Ez igen+ még a rózsára való pozíciónáláson!Ilyet Trump nagyon ritkán ront el , az idegállapota nem volt már a toppon.Sok évig fog ez még az agyában motoszkálni!Szerintem a scottisch openen sem jut el a legjobb 4-ig.
Igen ez nagyon komoly volt az ausztráltól!Döntő jelentőségű frame volt a hatodik amikor 4:2 lett az állás.Selby-t így kiszorítani az asztaltól nagyon ritkán lehet.Végig nagyon jól játszott Robertson szinte hiba nélkül.👍
Rég láttam ennyire tökéletes tremendous display of matchplay snooker-t (tökéletes mérkőzés, talán magyarul így hangzik legjobban), mint amit itt ma Neil Robertson bemutatott.
Hát ez is meglepetés eredmény,de a látott játék alapján nem.A svájci jobban játszott,Ronnie sokat rontott és nem ment neki ma.Bosszant már hogy mindig ugyanazt a kezdőlökést löki 100-ból 99-szer!😡Mindig marad induló a jobb és bal alsóba a fehér sose marad a falon.Nem idegesíti őt hogy mindig könnyen megindulhat az ellenfél?
Ilyen játékkal nem lehet továbbjutni,megérdemelte a kiesést.
A top16-ból kiesett még Yan Bingtao, Un-Nooh, és Gilbert, és még nincs vége a második körnek.
Elég meglepő az első kör után be akartam írni, hogy amióta ez a rendszer van most először jutott tovább az első körön az összes top16-os játékos. Várható volt, hogy ez nem marad így sokáig, de azért elég korán kezdődött a csillaghullás.
Hát igen,az első felében nagyon nem ment Ronnie-nak!Itt vesztette el ezt a döntőtA második részben már jobban ment neki,de még ez is messze volt az igazi formájától.De becsületére legyen mondva nem volt könnyelmű,próbált jól játszani.Trump meg végig stabilan kevés hibával játszott a mutattak alapján megérdemelte a győzelmet.
Csak néha nem értek 1-2 dolgot a rakétánál pl.minden egyes esetben ugyanazt a kezdőlökést löki.Nagyon sok esetben ebből indul meg az ellenfele,szerintem tudja is hogy kellene ezen változtatni,más formát próbálni és mégsem teszi.A másik furcsasága ezen a tornán hogy 6-7 fream-es hátrányban is odaáll az asztalhoz és kínlódik.
Ha nem javul sokat a játéka akkor nem fog sokáig jutni a UK-n az szinte biztos!