Egyébként, ha már a fegyvereknél tartunk, múlt héten megnéztem és kipróbáltattam egy megbuherált cseh versenylégpisztolyt. Mikor 4 méterről rálőtt a fazon a sörösdobozra,hmmmm. Láttátok a Terminator I.-et, mikor svarci rálő a higanyemberre és az szétnyílik, mint a tubarózsa? Na, akkor letettem a fegyvervásárlási szándékomról.
Monnyuk ha téged fejbelőnek, akkor boldogabb vagy, mint ha megfulladsz, vagy egy ládába zárva lehuggyoznak telibe? Ne hülyéskedj már, úgy gondolom, hogy a macskák elleni küzdelemben eddíg a leghumánusabb eszközöket vetettem be. Meg azt is leírtam, hogy akkor sem ölök macskát, ha azt is mondom. Azt bizonyára csak mérgemben emlegetem, hogy kinyírom a qrv@ makkákat. Most gondolj bele ép ésszel: amennyi ideje küzdök már velük, nem lett volna egyszerűbb simán leölni mindet? Ehelyett sprézek, baltanyéllel dobálózok, hessegetek és madárhálót feszítek ki.... Meg razziázok esténként a ház körül. Szóval ne durranjon már el az agyad, ha megkérhetlek, semmi értelme.
Nem tudom mit csináltam rosszul, de lemaradt a kép és a link is. <a href="http://www.sieberz.hu/index.php?content=11&kategoria=17&page=2" target="_blank">Sieberz</a>
Hmmm... Ha már a macska a ládában lenne, nagy lenne a kísértés, hogy zsákba kerüljön 2 kisméretű téla társaságában és irány a halastó..... Most álljak neki a szomszédok (esetleges) szeme láttára egy faládára huggyozni a kertben??? :)
Na akkor megmondom a tutit: egy felfordított és bottal kitámasztott rácsos faláda alá teszel egy tálka finom macskakaját. Amikor a macska bemegy a láda alá, a botra kötött madzagot megrántod és már meg is van a macska. Ezután odamész és levizeled a macskát a fülétől a farkáig, ahogy csak bírod. Most már nyugodtan kiengedheted, a macska többet nem jön a környékedre.
Az komoly,hogy ennyi minden.Szerintem ezek még a kutyájukat sem oltatják. Ezzel a macska-dologgal az a probléma,hogy akik fórumoznak ,nagyrészt tisztában vannak vele,mi kell egy cicának.Viszont vegyünk egy idős bácsit vagy nénit,akinek van 5-8 macskája kábé.Vagy aki spúr.Mert igenis,a háziállatok tartása pénzbe (és felelősségvállalásba)kerül. Érdekes ez a kullancs-dolog is. Az embereknek hány százaléka védi háziállatait a kullancstól?"Kiszedem Cirmikéből azt az ötöt,ami van benne,ha lesz kedvem."-tökjó lenne,ha Cirmit elkapná a kutyám. 'Szal A kutya (az ember barátja)nem erre való.
Kertészlány pitbullom van.Be van tanítva,mégcsak a fűre sem pisil.A kutyát is féltem a macskáktól,kaphatnak tőle macska-AIDS-t,parvót,kikaparhatja a szemét,stb. Ma beszéltem a szomszéddal,pont a macskáját kereste,magától mondta ,hogy megműttetik,mert mindig elmászkál.ÉS közölte velem,hogy egy lánymacska állandóan nálunk van.
Ja .Meg költsél még párszázezret csapágyakra meg vascsövekre,meg heggesztgessél,meg festegessél.Tényleg jó ötlet,csinálja mag a cicuska gazdikája.
Berágtam,az előbb a garázslejáró elött csoda fincsi macskapsiszag volt.Egyszer nem locsolok,mert várom az esőt...Azt se tudom már,mit csináljak..Merhát ártani nem tudok a büdös dögnek.