Hogy mennyire nyúz? Engem semennyire.... Véleményem szerint a disc 2 a legjobb, így első néhány hallgatásra... Füzetecske is van benne, igen, nagyon ritkaságszámba menő képekkel! Robert is feltűnik, mondanom sem kell... :)
Köszi a választ! Ezek azok a kis hajlékony, műanyagba préselt/égetett (bakelit) lemezecskék, aminek omega alakja van (innét gondolom, hogy lapozgatósan fel lehetett fűzni pl. egy magazin mellékletébe, orosz 'dalok', meg egy két ismeretlen jó régi ilyenem van még, meg egy Boney M, az ált.iskolám padlásáról :)))?
'82-ben nem játszották, mivel a turné után íródott. A Flexipop magazin mellékleteként jelent meg flexidisc-en (innen az elnevezés). A dalt néhány '83-as és '90-es koncerten játszották, ha jól tudom, akkor ezek az élő verziók inkább a Walk kislemezen (és így a Japanese Whispers albumon is) hallható változatra hasonlítanak.
:))) sztem. mindent figyelembe véve csak egy raktár jöhet még számításba :-D) mármint ha minden "átfedéses, de un. olyan" kedvencünkből megszereznénk akár csak a műsorosokat is.
én a The Glove albumot 'fedorkának' köszönhetem eredeti műsorosban, kissé kevesebbért, mint az üzletben, illetve Neki egy barátjának.
A S&TB nekem is a kedvenceim közé tartozik eddig 9 albumom van meg tőlük műsorosan, kalóz egysem. Szintén elég nehéz itthon beszerezni Őket, és nem is olcsó buli :(
"tudunk róla valamit azóta..?" épp én is ezt akartam megkérdezni! Nekem nagyon tetszik a hangja, és a megjelenése is. Lovely voice Jeanette Landray :-)
Siouxsie témakör mondjuk nem teljesen igaz a The Glove-ra, javítanám magam..... max Severin miatt. Landray sem volt akármilyen énekes mondjuk, kár hogy eltűnt, tudunk róla valamit azóta..?
Nocsak, nocsak. Hát ez nagyon érdekes... Nem tudom mennyire gondolták át ezt a felkérést a Cure-nál, de valószínűleg Wilder új alapokra helyezte volna a Cure-t... :D Hogy ebből mi sült volna ki? Talán az évszázad zenekara, talán vmi más...
A felkérés dátumát nem tudom, de igazad van, hogy '95 tavaszán lépett ki Alan, így valószínűleg utána. (Bár szerintem addigra már Robert visszahívta Roger-t.) A Shunton van egy olyan szekció, hogy "Ten", melyben 10 Alannel kapcsolatos érdekesség és apróság van felsorolva. Itt szerepelt ez az állítás még az oldal indulása környékén. Azóta már más tartalom van fenn, de a "Q+A" szekcióban annó rákérdeztem tőle a dologra:
"Could you tell how it all happened when THE CURE asked you to join?
It was more of an enquiry, rather than a direct question. I thought it was a joke at first (but I'm assured they were serious). Daryl Bamonte, who used to work for DM and now works within the Cure organisation, asked me. The last thing on my mind was to go and join another band.
What are the chances of Robert Smith doing something on your next album?
Ráadásul a Flexipop verzióban 2 furulya szól egyszerre, és kissé összehangolatlanul... :)
A The Glove projectet Robert az életművében az egyik legizgalmasabb korszaknak tartja egyébként, csakúgy mint a Siouxsie And The Banshees - Hyaena c lemezének munkálatait, amiben szintén igen aktívan közreműködött.
És ha már Glove: én annak idején amikor először hallottam, ennek már vagy 14 éve, akkor a Mr Alphabet Says c számot képtelen voltam végighallgatni annak kuplés jellege miatt, manapság pedig már az egyik kedvencem a lemezről.
Rengeteget hallgatom a CD-t mióta sikerült újra beszereznem (főleg hogy csak kazin volt meg, az is elkeveredett már több éve), és örök hála ezért Lovecatnak, kimondom!!! :D
lehetett volna szinti is, ma már biztoshogy azzal "játszanák el"...
nem is szólna ilyen "élethűen ridegen" .-)
minden esetre ez még egy vidám kis nóta a La Menthez képest ;)
érdemes megfigyelni azt az egyre erősödő borzasztó hullámot a zenében, mit a furulya, és Severin flangeres+oktáv pedálos basszusának, és Robert fantasztikus cikázó pengetésének diszharmóniájából keletkezik, és hogy mivé alakul és stb, és stb...eszméletlenül 'vidám' :)))
1998.Köln, Bizarre Festivalt kaptam dvd-n meglepibe vasárnap reggel... Nem tudom ki látta, de állat. Az Untitled elején Robert lefekszik a színpadon... ,utána a Watching Me Fall (!!) első két sorát énekli bevezetőként, és még hasonló finomságok. Nagyon állat a hangulat. A Cut-ban tépkedi a polóújját... Kész vagyok mennyire jó! Torrentről jött le, ajánlom mindenki figyelmébe!!!