Az A Night Like This végén Robert hirtelen átvált Minnie Mouse-ba - nyilvánvalóan megnyúlt az idők során a szalag amire valaki rögzítette annak idején.... :( Végül is kb 20 évig mágnesszalagon volt, még jó hogy egyáltalán fennmaradt - kordokumentum. A minőség ez esetben mellékes.
Jó kérdés. Engem is érdekel. Valaki már beírta ide nemrég, hogy szóltak Neki a Metro-Nómtól, hogy jön valami The Cure videóklip gyűjtemény, valószínűleg ez lett az. Kérdezzél bővebb infót tőlük, én is tervezem már másfél hete, mert Karira akartam ezt is :)
> CURE: > The Video Anthology > > Tipus: DVD > Ország: EU > Kiadó: Boot X Press Production > Kiadókód: BXP 001 > Csoport: DVD > Vonalkód: - > Beszerzés: 2005 Nov. 15 > > Ára: 5.990.- Ft, van a raktáron. > > Itt megrendelheted: > > Budapest 1132 Budapest > Kresz Géza u. 11. > Tel:329-2541 > metronom@chello.hu >
Jeanette Landray sings on all but five of the tracks on the blue sunshine album and was picked by Robert & Steve after a long search, which also included an advert on the John Peel show. Jeanette was a dancer at the time and became involved in the album by keeping on at Steve & Robert. In an interview at the time Jeanette said, "As soon as I found out that Steve & Robert were doing an album I kept on at them to let me do something on it. They auditioned a lot of people for it but I ended up being the Lucky one" and she went on to say "It was great doing it. Really good, but a bit strange. They recorded it at night, so I was doing that at night and rehearsing for a dance during the day. I felt really cut off from everything" Jeanette wrote one song for the album but Steve & Robert rejected this. :)))
She had previously worked on Top Of The Pops, The Video Entertainers and a Pink Floyd Video.
Nem tudom, de lassan ideje lenne valaki szakmabélit szerezni, akinek lehetősége van legalább egy Index Fórum The Cure FTP szervert beüzemelni, hogy azon keresztül minden regisztrált fórumtag fájlokat tüdjon megosztani!
Bár lehet, hogy erre inkább az Index Fórum gondozóinak, szolgáltatóinak kellene rákapniuk!
A videokat én nem töltöttem le, mert van ami eleve tőlem lett lehúzva egy másik oldalon és került a megauploadra végül :-D
Csak véletlenül rátaláltam és gondoltam megosztom Veletek.
A WinRAR-os Glove -ot majd egyszer megpróbálom újra fel-le tölteni, de per pillanat tárgytalan, mert a torrent oldalra lövöm fel a 2005 Lokeren DVD-t ,és elég lassan megy, hiába axaleros adsl nem erre való...
Még 1 utolsó meglepim van és utána egy darabig befejeztem :-))) Ui: a fehércsoki és a mazsolás csoki a kedvencem :-D
Akkor rosszul jött le, mert nekem régebbi WinRAR-om van, és csontra kitömörítette. Töltsd le újra, mennie kellene, de ha ígysem megy, akkor du. 5 óra felé fel tudom tölteni, addig un. is sajnos nincs lehetőségem rá, ha addigra megoldódik írd meg, mert akkor inkább a tervbe vett, már említett Dr. Robert and Mr. Smith (Bootleg) albumot tölteném fel :))), ha nem gond. Ha az, az sem baj :), akkor felmegy mindkettő.
asszongyahogy 55 szám, ebből eddig kiadatlan 34 (illetve csak lemezen volt?), és 76 oldalas "füzetecske" (a JTD is ilyesmi), dalszöveggel, és postaköltséggel együtt kb. 11eFt a CDPincéből. Nagyon köszönöm az ajánlatodat, igazán rendes vagy, de majd mással talán később meghálálod :))), Nem kérdés: ez egy gyönyörű ajándék lesz számomra Karira, úgyhogy nem hiányozhat a fa alól :-) Nem tudtam, hogy megjelent, de jó, hogy itt vagyok a fórumon! Megint lesz egy szívem csücske :)
Na most jött le!. Nekem sikerült kicsomagolni is, meg megnézni is!
Fantasztikusan tiszta, nagy képmérete van. Át kellett neveznem viszont a kiterjesztését AVI-ra, most egy DivX 5.0.3 Pro dekóderrel játsza éppen, zökkenőmentesen. Próbáld meg új WinRAR-al kicsomagolni. Ha nem megy semmiképp, akkor meg majd feltöltöm én is :-)
Még nem sikerült megnézni, de már most is előre köszönöm Neked. Eddig még nem is láttam Glove-ot élőben, öszintén nem is tudtam, hogy valaha is készült róla az albumon kívül bármi is, nemhogy videjó! DEJÓ!!! :)))