Pizzát csináljon valaki nekem is. Ma megint nem lesz időm kajálni menni.
Majd este. (Addigra valaki össze is ütheti!)
Megfizetem ;) (Így-vagy úgy)
BBEA: akkor francos 1 tábla csoki miatt kosarat kapok?
Egyébiránt tegnap este volt szerencsém megtekinteni a Stigmatát + SouthParkot. Jó volt.
Te nem akarsz nekem pizzát sütni?
E-ditke: Ha momentán, csak net-ügyileg vagy férjezett, akkor ráérsz sütni, nem? (Naaa..léci-léci-léccciii!)
Azé' a valós életben vannak dolgok, ami miatt érdemes :-)) (pl. egy pizzavacsora, bár azt egy élettárs is elkészítheti :-) )
Mondjuk én tuti nem nősülök meg, az életben soha... Nekem nem érdemes :-)))
Végülis kényelmes lenne, vőlegény itt a szomszédban öt percre... :-))
De amúgy sem tehetem, hiszen netileg férjezett vagyok, igaz, mint mondám, ircen :-))
Jó estét!
pizza & csoki & esküvő - gyühet :-) Mármint az utóbbi nem menyasszonyi minőségemben (engem meg sem kértek, hehehe :-))) ), hanem mint - emlékeztek, ugye - versmondó lány (mint anno a Zsebtévében)...
Csokira nincs gondom, ugyanis a drága kölkök elláttak hizlalnivalóval a héten (de jó is névnapos tannéninek lenni :-) )
Te galád, neked csak a pizza számit, és egy kedves hölgy, aki megcsinálja. :-) Na jó, lányok közreadom akkor a receptet közkivánatra, ha igény van rá. :-)
Én is kíváncsi vagyok... de én csak 1 nőre!
De egye kukuc. Kössük össze a kellemest a hasznossal... legyen egy nagy XIII. topic meeting, ahol eszünk-iszunk-ismerkedünk-házasodunk.