Helló! Egy kis segítség. Írtad hogy gyenge es rezeg 1800 alatt. Kiolvastam az enyémet és van egy szenzor a szívóoldalon aminek a csöve az egr mögül indul hátulról. Ez a szenzor volt a hibás nálam! Ha nálad más azért írd meg légyszi. Köszi.
Üdv.Nem kellet levenni.Kuplungpedál beesett se ki se be.Csöveket végigtapogattuk és mielőtt a váltóba menne el volt durranva egy tömítés ott nyomta az oilt azért nem volt kuplung.Szervízbe rögtön ledobták volna a váltót.Ha valaki így jár előbb a csöveket nézze végig.Minden jót mindenkinek!!
2 hónapja van nálam a vivaro,de lassan mindig van vmi baja.Ma munkából jövök hazafele és kivillan a légzsák és szerviz lámpa,aztán 15 másodpercenként kigyul-kialszik.Szerintetek mi lehet,menjek szerelőhöz vagy csak vmi gagyiság?sziasztok.
Nekem egy olyan problémám lenne a vivaroval,hogy a "tél beköszöntével" ha hirtelen lépek a fékre akkor elkezd visszarúgni a pedál,vmi recsegős hangot ad!Ha nincs sík nem produkálja ezt a jelenséget.ABS v mi lehet a gond?
Azt már megnéztem régen.Egyébként amikor működött a fülkében is lehetett hallani amikor nyit vagy zár.De még az a jó hogy nyitva maradt mert párásodnánk rendesen.
Fiatalok, megemlitek a gépháztetőt, és benéztek oda, ahol csatlakozik a külső levegő beáramlásához. Ozt megkértek valakit, hogy kapcsoljon. Ha látjátok mozogni a zárószerkezetet, akkor jó, ha nem, akkor valami nem jó.
Én most építek automatikus levegőminőség szenzort :) Akkor magától becsukja :)
Gondolom valami szelep féle van benne ami lezárja a kinti levegő beáramlását .Lehet,hogy az hibásodott meg vagy valami vezeték ami működteti csak nem tudom,hogy merre található ez a "szelep".
Helló egy olyan kérdésem lenne,hogy a belső levegőkeringtetés kapcsoló miért nem működik?Hol keressem a hibát?Amikor benyomom akkor világit csak mégis bejön kintről a füst stb.
Többnyire én is böngészem bőszen a fórumot, nemcsak itt máshol is, de ITT kapok a legkielégítőbb és pénztárca kímélő válaszokat. Nagyon megvagyok elégedve a verdámmal nem kisteher hanem minibusz, és remélem még sokáig is így marad ha gondoskodó kezek uralják . Sokkal inkább megbízok az itteni gurukba mint a szakszervízbe, van róla tapasztalatom. A fórumon találtam meg az autóm háziorvosát sárga hasábos hirdetés az övé. Ja és legyél bölcsebb: lehet egyszer neked kell segíteni valamin , nehogy hoppon maradj.
Szia Még nem tudtuk kideríteni a hiba okát ugyanis itt Komlón fél méteres hó van viharos széllel.Megnézzük amint lehet és jelentkezem.Köszi addig is.Üdv
Helló! Egy kis segítséget kérnek, infó kéne egy autóról. 6 éve van nálam eddig gond nélkül most kell megbontva az elektroniája és lenne pár kérdésem az előző gazdihoz. A rendszám IGN-362 és pesti autó volt. Kösz előre is.