Megint csak köszönettel tartozom neked, most a Dr Robert & Mr Smith miatt. Imádom az ilyen nyers, kissé kidolgozatlan, demó jellegű korai cuccokat. Mint pl a Peel Sessions is ilyen (azt is neked köszönhetem). Ezeket sokkal szívesebben hallgatom mindig mint a koncerteket.
Még a Boys Don't Cry-t is többször visszaskippeltem, az albumverzióval ez sosem fordult még elő... ;)
Mit is adhatnék mindezekért cserébe? Cure ügyben nekem "csak" összes album, Staring At The Sea, In Orange, Show, Picture Show VHS/DVD, egy 2004-es Toronto DVD (Thx Lovecat!) , úgyhogy bootlegekben valszeg még jobban is állsz mint én...
Viszont Siouxsie, Creatures, Cocteau Twins, Sisters Of Mercy, Mission, Fields Of The Nephilim, The Cult, Love Like Blood, Deine Lakaien, Cinema Strange, Bauhaus, Christian Death, Danzig stb. albumokból igen jól állok... Szólj ha kell valami.
JA! Lovecatra meg meg ne orrolj, tudod, folyamatosan bombázzák őt jópár helyről a kéréseikkel, én megértem hogy néha ez fárasztó lehet számára. Kicsit morcos lett most, de ad ő szívesen amint ideje engedi, na meg a cserét részesíti előnyben - ez természetes.
Lovecat: (basszus, kár hogy nem használhatom itt az igazi neved, sokkal jobban hangzik!), szóval ha nagyon belefáradnál a gyűjteménnyel járó gondokba, csak add át nekem az egészet, majd én gondját viselem.... :DDD
Sajnálom , de nem szeretem az ilyen megrendeléseket...
Ha van kedvem majd adok, de, ha jól emlékszem elmondtam pár hozzászólással korábban, hogy ebben az ügyben felejtsetek el egy darabig, mert mást töltök fel a torrent oldalra.
De javaslom, hogy a várakozás helyet kezdjetek el torrentezni ti is. A cím itt van: http://www.foreverdrowning.com/torrent/torrents.php. Egy torrent kliens kell hozzá (én a Bittornadot használom, de az Azureus is tökéletes) Itt minden korszakból találtok hang és videoanyagot. Ja és a türelem a legfontosabb, mert nem 1-2 perc alatt csorog le.....
Vagy regisztráljatok néhány Cure-al foglalkozó weboldalra, amikről már olvashatatok itt.
A regisztrációért és néhány hozzászólásért cserébe megkapsz kb 10 oldal aktuális jelszavát, Azok a koncertek ált. mp3-ak és hamar lejönnek....
Szóval ne rendeljél, hanem tegyél is azért, hogy legyen Cure-od...
Nagyon szeretnék meghallgatni egy Kiss Me korszakbéli, szép és jó hangulatú, és hosszú, és jó minőségű koncertanyagot, melynek túlnyomó többsége az albumról szól, és rajta van a Torture is!
Remélem egyhamar nem hallom meg azt a bejelentést, miszerint Alan csatlakozik a Cure-hoz. Túl fiatal vagyok még a szívinfarktushoz.... :)
Robert és A. Wilder kb ugyanakkora géniusz az én szememben. Hozzájuk fogható még Ralf Hutter és Florian Schneider (Kraftwerk) és Bono. Ennek az öt embernek még azt is elhinném hogy szép a rút, és rút a szép.
Teljesen komolyan gondoltam, ha lehet hinni az ide beírtaknak, akkor Kovács Robi is hasonlóan gondolkodott. Wilder - az Ő szakterületén - zseni, Robival szerintem biztos forradalmi dolgokat alkottak volna.
Mivel a szintis poszt üres igazán ismét megkörnyékezhetnék Őt, aki ismeri Kovács Robit dobjon egy e-mail -t neki:)
Így csináltam mindent igen... Lehet hogy mégiscsak van ott minimum size. Na akkor próbálom nagyobbal. A meaningful file description-ba én a kiterjesztést írtam, gondolom nem az a gond.
Na, kipróbáltam. Felraktam csak próbaként egy 3 MB-os mp3-at (direkt megnéztem, nincs minimum size az uploadnál). Beírtam a mailcímeket, nem történik semmi már több mint negyedórája, nem jött a link egyik címre sem. :(
info itt a koncertről ami nem túl sok, természetesen egyik cserénk által sikerült begyűjteni.... A címet Snakepit adta a koncertnek. Viszont már mi is így kaptuk, hogy némi szépséghibával rendelkezett a hangzás.
Ez azért nem olyan rövid show, és nem is nyávog úgy, mint egy macska :)
azért MP3-ban elég furcsa feelingje van, talán ha visszarögzítem kazira, ááá akkor meg azt nézném, hogy "A francba! Úristen gyűri'" :)
Ezért ilyen rövid koncert? A nevet Te adtad ennek a koncertet macsek, vagy más, mert ha nem, akkor már a régi "master" szallag is sérült volt --> igen ritka, értékes anyag, v. pont nem, bár nemhiszem, hogy akkor megosztanád velünk :)))
szóval mi a 'pontos' storyja?!
Viszont érdekelne a The Cure legrosszabb minőségű felvétele, koncertje, v. bármilyen viccesre sikerült produkciója (pl. pont be van fektetve+matálva :)))
Hát mata, de ennél még durvábban mata a 98-as Lyon -i koncerten, ami csak hanganyagban van meg. Nagyon jó az is! Ott nem csak a szöveget kutyulja, de van ahol a dallam sem megy. IMÁDOM!!!!!!! Na ha arról esetleg valaki tudna nyomni videót vagy dvd-t, lehidalnék becsszóra...