haho, Andras, tegnap vegre irtam neked. Most megprobalom kocsist elerni, hogy mikor is van kezdes. JO lenne este 7-kor, hogy tudjunk meg egy gyorsat probalni. Cibi, a furulyazas meghato, valahogy mindenkeppen beepitjük a müsorba!!! Este 7-kor kocsiba ülök, irany hungari, juhujj!!! Péter
Ja, és az estre, barmilyen is lesz, mindenkit szeretettel varok!!! Es bódog húsvétot!
Bizony: összeegyeztethető a péntek: pl. ha valaki(k) 60-ból kocsival jönnének, akkor pláne!:)
A Kolibriben elvileg úgysem lehet 10-nél tovább játszani, de 11 után semmiképpen sem, oda lehet utána érni Bob kocsmájába!:)
Nyugtával a napot, gyerekek a bels? viszályok romboló hatásúak mi ezt ne engedjük meg. Az éjszaka hosszú a Kolibrib?l úgy is kitesznek minket 23.00 óra felé így biztonsági tényez?vel és jó szervezéssel 0.30-ra már ott is lehetünk a Windsor-ban ami jó mert a buli úgy is 6.30-ig tart (kb). Bár jólnézne ki ha Nándi mindjárt az els? nap szabadságot kérne úgyhogy ?t meg lehet érteni, a többiek meg cselekedhetnek a fentiek szerint. Azt hiszem jól megközelítettem a megoldást.
Te JónásP én egyb?l írtam a berzsiános címedre, valamint az and4-es hozzászólásaim alatt mind ott található az emailcímem amit mindennap nézek.
Mindenkihez!
Andrással igen jól sikerült a próba, úgyhogy kultúrbomba vár mindenkit 16-án a Kolibriben!!!
:)))
Bogi, gyere 13-án és 16-án is!!!
Szeretettel várunk:)
Fecó
szépnapot fiatalság!:) örömmel látom mindenki jol van fórum pörög szép a tavasz tovabb apoljatok a hagyomanyokat alkottok aktivkodtok tyihijj:)) ha a 13-a hatvanban talal benezek a konyvtarba remelem az elkallodottakat sem dobjatok ki:D nagy tavaszi oleles mindenkinek! bogi (a katona)
Andras varom a jelentkezesedet! Ha te is visszautasitasz, visszavonulok... Lehet, hogy ezt akarja mindenki elerni?:))) Vagy: reszkessetek, en fogok gitarozni. Ezt ugye nem akarja senki? Legyen utana olvasotabori megbeszeles?
Oké, írtam a telszámot!
Az enyém 30-507-4711!
Lényeg, hogy összejön.
Bizony, a hír igaz, ezúttal nem közreműködöm Péter estjén, viszont továbbra is sok szeretettel várok mindenkit ápr. 16-án a KOLIBRIBEN este 7-től!!!
Csak saját dalok lesznek, plusz jön a Lovasi:))
Nandi, az a Sanyiek tenyleg fenomenalis volt, azt hiszem, az egesz tabor illegalisan szelte at a parlagon allo buzamezöket hatvan hataraban az ifjusagi tabortol a daliig, masnap reggel Pista menstrualt, regi szep idök...
egyszer csak en is megtudtam, hogy fellepek 13.-an Pistanal, mint költöorias:))) Feco lemondta viszont a felkeresemet ezuttal, ugyhogy ezennel szeretnem megkerdezni Andrasket, lenne e kedve spontan beugrani mellem mint gitarorias egy-ket dallal, lehet kispal is, csak szerelmeses, nös tematikaju legyen, mert egy szindbad müsort csinalnek. Andraske, vedd fel velem sürgösen a kapcsolatot, en nem tudom a te cimed, az enyem: berzsian@t-online.de
A többit a nyilvanossag kizarasaval folytatjuk, hogy legyen valami meglepetes is. Eszembe jutott pl, amikor 93-ban a KLTE-n fellepett egy sziberiai mordvin saman, mint medveünnep, 8 oran keresztül lobalt egy nagy vodkasüveget az auditorium maximumban, allitolag révült, a tömeg pedig döbbenten nezte a szeksorokbol, amint a saman lassan de biztosan piszkosul berug. Hatalmas performensz volt. Ezeket a magassagokat sajnos valoszinüleg nem fogjuk tudni surolni, de egy-ket elemet atvehetnenk. Mindent megteszünk majd, hogy a közönseg hatalmas lendülettel vesse magat az alkoholtartalmu üvegekre azt est utan (vegre vege) - ez is egy szempont a müveszetben, tehat rossz elöadoest tulajdonkeppen nincs, bombabiztos üzletbe szallsz be, Andrasom, a helyedben nem gondolkodnek, a biztonsag kedveert meg Fecot is elraboltatnam az ukran maffiaval egy napra, nehogy meggondolja magat. Es utana persze gondolom szabad a palya egy olvasotabori megbeszelesre, akar a Windsorban is:)
Üdv mindenkinek, husvetra jön nyugatinyúl!!!
Ezért jó a fórum!!!!
Megtudtam Zolitól, hogy állítólag én is fellépek:) Ezt még azért majd egyeztetni köll még... De reméljük, összejön:)
András, mizújs a szombati próbával???
Írok ma emilt...
Csákó
:(((((((((((((((((((((((((((((((((((((Ilyen szomoru vagyok...tenyleg biztosak vagytok a juliusi idopontban..????????
meg nem 100/% de nagyon ugy nez ki hogy nem tudok menni mar megint a taborba!!!!!!!En busulok....:((nadon nadon
Kedves Forumtagok! Ket bejelentenivalom van.Marmint közlemény vagy ilyesmi. Nos Zoltánunk üzeni hogy barmennyire szeretne nem tud ide bekerülni írni,de olvasni tudja úgyhogy üzenni lehet neki minden féle szépet.A másik:ápr.13.este Jónás Péter költőóriás estje a hatvani könyvtárban!!
Illetve Andráske: 12-e utáni egész héten otthon leszek és újraélesztünk mindent amit lehet!!
Czibike! Megkaptam az smst és várom a leveled és abbana fejleményeket!!
És mindenkinek tütütürüttü...
Hát Nándi bácsi, csak kitesz majd magért az új vendéglátós csapat is.
Fecó, kapsz még két hét haladékot marcipán ügyben, tehát húsvétig még vagyok.
Gyerekek, nem kellene egy-két minisztériumban helyrepofozni a rendszert - úgy értem az interneteset -, hogy mi ne maradjunk itt értékes gondolatok és hozzászólások nélkül? Vagy Jónás nem bír ideírni, vagy Lévay. Nem van ez így jól.
Ne feledjétek, hogy ezen a hétvégén lesz az utolsó Windsor-buláj, szóval jöjjön mindenki ma is, holnap is!
Hajaj, mindjárt itt a tábor, lassan nem ártana talán egy újabb megbeszélés sem, persze valami olyan magas színvonalúra gondolok, mint a legutóbbi volt, hehehe. :-)
Egy kis segítség is kellene, gyerekek. Tudom, tudom, csak ilyen esetekben jelentkezem, de az élet megy tovább.
Akinek esetleg van olyan barátja / ismerőse, aki kedvezményes díjért kellene a pesti kéróm egy bizonyos időre, az szóljon már neki (és nekem is).
MÁRTI! GÖNYE! SOHASEM FELEJTÜNK!
Hány és hány olvasótábori buli fűződik e két sztár és az általuk vezetett szórakozóhelyekhez, oh!
Zoli, emlékszek még a 94-es Sanyiék Dali-béli koncertjére, amelyet kifejezetten az Olvasótábor részére adtak? Nem volt gyenge az Ifjúsági Tábor-Dali gyalogmenet az éjszakába (a Zagyva felé toronyiránt átvágva), persze Zoli bácsi vezetésével.
Maradnak az emlékek. :-(
András: talán jövő péntek vagy szombat lenne jó! Még átgondolom, hogy legyen, esetleg mehetnék én 60-ba, mert kén Nagy Zolival is találkoznom fontos ügyben!:))
A Csend meg a zaj nagyon kellene!!!! Én is próbáltam leszedni, de még nem jött össze!
Összehozzuk mink eztet!:)))