jó kis CURE hétvége volt z MTV-E-pon. felvettem vagy két és félórás anyagot: tíz legjobb(?) klip; ismert zenészek, fanok dicséretei; interjúk Robert-tel és a többiekkel; egy USA-beli talkshow, Marilyn Manson konferansziéval az élen(!), és mindenféle utánzatok, lenyúlások...
-----------
tegnap éjszaka ment a Cool Tv-n: Madonnával az ágyban ('90-es világkörüli turné), vastag piros karikával!!!
kiváncsiságból megnéztem miket csinált a színpadon anno, nem mintha nem tudtam volna róla:)) Kanadában le akarták csukni koncert után, erkölcstelenség és közszemérem sértés miatt, mert az előzetes tiltás ellenére, mégis előadta a maszturbálos-orgazmusos jelenetet:))))
nade, nem ő az egyetlen a rockvilágban, akit folyton börtönnel fenyegettek, mint tudjuk:))
-----------
jah, erről jut eszembe, hogy Prince-nek is van egy nagyon hasonló aktfotója, mint Gackt-nak, ő is totál csupasz, még a beállás is ugyanaz, a különbség annyi, hogy nem fekszik, hanem ül, de lehet, hogy csak a képet fordították úgy. ő is az egyik lábával takar...:))) a kép a '85-ös Lovesexy album borítója, ha egyszer megtalálom a neten, beteszem.
Ma reggel kaptam meg a CD-ket, úgyhogy késő délután / este fogom bevinni őket. Ha ott leszel, akkor még tudunk beszélgetni is egy kicsit, ha nem akkor csak lerakom a cuccost a portára. :)
Nem tudom milyen a formátuma, de olyan amiben a sima cd-ket szokták írni. Szóval nem tömörített meg ilyesmi, így akár gépen, akár sima cd lejátszón, vagy dvd lejátszón is meghallgathatod. Hallgatom is otthon, igaz nem teljes kakaón, mert összedőlne a frissen épített házam...:-))))
Én ezért nem nagyon foglalkozom más formátumú zenével, mert a legtöbbet nem lehet átírni audio-ba, vagy ha igen erős minőségromláson esik át. Babylon is mp3-ban küldte nekem a cuccot, de ha lesz annyi cd-m, átíratom audióba, így elalvás előtt is tudom hallgatni, különben csak főzés közben. :-))))))))))
Én már felajánlottam egy párszor hogy jöjjünk össze, nálam van minden, mindent mindennel össze lehet kötni, másolni meg mittudomén....
megnéztem az új Toyotást, hááááát azé' az előző sokkal ötletesebb és szellemesebb. na mindegy, de a fiúk megint klasszul néznek ki, elsőként Ryuhei, aki nagyon szupercool és csodálatos (az elsőben Masano-ra mondtam ugyanezt). másodikként Masano, aki megint lehengerlően gyönyörű. harmadikként Takashi, aki meg nyugodtan elmehetett volna a GYU-ba tündének, a hegyes, lapátfülei miatt:))))
nem nagyon értem, milyen audioról beszélsz, hát Neroban abba szokta az ember kiírni, de ettől még nem biztos, hogy a lejátszód megeszi, nyilván attól függ, milyen. a dvd-p. lehet, hogy viszi, mert több formátumot is képes kezelni, de a sima mp3-ra szakosodottak, mint a hordozható cd-lejátszók, már nem, az enyém pl. nem hajlandó, pedig mp3-as. az a baj, hogy sokféle mp3-as fájl van.
nekem azt mondták, hogy kell egy progi, amivel át lehet alakítani ezeket egy megadott mp3-as szabvány szerint, és akkor szól mindenben.
de ha nálad műxik, akkor oké. hallgattad már őket így???
én per pillanat, csak hordozhatón tudok élvezni zenét, most nincs hangfalam a rendes lejátszóhoz, a dvd-p.-hez meg nincs erősítőm + hangfalam, úgyhogy csak filmekre használom.
Már kiírtam egy csomót, hála istennek, mert ugye letörölte a gyerek, szóval meg tudom oldani. Én is otthoni élvezet céljából, és audioba, mert az mindenhol lejátszható.
Kérnék én mindent, de nem kapok.
Most hallgatom a Schweinsteint. Nem rossz, de annyira nem is jó mint a BT. Érdekes mindenesetre.
modern japán pszicho-thriller a legjobb fajtából. érdemes elolvasni, tényleg jó.
ennek az írónak a regényeiből, novelláiból készült egy csomó film, mint pl. az Audition című horror remekmű, vagy a Tokyo Decadence, ami miatt anno szétverték a mozikat Japánban, és a most frissen elkészült 69:sixty nine, Masanobu Ando főszereplésével (csakhogy a témánál maradjunk).
de hangkártyát is kérjél hozzá, anélkül sokminden nem szól:)
cd-re akarnád kiírni? - ha van Nero - cd-író programod, akkor te is meg tudod csinálni, de ezek vegyes fájlok, legtöbbje winamp, wma, meg real. hiába írod őket ki lemezre (már amelyiket engedi), nem fogja tudni lejátszani az otthoni cd-lejátszód, csak a pc-n keresztül tudod hallgatni. előbb egy megfelelő progival át kell őket alakítani mp3-as fájlokká. nekem mostanában fognak feltenni egy ilyet, mert otthon is szeretnék élvezkedni:)
nekem Murakami hiányzik, olyan kis cuki volt:)))))
Nem minden süket nálam, valamin van hang, valamin nincs. Lóvé nincs, de állítólag új gépet kapok. Remélem az jobb lesz. A szakimaki a hétre ígérta a szervízt. A reál új változatát letöltöttem, majd telepíti. Az a helyzet hogy én a zenéket is ki akarom íratni vele, audióba, és ezért nem foglalkozom a real-os filékkel igazán.
A filmek még némán is baromi jók, annyira aranyosak a fijuk hogy na!! A Takashi gyerek is. Klassz fülei vannak. :-))))))))))))
dejó nektek, én még meg se néztem a új filmet velük, ma fogom csak, mert elég lassan töltődik be a cucc, tegnap nem volt már időm ezzel foglalkozni. de annyira-annyira megörültem neki, mikor felfedeztem, az első film nagyon szuper, remélem ez is az. viszont hiányzik az ötödik fickó, akiről a pulóvert lefejtették (valami Murakami a neve), hát őt hol felejtették?? - imádtam, ő volt a humoros gyerek:))
Sárkány: csináltasd már meg azt a RealPlayert, olyan jó zenékről maradsz így le. ennek a Toyotásnak is marha jó a hangja és dumálnak is benne:)
közben megkérdeztem az informatikusunkat, hogy miért süket nálad minden. valszeg azért, mert nincs hangkártya a gépedben, vagy ha mégis, akkor rossz, ill. elavult. 3-4 ezerért már elég jót lehet venni, vetessél velük:)
nah, megint Ryuhei és Ando az imádnivalók!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nekem Tadanobu Asano is nagyon tetszett, ő egy nagyon jó színész, a legjobb filmekben játszik, a japán Johnny Depp-ként emlegetik. a felesége popénekes, valami Chara-nak hívják.
engem mot nagyon izgat valami Ando-val kapcsolatban. lécci-lécci segítsetek ha tudtok (főleg te és Mira). ki akarnám deríteni, hogy ő énekel-e ezen a fanpage-en (én majdnem biztosra veszem, felismerem a hangját), és ha igen, akkor melyik zenekarban teszi mindezt, vagy esetleg szólóban. ugyanis ezzel kapcsolatban semmi infót nem találtam a neten, pedig beírtam néhány japán keresőbe, de nuku (csak annyi van, hogy actor and model) . cd-ket sem találtam tőle. szóval, hol a fenébe kurkásszak utána????? - ti sok japán pop-rock oldalt ismertek. megkérdezem még Case-t is a japán topikban, mégis ő a szaki, ill. a fanpage-n van mail, írok a webmasternek, de lehet, hogy nem tud angolul, ez valami koreai site (ha jól látom).
baromi jó a hangja és a zenéi, akarok tőle cd-t beszerezni, irgum-burgum:))))))
Mira, mivel csináltál screanshot-okat? vagymit. pvből vágnék ki képeket ( Gara-t xDDD) a következő lépés az lesz, hogy csinálok egy siteot a képeknek, egyszer, ha rájövök a mikéntjére.. :-)))
Eszembe jutott róla egy Hyde-os tvs felvétel...nemtom láttátok-e ( Harpo esetleg?)...mikor összecsókolják a hülye műsorvezető hapsik! Esetleg feltom tölteni yahoos emailfiokomba! ;-)
Schweinsteint most nemtok hallgatni, de majd megszerezem!