Én a fékolajat 60 ezrenként cseréltetem minden más folyadékkal együtt. 10 év után csak a kormányszervoé eredeti, mert azt nem tudta leereszteni a szerelő. Nálad mikor volt csere? Ott kezdeném.
Tegnap reggel indulás után fék nem fog. Két-három pedálpumpa után jött meg a kívánt fékhatás. Reggel leraktam a gépet, délután indultam újra ugyanez. Szerintetek mi lehet a gebasz? 1,6 HDI 90 ló 270e km. 10 év
Tempomatkart a leírás alapjan beszereltem,diagboxal megismertettük,mégsem müködik.A féklámpa kapcsolómnak 4 eres foglalata van,mellé van kötegelve egy 2 vezetékes foglalat.
Most úgy viselkedik a tempomat mint amikor fékezek vagy kuplungot nyomok és offba vágja magát.
Lehetseges,hogy a megismertetésnél maradt ki valami ,esetleg be kellene kötni még valamit.Az auto egy 2008 as 407sw 2.0 hdi 136le.A féklámpa kapcsoló tartókonzolon nem láttam mégegy helyet kialakítva.
Segítséget szeretnék kérni, mire számítsak. P307 Break 1,6 benzines.
Nem indul a hűtőventillátor, a biztije kiment(30A ???), cseréltük, semmi. Direktbe kötve a ventillátor szépen jár, könnyen forog szinte zajtalan. De nem indul. Van valami ötletetek? Tegnap kishíjján megfőztem az egész kocsit, szerencse hogy "még időben kijött a hiba".
Regeneráláskor több fogyasztót is bekapcsol a motor terhelésének emelése érdekében. Ilyenkor a tükörfűtést is bekapcsolja, tehát egy leddel megoldod a jelzést, ugyanis, ha nem kapcsoltad be a szélvédő párátlanitását és mégis világít, akkor bingo, megy a regenerálás.
A fórumon senki nem jelezte részvételi szándékát a találkozóra.
Ha nincs létszám, akkor nem kérek árajánlatokat, mert nem tudom nekik mondani, hogy mennyien jönnének és abból hány évesek a gyerekek.
Aki még nem tudja, de szeretne jönni, az most ne arra várjon, hogy "még nem tudom mi lesz júliusban", hanem töltse ki a táblázatot, hogy tudjak kalkulálni.
A megadott e-mail címre a végleges foglalás előtt úgyis kiértesítek mindenkit, hogy igen, vagy nem.
Azok jeleztem vissza (3 fő) akinek e-mail küldtem, mert azt tudtam.
Amennyiben nincs igény a fórum találkozóra, azt jelezzétek és nem foglalom feleslegesen a bejegyzéseket.
Sziasztok! Peugeot 307 1.4 benzin/lpg 75le! Ennek a tipusnak mi a környezetvédelmi besorolása és milyen az euro besorolása? Nekem valószínű anno elirták a forgalmiban, mert 4es a környezetvédelmi besorolás a forgalmiban, ami szerintem hülyeség, de tegnap voltam vele műszakin, ott is csodálkoztak rajta!
Tudni kell, hogy be van-e vezetékelve, a kormánykapcsoló alkalmas-e hozzá. Ha igen, az agyában tudatni kell vele.
Keress valakit, aki ezt megnézi Neked. Megpróbálom kideríteni, hogy is van ez.
Az enyém 2005-ös, a lökhárítóban van a helye, gyárilag van vezetékelve a csatlakozóval. Tavaly vettem bele lámpatestet (egy lommal több), beszereltem. Múlt hónapban volt műszaki, és ha már be van szerelve - működnie is kell (!). Elvittem a tudósához, 3 perc múlva -3000-ért (mert ugye semmi nincs ingyen) - működött.
Nkem a C4GP 1311, míg a 307 SW 1355 kg, ráadásul a motor is a Picasso javára dől el (156 vs. 136 le), így én egyértelműen dinamikusabbnak érzem (és az is persze :-) a Picassot.