Egyet tennék hozzá az ott megjelent infokhoz : szerény véleményem szerint az 1 napos napijegy csak egy(!) reptér-Bergamo útra + a helyi közlekedésre jogosít. Magyarul : ha ugyanazon a napon van a visszaút is akkor a napijegy (3.50 )+ egy "sima" jegy 1.70 ) a megoldás. Vagy egy 3 napos jegy (5 ).
kicsit mèg kijebb van Loretotol (onnan indul a Corso Buenos aires-nagy bevàsàrlò utca), nem egy szèp kornyèk, de mèg viszonyleg kozel van a belvàroshoz, akàr gyalog is. èn a helyetekben felulnèk a metrora Loreton ès elmennèk min. San Babilàig, ott sètàlgatnèk (montenapoleone, via della spiga, Brera...), mert azèrt este a Corso Buenos Aires nem tul èrdekes... :)
ezt meg se hallom...3 nap...ugyan màr, az nem ido...mondjuk èpp elàllt,de karàcsonyra nagy hideget meg havat (milànoban nyilvànvaloan csak esot) vàrnak.
jaja, az biztos az O bej o bej volt St. Ambrogiokor, mert most semmi vàsàr nincs. àll a nagy fa a domnàl, meg ki van vilàgitva minden, de vàsàr nincs. Csak tomeg tomeg tomeg!!! De szar nektek...kuggyek eso??? :) Na majd Londonban... :)))
Hááá, minnyá megeszlek!!! Én életemben először egy karácsony előtt jártam Milánóban, én még olyan szépet addig nem is láttam!:D Meg az a kirakodóvásár, meg ételkülönlegességek (sajtok, sütemények, gyümölcsök stb Olaszország minden tájáról)... Aaaah....imáááádtam!
(Ok, az esőt nem imádnám ilyenkor én sem. Erről jut eszembe, nálunk eddig háromszor esett idén. Kétszer egy napig, most meg három napig egyhuzamban. Malibuban meg már megint havazot...)
biztosithatlak nem nagy szàm az advent milànoban...fènyek mindenhol vannak, pesten mèf szebbek is, itt meg szakad a rohadt eso màr 2 hete lassan...megàllàs nèlkul...ès nem tulzàs...szoval sokat nem ad...alig vàrom, h hazamenjek! :)
Jaj de jó..! Nekem november elején haza kellett jönnöm sajnos kényszervakációra idehaza, mondjuk a karácsonyt amúgy is itthon töltöttem volna...De nem lett volna rossz, ha ki tudtam volna nézni az ottani karácsonyi vásárra, vagy csak egyszerűen végigélni az adventet milánóval...De mostmár mindegy, január 9edike hamar itt lesz, aztán majd meglátom mit hagytak kint "nekem" :)
Ok, rendben, örülök, hogy ha nem is a mi segítségünkkel, de sikerül megoldanod. Az országot tekintve tényleg nincs "mázlid", ugyanis budapesti vagyok. De egy sportszergyártó szavaival élve: A lehetetlen nem létezik. :)
Köszi szépen, viszont kívánok januárra én is jó utat, és az összes fórumozónak BOLDOG KARÁCSONYT! (BUON NATALE! :)).
Nagyon szépen köszönöm, MÁR, hogy egyátalán megkérdezted!!! Én január 9.-én költözök vissza, nem annyira vészes az időpont, de a karácsonytól azért már elég távol lesz...Meghát holnap már 17-edike van, - én Szegedről vagyok (gondolom nincs akkora mázlim, hogy te is) - szóval oda sem érne a szegény dobozka...
De azért köszi még egyszer!
És reméljük, hogy addigra elül már ez a mizéria...Szerencsés utat és kellemes ünnepeket!
Quality Hotel Atlantic. Nem veszes az ar, pedig dec 31-jan3. Nem hostel-arkategoria, de szerintem oke igy a review-ok alapjan es arban is kb. erre gondoltunk. Fotoscucc miatt nem megyunk szivesen hostelbe, nehogy laba keljen. Majd megirom, milyen volt, jaja.
Na, de persze visszaolvasom, csak arra jutottunk, legfobb ideje foglalni, tegnap vettunk repjegyeket, es ez biz´ a nyakunkon van (szilveszter). Nem szoktam igy foglalni, kicsit tervszerubben, altalaban. Visszaolvastam valameddig, es nem talaltam, csak olyanokat, hogy egyetemista vagyok, olcso ifi szallast javasoljatok, en meg oszinten szolva egy olcsobb panziora vagy affelere gondoltam, szoval ket emberes szoba, nem emeletes agyak, es sajat zuhany. Mondjuk olyan 40 EUR/fo/ej elmegy. (Nem mondom, hogy nem orulnek olcsobbnak, persze. Az ennel dragabb meg mar szinte skandinav lenne.) Szoval ilyet azon a par oldalon, amig visszaolvastam, nem talaltam. Olyat is talaltam pl, hogy Milanoban keves a hostel. Meg hogy iparkodjon, aki szilveszterre menne. Na hat iparkodom. szoval jo lesz egy olcso hotel, pensione. Hu meg emlekszem a bonassolai Pensione Moderna nevu helyre. Na persze az t nem en fizettem, nem is hiszem, hogy az occso volt... szep volt, tan igaz se volt..