Mi az hogy nincs közös téma? Bármit kérdezhetsz!
Aztán kiderül van vagy nincs. Nem akarom nagyon leegyszerüsíteni a dolgot,persze könnyen jár a szám,mert mindig a csajok döntenek.
Na,sajnos a távozás útjára kell lépnem,így Jó éjszakát mindenkinek!!!Álmodjatok helyes lányokról vagy éppen Tündérmackóról,mindenki ízlés szerint.Én asszem az előbbiekről fogok!
Szevasztok!!!!!
Igen az jó kifejezés.
Akartam mondani,hogy plazacicákat még szemmel illetni is kár.
Komolyan menjetek el bulizni,kár hogy nem szóltatok elöbb milyen problémáitok vannak ahol pénteken voltam rengeteg Nektek való lány volt.
Nekem eleve kell egy olyan hely (környezet), ahol békében lehet beszélgetni, de kevesen vannak, akikkel egyáltalán lenne közös témám, az a baj...
Egy picit "régimódi" vagyok, de csak a mai, "nagyon modern" lányokhoz képest.
Már mért lennél öregecske?Különben is a kor nem érdem,hanem állapot-szokta mondani a haverom.
A romantika pedig még mindig fontos a lányoknak,csak már egyre kevesebbnek,úgyhogy most ezeket a lányokat fürkészem nagyítóval.Lehet,hogy ha egy olyan tipikus mai lánynak azt mondanám,hogy jöjjön velem sétálni a Margitszigetre,vagy a Várba,akkor hangosan kiröhögne és azt mondaná,hogy menjünk inkább a Duna Plázába,Westendbe,stb.
Természetesen a kivételeknek tisztelet!!!
Azt hiszem, ugyanebben a - nem túl kellemes - cipellőben járok. (Bocs, de jó hallani, hogy más is van így vele:) azaz, nem JÓ, hanem kicsit megnyugtató:)
Én is próbáltam tanácsokat adni,de ilyenkor nehéz igazából okosakat mondani.Úgyhogy tényleg nem marad más,minthogy együtt elmenjünk és körülnézzünk a lányok terén.Együtt úgyis könnyebb lenne,mert úgy nem jön elő annyira a félénkségem.
Bár igazából nem vagyok egy ilyen "na gyerünk,azt menjünk rá a csajokra" típus,inkább romantikus alkat vagyok.
Igen tényleg egy évvel öregebb vagyok TyggeRnél és anyusnál,már kemény másfél hete a 21-diket taposom.
Köszi a puszit,végre van egy kis sikerélményem a női nemnél! :)
Persze,hogy egyből rá gondoltam,mert ma találkoztunk és meg is dumáltuk ezt a bizonyos ügyet.Úgyhogy most át tudom érezni,hogy milyen állapotban lehet.De ezen sürgősen változtatni kell!!!
A rohadt életbe!!!!!:(((
Ez így nagyon nem lesz jó!!!!
Még a végén teljesen magad alá kerülsz.Fel a fejjel,bár tudom nehéz most ezt tenni,és könnyü nekem innen dumálni.