Pénzverdei, Pv vasútról minden jöhet, történelmi leírás, adok-veszek, képek, stb...
Más kereskedelmi portálok felhasználóinak itteni keresése, itteni beazonosítása (Vatera, olx stb.) TILOS és kizárással jár.
Ez nem magyarországi oldal, miért is akarna bármit eltitkolni az eladó? Egyébként létezik 3 sínes változat, a Tóth Lajos forgalmazta ezeket a saját vagonjaihoz az 50'-es években. Az ő műhelyében készült az átalakítás, konkrétan nekem is van... A külföldi eladótól nem várható el, hogy tudja pontosan, hogy az nem a Pénzverdében készült, főleg, hogy ezt még nálunk sem mindenki tudja. Nem kell mindig rosszra gondolni, bár tény hogy nálunk szokás variálni ilyen dolgokkal. :( Én is tapasztaltam a saját bőrömön hasonlót, sajnos...talán egyszer mi is felnövünk. Persze nem mintha kint mindenki szent lenne, de mintha kevésbé lenne jellemző az ilyen ügyeskedés.
Több mint 2 millió forintot kér érte, de szállítási költséget a vevőnek kell fizetni: "Please be aware that I will give you the price of shipping after you give me your address, I will use DHL or similar, depends on where do you live!"
Egy kicsit megszaladt az árképzése, az feltűnt nekem is, én csak azon lepődtem meg, hogy külföldi eladóknál is előfordul PV holmi.
Talán a "mindenkilapja"-s PV oldalon láttam fotót export Helikon dobozról. Ment is ki valójában ilyen? És ha igen, az hogy nézett ki? "Sima" Helikon volt, vagy valami amerikai jellegű festés?
Annyi pénzért annak is kell lennie,évek óta hirdeti sosem adja el ennyiért,a Temofeszten pont ilyen ment nálam is amikor Tibi kihozta az is ilyen állapotú.