Keresés

Részletes keresés

white_choc Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17033

Ez a potyi jonak nez ki, es nagyon szepen koszonom az anyagot is, megkaptam elolvasom egyszercsak, meg nem is tunik draganak 50-ert...

Most mondta a pasim, hogy lehet, hogy nem is ez lesz a mi szintiboyunk, mert inkabb csak DJ legyen, ami azert furcsa mert nekem azt mondta, hogy le van dumalva a fickoval. Basszus van egy olyan erzesem, hogy ezt is at kellene rakni az elnitezendok listajaba :))) Amugy az atlago szintiboy arfolyam 75-90.

Te neki mersz allni magad dekoraciot gyartani?

puszi

Előzmény: tunde21 (17032)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17032

Helló!

Anditól megszereztem a mailcímedet, írtam Neked!

Emese

Előzmény: noesz (17025)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17031
Nekünk is májusban lesz. Túl sok minden nálunk sincs meg.. Még nem aggódok, majd előtte 1 hónappal :)))
Előzmény: kivi (17027)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17030

Szia!

Varrónővel most küzdök én is.

Találtam egy szabóságot a Weeslényi utcában, de elég drága: 54-69 ezer Ft közt van a munkadíj, + az anyagköltség (2000-20.000 Ft/m)...

Yy közreadott egy női szabót, meg Törökbálinton dolgozik egy hölgy, akivel beszéltem (munkadíj ott 30-50 ezer Ft közt). 

http://potyi.villasi.hu/  Nem tudom, kinek mi az ízlése, de szerintem ezen az oldalon lévő első ruha nagyon szép!

http://www.weddings.hu/ itt nagyon jó ötletek vannak, pl. ha valaki maga készíti a megíhvót.

A dekoros anyagot átküldöm Neked mailben, mert adobe kiterjesztésű, nem tudom szerintem ide bemásolni.

A szintis fiú mennyiért vállalta a fellélpést, ha nem indiszkrét a kérdés?

Köszi!

Emese

Előzmény: white_choc (17029)
white_choc Creative Commons License 2008.01.07 0 0 17029

sziasztok,

nalunk ez a szinti boy lesz: http://vargavince.mlap.hu/

allitolag nagyon jo hangulatot csinal, meg lesz egy DJ is, es majd arra tancolunk amit jobban birunk.

Hetvegen voltam a koruton ruhat probalni, meg egy kozeli faluban is, ugyhoy eldontottem, hogy varratni fogom, mert ugy neztem ki mint egy dagadt habos torta...

Ha tudtok jo pesti varronot orulnek nagyon, de majd ma visszaolvasom a forumot tuti talalok.

Fotost tudtok jot?  En valami igazan muveszit akarok... olyat amitol azt mondja majd mindenki, hogy vazze  :))

Azt a dekoros honlapot felraknatok? lehet latok ott valamit amit meg tudnek barkacsolni :))

puszi es kitartas :))

Előzmény: tunde21 (16999)
dmisi Creative Commons License 2008.01.06 0 0 17028
Sziasztok Menyasszonyok és Vőlegények!
Örömmel jelentem be, hogy elkészült az ÁlomKlip2007, kedvenc esküvői pillanatainkat tartalmazó kis ÁlomKlip Montázsunk, amit azért tartok illendően ide kihelyezni, mert nem egy minket az index-ről felkereső pármosolyát örökíthettük meg benne. És ez jó. Ennek örülünk!

További kellemes készülődést, indexes párjainknak meg boldogságot.

DunaMedia ÁlomKlip Produkció

Esküvői ÁlomKlip Montázs 2007
kivi Creative Commons License 2008.01.06 0 0 17027
Sziasztok!
Régóta olvasom már a topicot, de most írok először bele. Nagyon sok jó ötletet láttam már itt, ezúton is köszi értük. Nekünk május végén lesz a Nagy Napunk, és bár már jóideje szervezzük a dolgot, most úgy érzem, hogy még sehol nem tartunk... :-) Ebből kapkodás lesz... :-)
noesz Creative Commons License 2008.01.05 0 0 17025

Szia!

Kicsi bizony :) Andi hívott, hogy tudom-e ki ül vele szemben? :))

Mókás...

Előzmény: tunde21 (17024)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17024
Szia!

Kicsi a világ :) Épp most jöttem el, Andi még szürcsölte fincsi veresborát :)) Fél órát röhögtünk azon, hogy hogy lehet ennyi véletlen :))

Majd írok Neked emailt is, csak megyek pácolni a csirkeszárnyat meg párom épp rkja össze ezt a gépet, mert holnap elviszik!

Előzmény: noesz (17023)
noesz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17023

Január 25-27 lesz a kiállítás a Kongresszusi Központban :)

Mi együtt megyünk, páromat is érdekli (lehet, hogy találunk vmi olyasmit, aminek a döntéséhez ketten kellünk)

Előzmény: tunde21 (17007)
noesz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17022
én megtartom a nevem :) ezt kaptam, ragaszkodom hozzá :) 
Előzmény: Yv (17018)
eleri Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17021

Az anyukák már csak ilyenek: be vannak sózva! Nálunk is így volt az egy szem lányával! :-))

Nagy izgalmában majdnem vett magának két ruhát, mert az elsőt nem találta elég elegánsnak, és úgy gondolta, hogy mások nem ilyet vennének fel, meg hogy elhamarkodottan döntött és még folytathatnám... :-)))

Persze utána mindenki agyon dícsérte, hogy milyen csinos volt ő is! :-))

Előzmény: tunde21 (17020)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17020
Ha nem lenne anyám és anyósom, mi egy kis csendes, szűk családi körben (szülők + testvérek) házasodtunk volna össze. Anyukám szerintem izgatottabb az egész miatt, mint én :) Végre egy balek, aki elveszi a lányát :)
Előzmény: Yv (17019)
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17019

ja és ne értsetek félre, nem ítélem el azokat, akik várják az esküvőt, csak én nem rajongtam annyira az ötletért:)

(persze végigcsináltam és viszonylag jól, mert ha valamit elkezdek szeretem jól végigcsinálni)

Előzmény: Yv (17018)
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17018

ugyanolyan mint előtte. semmi nem változott. kivéve a nevem, de azt már ezerszer megbántam, hogy ebben is engedtem:)

Előzmény: Farthinggale (17017)
Farthinggale Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17017
Igen, tőled kérdeztem.
És most, hogy házas vagy, hogy tetszik?
Egyébként talán az a fora, hogy a mi szüleink korosztálya annak idején igen fiatalon ment oltár elé, és mindenki, aki csak szült. Manapság nem ez van, hanem élettársi viszonyban élnek sokan, de olyan fura, ha meg kérdezik a családi állapotot, hogy annak ellenére azt mondja valaki, hogy hajadon, hogy mondjuk már 5-10-15 éve él valakivel. vagy monsja azt, hogy élettárs?
Régen az élettársi viszony azoknak "jutott", akik valami miatt nem házasodhattak össze, vagy már öregek voltak hozzá...most meg teljesen fiatalok is sokszor így élnek.

Én már nagyon várom az esküvőt, olyan jó lesz, hogy férjem lesz utána. :-)
Előzmény: Yv (17016)
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17016

engem kérdeztél?:)

nekem nem ez volt életem álma, a szervezést egyenesen útáltam. najó, a ruhapróbák azok jók voltak, ráhangoltak az egészre. szerencsére a kedvesédesdrága sógornőm (esküvőszervező) szinte az egészet leszervezte helyettem, amikor meg kérdezett, akkor az uram vette át a telefont az arcom látva:D

bár így is elég sok dolgot csináltam...

de az esküvő napja jó volt, semmi katarzis, de a buli sikerült, jól éreztem magam.

Előzmény: Farthinggale (17014)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17015

Köszönöm szépen!

Előzmény: Yv (17013)
Farthinggale Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17014
Na, helló!

Hogy hogy nem akartál esküvőt?
Nekünk azért már pár dolog megvan, de még sok van vissza, rengeteg apró részlet. Ha sikerül, jövő héten elintézzük a meghívót, és ha találok Pesten magamnak cipőt az eddig összegyűjtögetett boltok valamelyikében, akkor megveszem. Kedvesemnek is néznünk kellene a közeljövőben öltönyt.
Nálunk kétfős a zenekar, 80-ért jönnek el, 20-at kellett adni előlegbe.
A ruhák ára attól is függ, hogy hol, milyen évjáratút bérel az ember. Az én cuccom összesen 125 ezer, ebben benne van a rövidszoknyás menyecskeruha is. Előlegbe a felét kellett kifizetnem most decemberben, a hátralékot pedig amikor megyek érte az esküvő előtt. Szerencsém volt, mert gyakorlatilag végig határozott elképzelésem volt, és lyan ruhát is választottam. Idei kollekció, ezért volt drágább, Cosmobella, de tavalyi, tavalyelőtti modellek féláron vannak.
Annyi minden van még vissza, nemcsak szervezésben, hanem anyagilag is....nagyon várom, de már szeretnék is túllenni rajta!
Az esküvői kiállításra lehet, hogy egy barátnőmmel kimegyek, de hát a ruhám megvan már, kiegészítők nagy része is, csak cipő nincs, így maximum én csak nézelődni fogok ott.
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17013

este otthonról küldöm.

esküvő kiállítás: nekem annyiban volt csak hasznos, hogy el tudtam dönteni, hogy milyen fazonú ruhát szeretnék és mi áll jól nekem.

amúgy tömegnyomor volt és nem éreztem jól magam. (bár én ebből a szempontból nem számítok, mert én eleve nem rajongtam az esküvőért)

Előzmény: tunde21 (17011)
eleri Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17012

Mi tavaly voltunk a kiállításon, és azért szerintem annyira nem az igazi, már ami az összehasonlítgatást illeti!

Egyrészt leginkább a legdrágább szolgáltatók tudják megengedni maguknak a stand bérletet, amit mi személy szerint nem tudtunk megfizetni. Másrészt jóval kevesebben férnek el a kiállításon, mint ami a valóságos kínálat a piacon.

Mi végül egyetlen egy dolgot nem intéztünk olyan céggel, akik ott voltak kint a kiállításon, és mégis minden remekül sikerült. (Bocs a ruhaszalonom és az öltönyös, mint utólag kiderült kint volt, de nem ott választottuk ki őket... :-))

De tervezgetni, álmodozni, ötletet szerezni mindenképp megéri kimenni!

tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17011

Köszi szépen az infót!

Írtam Neked mailt, érdekelnének  képek :)

Előzmény: Yv (17009)
truCe Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17010
Sziasztok, szerelemben gazdag új évet :)

Noesz, mi megyünk az esküvő kiállításra mint kiállító és csak ajánlani tudom. Jókora forgatag van sok-sok ötlettel és érdekességgel... ráadásul egymás mellett látsz egy csomó ajánlatot, ruhát/képet/virágot amit ott élőben melegében talán kicsit könnyebb összehasonlítanod ár, küllem és minőség terén.

Mi filmecskékkel készülünk:

Ilyenekkel meg effélékkel is.

Kellemes készülődést :)
Feri
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17009

itt egy link lett volna:) Jurás Margit

ha érdekelnek képek írj e-mailt és küldök.

Előzmény: Yv (17008)
Yv Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17008
nekem Ő varrta a ruhát, nagyon korrekt:
Előzmény: tunde21 (16999)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17007

Mikor lesz a kiállítás? Ha megyek is, sztm egyedül, a barátom annyira nem kedveli ezeket a tülekedős kiállításokat. Én mondjuk lehet körbenézek. Meg ő nem is az a szervezésben nyakig belemászós érdeklődős emberke, én azért jobban szeretem a szervezgetést meg a dolgok megtervezését.

Neten én is nézegettem a ruhákat, nagyon szépek vannak. Egyik ismerős mondta, hogy neki a ruhapróbához be kellett jelentkezni, mert akkor csak veled foglalkoznak, a hajad feltűzik stb...

Előzmény: noesz (17006)
noesz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17006
Köszi a sminkes infót :)
A zenekar 3 főből áll, 8 órát játszanak 95e ft-ért (utána óránként 5e/fő).
Ruhát kölcsönözni szeretném, de még nem próbáltam egyet sem, árat sem tudok, neten nézegettem őket.
Mentek az esküvő kiállításra?
Előzmény: tunde21 (17004)
tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17005

bocs, ismét rekám:

házilag hogy lehet meghívót kreálni:

http://www.weddings.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=744

tunde21 Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17004

Sminkest tudok jót, házhoz megy.

Nagyon ügyes a csajszi, olyan sminket kanyarintott itt a csajoknak, hogy csak ihaj! nem tudom viszont mennyiért dolgozik. (Céges rendezvényen sminkelt minket).

Maros Katának hívják (20/958-5882).

Nektek milyen zenekar lesz (hány fő) ill. mennyibe kerül, ha nem indiszkrét a kérdésem?

Ruhát kölcsönözni fogod?

Amúgy vaterán szoktam még nézegetni a ruhákat, mert nagyon szép ruhákat is ki lehet fogni (1-szer viselt), jó áron.

A Rákóczi úton a Blaha és Keleti között rábukkantam tegnap tök véletlenül egy üzletre, elegáns ill. alkalmi rucik vannak. Volt kb. 3-4 fazonú piros ill. bordó alkami ruha is, nagyon szépek, 16-24 ezer Ft közt. Az eladó csjszi mondta, h kölcsönző is náluk szokott vásárolni, aztán kétzser annyiért kiadják bérbe a ruhát menyecskeruhába.

Előzmény: noesz (17002)
noesz Creative Commons License 2008.01.04 0 0 17003
Igen, ismerem! Nem szabad bemennem oda, mert mindig találok vmit :))
Előzmény: tunde21 (17000)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!