Nagyon sokan énekelték a When You're Smiling c. dalt, általában lassú verzióban. Ami talán a legközelebb áll a reklámhoz, az Duke Ellington előadása :)
Kösz ppmr!!! Lenne egy újabb kérdésem is: azt a dalt keresem,amit németek szoktak énekelni meccseken.Szinte az összes nemzetközi német érdekeltségű focimeccsen hallottam már.Vmi ilyesmi: ná-ná-ná-ná ná-ná-ná-ná é-é-é ó-ó-ó.
a Duna TV-n szokott menni a Híradó sport rovatában a jégkorong vb beharangohója.Kicsit arab beütésű női hang énekli,pontosabban csakdúdol.Tudja valaki a szám címét?
Húúúúúú! az a Heineken reklám nekem is nagyon bejön! Ha vki tudja a címét, légyszi írja meg! Ezen kívül még a Margitszigeti Kristályvíz és az új Naturaquás reklám zenéje is érdekelne!! Köszike!
Nah honnan tom megszerezni a vw passat reklámnak azenéjét...tom h Richard Beddow - Autumn False... de honnan szerzem meg? mer szart se lehet találni ezen a néven... eMule sem talál semmit... valaki segítseeeeen pls:o((( annyi ideje keresem már...:o(
Megy egy nagyon gyökér reklám a királyi 1-en mindig a fél nyolcas hiradó előtt. Egy körcsarnokbeli cipővásárt nyomatnak. Az érdekene mi megy alatta. Egy instrumentális zene, a Kossuth rádión és társain is fel-fel bukkan. Régen az RTL-en egy bokszgála előtt is nyomták az előzetesekben. Segítsetek!
Na, ennek asszem megjelent valami hosszabb verziója, de pont lemaradtam róla. Csak egy villanásra valami lábtól lefele mutatott embereket láttam, meg felismertem a zenét. Még nyomozok... Ha valaki tudja a megoldást, ne habozzon leírni. Köszi. :)
Hali! ha arra a liberósra gondolsz, mikor megáll a család a kocsival pisilni, és jól eláznak, akkor tudom! Na az Missy Elliott - I can't stand the rain
Engem az új Chevrolet Kalos zenéje érdeklne. Vki nem tudja véletlenül?