sztok!
Én a fülledség c filmet keresem,-nem az Ashley Juddosat-mi az angol címe?
valamilyen vámpíros film volt,és egy erdőben játszódik,francia vagy olasz nyelvű.
vki vmit?
Pár éve láttam egy filmet, alig emlékszem belőle valamire. Ha ennyiből valaki meg tudná mondani a címét, nagyon örülnék neki :)
Egy nagyon profi pasi valahogy sok pénzt szerez (?bankrablás?), miközben egy szintén nagyon intelligens nő próbálja elkapni.
A férfi próbálja meggyőzni a nőt, hogy tartson vele. A végén valami nagy poén van. A megbeszélt találkahelyre a nő kirendeli a rendőröket, de csak egy üres limuzin gördül be oda egy üzenettel a nőnek: a pasi már repülőn ül, mivel e sorokat olvassa, sajnálja, hogy így döntött, a kocsit tartsa meg...
Keresek egy filmet ha jól tudom 85-ös, francia, címe: Szenvedély végszóra, az eredeti: L'etincelle, Clio Goldsmith, és Roger Hanin játszik benne. Tündéri vígjáték!
Az Orosz Kultúra Házában azt az infót kaptam, hogy Önök őrzik a néhai Szovjet Tudomány és Kultúra Házának filmarchívumát. A neten többen is keressük a Vészjelzés a Tenger Alól című szovjet filmet,de évek óta eredménytelenül. Nem tudunk róla semmit,csak azt hogy valamikor a '80-as években készült. Így vagy úgy,de nagyon szeretnénk megszerezni. Ha tudna segíteni,kérem írjon! Maradok tisztelettel Gacsályi Attila
Igen, ismerem. Teljesen képben vagyok, akkor voltam katona és a laktanya ebédlőjében vetítették. Évek óta keresem, de senki nem válaszolt még egy keresésemre sem. Még a régi Szovjet Kultúra és Tudomány Házá-ban is voltam, hátha meg lehet szerezni, de semmi nyoma.
Ezen kívül nagyon keresem még a Gyilkos kedv című magyar és a Született vesztesek (Born Losers) amerikai filmet. Jelentkezzen, aki tud segíteni...
Sziasztok Jo par éve láttam egy filmet, a magyar cime Fényes hajtincsek volt.Tud valaki erről a filmrol valamit, főszereplők,vagy bármit?Olyan krimiszerű film volt es egy vöröshaju lany volt a főszerepben.
Sziasztok! Hátha tud valaki segíteni... Egy film címére lenne szükségem. Amire emlékszem: valamikor a 60-as években láttam, szovjet film. Megszületik benne egy ló, ha jól emlékszem a neve Boján, mert az apja Boncsuk, az anyja Jásznaja és e két névből "keverik" a csikó nevét. Emlékszik rá valaki?
Egy film címét keresném, az HBO-n ment '96-97 körül. Műfajilag thriller. Egy kisvárosban játszódik, ahol egy őrült késes pszichopata nőket gyilkolász. Asszem hetvenes évekbeli a film, de nem biztos, lehet későbbi is.
Ezenkívül keresném a Halálos Fegyvert, a Lux Ádámos szinkronnal, amivel az HBO-n is ment.
Sziasztok! Keresem a "A Nagy Menet" című film mindhárom részét. Ha jól tudom, valahogy a 80-as évek végén, 90-es évek elején készült. Előre is köszi! gkv
Sziasztok!
Én azért írok ide, mert igazából nem is konkrét megjelent filmet keresnék, hanem infókat. Most olvasom a Raj című Frank Schatzing könyvet, ami szerintem remek mű. Azt kérdezném, hogy nem tudtok-e róla, ebből lesz film?