Köszönjük, hogy felfedezted fórumunk reklámerejét. Kérjük, tevékenységed legalizálásáért az alábbi formon jelentkezz munkatársunknál forum.index.hu/reklamlink/
Ez a potyi jonak nez ki, es nagyon szepen koszonom az anyagot is, megkaptam elolvasom egyszercsak, meg nem is tunik draganak 50-ert...
Most mondta a pasim, hogy lehet, hogy nem is ez lesz a mi szintiboyunk, mert inkabb csak DJ legyen, ami azert furcsa mert nekem azt mondta, hogy le van dumalva a fickoval. Basszus van egy olyan erzesem, hogy ezt is at kellene rakni az elnitezendok listajaba :))) Amugy az atlago szintiboy arfolyam 75-90.
allitolag nagyon jo hangulatot csinal, meg lesz egy DJ is, es majd arra tancolunk amit jobban birunk.
Hetvegen voltam a koruton ruhat probalni, meg egy kozeli faluban is, ugyhoy eldontottem, hogy varratni fogom, mert ugy neztem ki mint egy dagadt habos torta...
Ha tudtok jo pesti varronot orulnek nagyon, de majd ma visszaolvasom a forumot tuti talalok.
Fotost tudtok jot? En valami igazan muveszit akarok... olyat amitol azt mondja majd mindenki, hogy vazze :))
Azt a dekoros honlapot felraknatok? lehet latok ott valamit amit meg tudnek barkacsolni :))
Sziasztok Menyasszonyok és Vőlegények! Örömmel jelentem be, hogy elkészült az ÁlomKlip2007, kedvenc esküvői pillanatainkat tartalmazó kis ÁlomKlip Montázsunk, amit azért tartok illendően ide kihelyezni, mert nem egy minket az index-ről felkereső pármosolyát örökíthettük meg benne. És ez jó. Ennek örülünk!
További kellemes készülődést, indexes párjainknak meg boldogságot.
Sziasztok! Régóta olvasom már a topicot, de most írok először bele. Nagyon sok jó ötletet láttam már itt, ezúton is köszi értük. Nekünk május végén lesz a Nagy Napunk, és bár már jóideje szervezzük a dolgot, most úgy érzem, hogy még sehol nem tartunk... :-) Ebből kapkodás lesz... :-)
Az anyukák már csak ilyenek: be vannak sózva! Nálunk is így volt az egy szem lányával! :-))
Nagy izgalmában majdnem vett magának két ruhát, mert az elsőt nem találta elég elegánsnak, és úgy gondolta, hogy mások nem ilyet vennének fel, meg hogy elhamarkodottan döntött és még folytathatnám... :-)))
Persze utána mindenki agyon dícsérte, hogy milyen csinos volt ő is! :-))
Ha nem lenne anyám és anyósom, mi egy kis csendes, szűk családi körben (szülők + testvérek) házasodtunk volna össze. Anyukám szerintem izgatottabb az egész miatt, mint én :) Végre egy balek, aki elveszi a lányát :)
Igen, tőled kérdeztem. És most, hogy házas vagy, hogy tetszik? Egyébként talán az a fora, hogy a mi szüleink korosztálya annak idején igen fiatalon ment oltár elé, és mindenki, aki csak szült. Manapság nem ez van, hanem élettársi viszonyban élnek sokan, de olyan fura, ha meg kérdezik a családi állapotot, hogy annak ellenére azt mondja valaki, hogy hajadon, hogy mondjuk már 5-10-15 éve él valakivel. vagy monsja azt, hogy élettárs? Régen az élettársi viszony azoknak "jutott", akik valami miatt nem házasodhattak össze, vagy már öregek voltak hozzá...most meg teljesen fiatalok is sokszor így élnek.
Én már nagyon várom az esküvőt, olyan jó lesz, hogy férjem lesz utána. :-)
nekem nem ez volt életem álma, a szervezést egyenesen útáltam. najó, a ruhapróbák azok jók voltak, ráhangoltak az egészre. szerencsére a kedvesédesdrága sógornőm (esküvőszervező) szinte az egészet leszervezte helyettem, amikor meg kérdezett, akkor az uram vette át a telefont az arcom látva:D
bár így is elég sok dolgot csináltam...
de az esküvő napja jó volt, semmi katarzis, de a buli sikerült, jól éreztem magam.
Hogy hogy nem akartál esküvőt? Nekünk azért már pár dolog megvan, de még sok van vissza, rengeteg apró részlet. Ha sikerül, jövő héten elintézzük a meghívót, és ha találok Pesten magamnak cipőt az eddig összegyűjtögetett boltok valamelyikében, akkor megveszem. Kedvesemnek is néznünk kellene a közeljövőben öltönyt. Nálunk kétfős a zenekar, 80-ért jönnek el, 20-at kellett adni előlegbe. A ruhák ára attól is függ, hogy hol, milyen évjáratút bérel az ember. Az én cuccom összesen 125 ezer, ebben benne van a rövidszoknyás menyecskeruha is. Előlegbe a felét kellett kifizetnem most decemberben, a hátralékot pedig amikor megyek érte az esküvő előtt. Szerencsém volt, mert gyakorlatilag végig határozott elképzelésem volt, és lyan ruhát is választottam. Idei kollekció, ezért volt drágább, Cosmobella, de tavalyi, tavalyelőtti modellek féláron vannak. Annyi minden van még vissza, nemcsak szervezésben, hanem anyagilag is....nagyon várom, de már szeretnék is túllenni rajta! Az esküvői kiállításra lehet, hogy egy barátnőmmel kimegyek, de hát a ruhám megvan már, kiegészítők nagy része is, csak cipő nincs, így maximum én csak nézelődni fogok ott.
Mi tavaly voltunk a kiállításon, és azért szerintem annyira nem az igazi, már ami az összehasonlítgatást illeti!
Egyrészt leginkább a legdrágább szolgáltatók tudják megengedni maguknak a stand bérletet, amit mi személy szerint nem tudtunk megfizetni. Másrészt jóval kevesebben férnek el a kiállításon, mint ami a valóságos kínálat a piacon.
Mi végül egyetlen egy dolgot nem intéztünk olyan céggel, akik ott voltak kint a kiállításon, és mégis minden remekül sikerült. (Bocs a ruhaszalonom és az öltönyös, mint utólag kiderült kint volt, de nem ott választottuk ki őket... :-))
De tervezgetni, álmodozni, ötletet szerezni mindenképp megéri kimenni!
Noesz, mi megyünk az esküvő kiállításra mint kiállító és csak ajánlani tudom. Jókora forgatag van sok-sok ötlettel és érdekességgel... ráadásul egymás mellett látsz egy csomó ajánlatot, ruhát/képet/virágot amit ott élőben melegében talán kicsit könnyebb összehasonlítanod ár, küllem és minőség terén.
Mikor lesz a kiállítás? Ha megyek is, sztm egyedül, a barátom annyira nem kedveli ezeket a tülekedős kiállításokat. Én mondjuk lehet körbenézek. Meg ő nem is az a szervezésben nyakig belemászós érdeklődős emberke, én azért jobban szeretem a szervezgetést meg a dolgok megtervezését.
Neten én is nézegettem a ruhákat, nagyon szépek vannak. Egyik ismerős mondta, hogy neki a ruhapróbához be kellett jelentkezni, mert akkor csak veled foglalkoznak, a hajad feltűzik stb...
Köszi a sminkes infót :) A zenekar 3 főből áll, 8 órát játszanak 95e ft-ért (utána óránként 5e/fő). Ruhát kölcsönözni szeretném, de még nem próbáltam egyet sem, árat sem tudok, neten nézegettem őket. Mentek az esküvő kiállításra?
Nagyon ügyes a csajszi, olyan sminket kanyarintott itt a csajoknak, hogy csak ihaj! nem tudom viszont mennyiért dolgozik. (Céges rendezvényen sminkelt minket).
Maros Katának hívják (20/958-5882).
Nektek milyen zenekar lesz (hány fő) ill. mennyibe kerül, ha nem indiszkrét a kérdésem?
Ruhát kölcsönözni fogod?
Amúgy vaterán szoktam még nézegetni a ruhákat, mert nagyon szép ruhákat is ki lehet fogni (1-szer viselt), jó áron.
A Rákóczi úton a Blaha és Keleti között rábukkantam tegnap tök véletlenül egy üzletre, elegáns ill. alkalmi rucik vannak. Volt kb. 3-4 fazonú piros ill. bordó alkami ruha is, nagyon szépek, 16-24 ezer Ft közt. Az eladó csjszi mondta, h kölcsönző is náluk szokott vásárolni, aztán kétzser annyiért kiadják bérbe a ruhát menyecskeruhába.