beleszeret.
Szóval ez meredek volt. Nézd meg a Leia, Solo románcot. Na az, logikusan és reálisan meg volt írva.
A mondat - most megnézem ángélusul is, hátha csak a magyar fordító szúrta el. Amúgy a rakács ócskavasat hányféleképpen tudod mondani ? :))))))
De igen, szerintem az első trilógia jobb volt.
És a baj az, hogy nem lehet sorrendben megnézni, mert akkor a IV-V-VI elveszti az értelmét.
Egyébként az arénában ugyanazt mondja Kenobi, amit Luke-ék mondanak Solonak! uj mondatot nem birt irni??? :( Az igazán vicces volt, amikor Anakin kiugrik a siklóbol :o) Esett egy kilométert, és adott helyre esett, ahol egy gyors jármü volt :-D Egyébként szerinted hol látta Kozsót Lucas? Azon is gondolkodtam, hogy hogy lesz egy madárfejü, törékeny csontu, keskeny vállu, aránylag alacsony fiu nagy, erős csontu fejjel ellátott, széles vállu, dromedár alkatu oriás.... Főleg, mivel a korral mindenki összemegy és törékennyé válik...:-) Csak a lány nem öregedett... Az pont annyi idős, mint az elöbb... Ahogy Kenobi iss...
Egyébként én is SW rajongó - voltam még az eredeti trilógia miatt :-D
Neke m a legkisebb problémáYoda okozta.
Igazából szerintem az első három (IV, V, VI) sokkal jobb volt mint ezek.
Túl színes és túlságosan semmilyen. Persze látványos helyszínek meg minden, de valahogy azt az érzést erősíti meg bennem, hogy az amerikai politikai elemzőnek, aki passzióból kielemezte az 5 Start Wars részt, teljesen igaza volt: A Birodalom nem volt gonosz, hanem egy abszolút működésképtelen állpotot erős központi irányítással helyrehozott.
Valahogy a köztársaság inkább olyan ENSZ jellegű, abszolút tehetetlen képződménynek tűnik.
Viszont mesének még mindig jó, csak ez a szerelmi szál. Túl olyan íze van, hogy csak azért szerelmesek mert megírták.
És nem hiszem, hogy egy ilyen hisztis gyereket nem bírtak nevelni a Jedi-k a kis Anakin Skywalkerből.
Ráadásul olyan korú gyerekekkel edzett Yoda, mint az előző rész Anakin-ja.
Kicsit következetlennek tűnt. Viszont a moziban csak néztem a filmet és nem analizáltam :)
Most meg egy Úrsiklót próbálok csinálni Maya-val :))))
És nekem tetszett a film. Messze veri a Titanic-ot, pedig az 11 Oscar-t kapott.
A Boci csokit meg ]gy elb... az eredeti Suchard recepttel, hogy csak sírni tudok.. :(((((
Kell a francnak a Milka, én az igazi Africana-t meg a Bocicsokit akarom :((
de milyen tôke??? mert ez csak export, a tôke-befektetés másként kellene történjen... dehát ez is egy része a globalizálásnak és ez pillanatnyilag egy nagyon erôs folyamat része. Ami igazán zavar az az, hogy az emberek hasra esnek mindentôl, ami nyugatról jön. Habár mintha most már egy kicsit alább hagyott ez a folyamat.