Keresés

Részletes keresés

nyugatinyúl Creative Commons License 2004.04.09 0 0 1949
haho, Andras, tegnap vegre irtam neked. Most megprobalom kocsist elerni, hogy mikor is van kezdes. JO lenne este 7-kor, hogy tudjunk meg egy gyorsat probalni. Cibi, a furulyazas meghato, valahogy mindenkeppen beepitjük a müsorba!!! Este 7-kor kocsiba ülök, irany hungari, juhujj!!! Péter
Ja, és az estre, barmilyen is lesz, mindenkit szeretettel varok!!! Es bódog húsvétot!
MFecó Creative Commons License 2004.04.07 0 0 1948
Kedves Mindenki szerte a Kárpát-medencében! Sőt az Óperecniás-tengeren is túl! (Ober Enst)

Kívánok Mindenkinek Kellemes Húsvétot!!!

Muszáj most, mert délután utazom Kolozsvárra.
Találkozunk jövő kedden Hatvanban Péter estjén!!

Ölelek Mindenkit!

Fecó

and4 Creative Commons License 2004.04.06 0 0 1947
Furulyázni mi?............. Meg hogy az alapokra is emlékszel ............ hát............ (ide fiatalok is írnak ám)
Előzmény: cibkat (1944)
MFecó Creative Commons License 2004.04.06 0 0 1946
Bizony: összeegyeztethető a péntek: pl. ha valaki(k) 60-ból kocsival jönnének, akkor pláne!:)
A Kolibriben elvileg úgysem lehet 10-nél tovább játszani, de 11 után semmiképpen sem, oda lehet utána érni Bob kocsmájába!:)
MFecó Creative Commons License 2004.04.06 0 0 1945
A furulyázás minden bulit feldob..:))
Bocs András!
Szóval az a helyzet, nagyon gáz volt a próba, senki ne várjon semmi jót 16-án:))
cibkat Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1944
Meg is néztem alaposabban a billentyűzetet, hogy hogy bírtál te az Ők helyett ?-eket írni. Stilúsos.

A Bob-Win nem 15-én csütörtökön nyit?

Jónás P, ne izgulj, én tudok furulyázni, ha minden part szakad. Akarom mondani, emléxem még az alapokra. De partszakadáskor azért az sem rossz.

and4 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1943
Nézmá nemismeri az ? bet?t a billenty?zetem beadom nyelvtantanárhoz.

Ja temeg ne árulkodj Feco!!!!!!

and4 Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1942
Nyugtával a napot, gyerekek a bels? viszályok romboló hatásúak mi ezt ne engedjük meg. Az éjszaka hosszú a Kolibrib?l úgy is kitesznek minket 23.00 óra felé így biztonsági tényez?vel és jó szervezéssel 0.30-ra már ott is lehetünk a Windsor-ban ami jó mert a buli úgy is 6.30-ig tart (kb). Bár jólnézne ki ha Nándi mindjárt az els? nap szabadságot kérne úgyhogy ?t meg lehet érteni, a többiek meg cselekedhetnek a fentiek szerint. Azt hiszem jól megközelítettem a megoldást.

Te JónásP én egyb?l írtam a berzsiános címedre, valamint az and4-es hozzászólásaim alatt mind ott található az emailcímem amit mindennap nézek.

(nézda Bogi tényleg amottlent?)

MFecó Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1941
Hm... hát a Kolibri időpont hetek óta tutti... És azt nem lehet átrakni máshová.
Marad a konkurenciaharc:)))
Kit érint a probléma?:)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1940

Jajaj, nagy gáz ez a 16-ai Kolibri buli, mert épp ezen a napon lesz a Windsor nyitó-bulija, amelyre mindenkit nagy szeretettel várok / várunk!
Előzmény: MFecó (1939)
MFecó Creative Commons License 2004.04.05 0 0 1939
Mindenkihez!
Andrással igen jól sikerült a próba, úgyhogy kultúrbomba vár mindenkit 16-án a Kolibriben!!!
:)))
Bogi, gyere 13-án és 16-án is!!!
Szeretettel várunk:)
Fecó
aliCe Creative Commons License 2004.04.03 0 0 1938
szépnapot fiatalság!:) örömmel látom mindenki jol van fórum pörög szép a tavasz tovabb apoljatok a hagyomanyokat alkottok aktivkodtok tyihijj:)) ha a 13-a hatvanban talal benezek a konyvtarba remelem az elkallodottakat sem dobjatok ki:D nagy tavaszi oleles mindenkinek! bogi (a katona)
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.04.03 0 0 1937
Andras varom a jelentkezesedet! Ha te is visszautasitasz, visszavonulok... Lehet, hogy ezt akarja mindenki elerni?:))) Vagy: reszkessetek, en fogok gitarozni. Ezt ugye nem akarja senki? Legyen utana olvasotabori megbeszeles?
cibkat Creative Commons License 2004.04.02 0 0 1936
Andráske, micsoda karrier! Hol itt, hol ott csillogtathatod tehetséged. Nem semmi!

Ági ma esti poénja, de had süssem el én: Akkor most a Windsorból Bob Kocsmája lesz?

MFecó Creative Commons License 2004.04.02 0 0 1935
Jaj, és nem kéne elraboltatni engem senkivel, mert akkor két lelkes nézővel kevesebb lenne...
MFecó Creative Commons License 2004.04.02 0 0 1934
Oké, írtam a telszámot!
Az enyém 30-507-4711!
Lényeg, hogy összejön.

Bizony, a hír igaz, ezúttal nem közreműködöm Péter estjén, viszont továbbra is sok szeretettel várok mindenkit ápr. 16-án a KOLIBRIBEN este 7-től!!!
Csak saját dalok lesznek, plusz jön a Lovasi:))

Csaó

andras ez a név jóemá Creative Commons License 2004.04.01 0 0 1933
Feco tel számom 06 20 3 877877, értekezzünk most még semmi biztosat nem tudok hányórától tudok szabad lenni, de a nap az ok.
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.04.01 0 0 1932
Nandi, az a Sanyiek tenyleg fenomenalis volt, azt hiszem, az egesz tabor illegalisan szelte at a parlagon allo buzamezöket hatvan hataraban az ifjusagi tabortol a daliig, masnap reggel Pista menstrualt, regi szep idök...
nyugatinyúl Creative Commons License 2004.04.01 0 0 1931
egyszer csak en is megtudtam, hogy fellepek 13.-an Pistanal, mint költöorias:))) Feco lemondta viszont a felkeresemet ezuttal, ugyhogy ezennel szeretnem megkerdezni Andrasket, lenne e kedve spontan beugrani mellem mint gitarorias egy-ket dallal, lehet kispal is, csak szerelmeses, nös tematikaju legyen, mert egy szindbad müsort csinalnek. Andraske, vedd fel velem sürgösen a kapcsolatot, en nem tudom a te cimed, az enyem: berzsian@t-online.de
A többit a nyilvanossag kizarasaval folytatjuk, hogy legyen valami meglepetes is. Eszembe jutott pl, amikor 93-ban a KLTE-n fellepett egy sziberiai mordvin saman, mint medveünnep, 8 oran keresztül lobalt egy nagy vodkasüveget az auditorium maximumban, allitolag révült, a tömeg pedig döbbenten nezte a szeksorokbol, amint a saman lassan de biztosan piszkosul berug. Hatalmas performensz volt. Ezeket a magassagokat sajnos valoszinüleg nem fogjuk tudni surolni, de egy-ket elemet atvehetnenk. Mindent megteszünk majd, hogy a közönseg hatalmas lendülettel vesse magat az alkoholtartalmu üvegekre azt est utan (vegre vege) - ez is egy szempont a müveszetben, tehat rossz elöadoest tulajdonkeppen nincs, bombabiztos üzletbe szallsz be, Andrasom, a helyedben nem gondolkodnek, a biztonsag kedveert meg Fecot is elraboltatnam az ukran maffiaval egy napra, nehogy meggondolja magat. Es utana persze gondolom szabad a palya egy olvasotabori megbeszelesre, akar a Windsorban is:)
Üdv mindenkinek, husvetra jön nyugatinyúl!!!
cibkat Creative Commons License 2004.03.31 0 0 1930
Kicsirigó, halihó!
Ági! Pénteken megyünk valahova. Mondjuk enni. Jó-e?
MFecó Creative Commons License 2004.03.31 0 0 1929
Ezért jó a fórum!!!!
Megtudtam Zolitól, hogy állítólag én is fellépek:) Ezt még azért majd egyeztetni köll még... De reméljük, összejön:)
András, mizújs a szombati próbával???
Írok ma emilt...
Csákó
kicsirigó Creative Commons License 2004.03.30 0 0 1928
Vazzej, 3 hét után kipróbáltam, oszt' most m,eg tudok írni a fórumra. Eddig leblokkolt a rendszer, vagy mi. Szóval: Helló mindenki!!!

Ápr 13-án gyertek sokan Jónás-buliora a könyvtárba. Mándoki is fellép, de ő még nem biztos, hogy tud róla!

kicsirigó Creative Commons License 2004.03.30 0 0 1927
Vgy mégis tudok?
csillagsz Creative Commons License 2004.03.30 0 0 1926
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((Ilyen szomoru vagyok...tenyleg biztosak vagytok a juliusi idopontban..????????
meg nem 100/% de nagyon ugy nez ki hogy nem tudok menni mar megint a taborba!!!!!!!En busulok....:((nadon nadon
F.Ági Creative Commons License 2004.03.30 0 0 1925
Kedves Forumtagok! Ket bejelentenivalom van.Marmint közlemény vagy ilyesmi. Nos Zoltánunk üzeni hogy barmennyire szeretne nem tud ide bekerülni írni,de olvasni tudja úgyhogy üzenni lehet neki minden féle szépet.A másik:ápr.13.este Jónás Péter költőóriás estje a hatvani könyvtárban!!
Illetve Andráske: 12-e utáni egész héten otthon leszek és újraélesztünk mindent amit lehet!!
Czibike! Megkaptam az smst és várom a leveled és abbana fejleményeket!!
És mindenkinek tütütürüttü...
cibkat Creative Commons License 2004.03.30 0 0 1924
Zsúfolt. Először éreztem, hogy elég volt. Tudok időzíteni. :) Persze az érzés hál'Istennek múlandónak bizonyult.
Előzmény: MFecó (1923)
MFecó Creative Commons License 2004.03.29 0 0 1923
Köszi Kata, élni fogok a lehetőséggel!!
Milyen volt az utsó Windsor buli???
cibkat Creative Commons License 2004.03.28 0 0 1922
Hát Nándi bácsi, csak kitesz majd magért az új vendéglátós csapat is.

Fecó, kapsz még két hét haladékot marcipán ügyben, tehát húsvétig még vagyok.

Gyerekek, nem kellene egy-két minisztériumban helyrepofozni a rendszert - úgy értem az interneteset -, hogy mi ne maradjunk itt értékes gondolatok és hozzászólások nélkül? Vagy Jónás nem bír ideírni, vagy Lévay. Nem van ez így jól.

Előzmény: Ziggy Stardust (1921)
Ziggy Stardust Creative Commons License 2004.03.26 0 0 1921

Szevasztok és puszó mindenkinek!

Ne feledjétek, hogy ezen a hétvégén lesz az utolsó Windsor-buláj, szóval jöjjön mindenki ma is, holnap is!

Hajaj, mindjárt itt a tábor, lassan nem ártana talán egy újabb megbeszélés sem, persze valami olyan magas színvonalúra gondolok, mint a legutóbbi volt, hehehe. :-)

Egy kis segítség is kellene, gyerekek. Tudom, tudom, csak ilyen esetekben jelentkezem, de az élet megy tovább.
Akinek esetleg van olyan barátja / ismerőse, aki kedvezményes díjért kellene a pesti kéróm egy bizonyos időre, az szóljon már neki (és nekem is).

MÁRTI! GÖNYE! SOHASEM FELEJTÜNK!
Hány és hány olvasótábori buli fűződik e két sztár és az általuk vezetett szórakozóhelyekhez, oh!
Zoli, emlékszek még a 94-es Sanyiék Dali-béli koncertjére, amelyet kifejezetten az Olvasótábor részére adtak? Nem volt gyenge az Ifjúsági Tábor-Dali gyalogmenet az éjszakába (a Zagyva felé toronyiránt átvágva), persze Zoli bácsi vezetésével.
Maradnak az emlékek. :-(

Csókkancs mindenkinek!

MFecó Creative Commons License 2004.03.26 0 0 1920
András: talán jövő péntek vagy szombat lenne jó! Még átgondolom, hogy legyen, esetleg mehetnék én 60-ba, mert kén Nagy Zolival is találkoznom fontos ügyben!:))
A Csend meg a zaj nagyon kellene!!!! Én is próbáltam leszedni, de még nem jött össze!
Összehozzuk mink eztet!:)))

Jó 7végét mindenkinek!!
Nekem az lesz:))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!