persze de ne feledd, hogy egy ilyen audiofil lemeznek mas az anyaga is, meg a hordozo felulete is a mas master meg ez a ket dolog egyuttes hatasabol alakul ki az eltero hangzas de majd megoldjuk, hogy meghallgasd az eredeti lemezt is
na most gondolkodoba ejtettel irok a mofi-nek mert engem is csak az eredeti erdekel es ha nekunk kedvezo a valasz, akkor majd megtargyaljuk a rendeles dolgat
de most látom itt a honlapon, hogy van 4 bonus szám is még rajta. ez akkor azt jelenti, hogy ez NEM az eredeti 1992-es Countdown-nak, hanem a Mustaine által nemrég újra kiadott verziójunak a masterizált változata? mert gyanús a végén lévő 4 bonus szám, azon is ugyanígy van. viszont ha ez tényleg nem az eredeti '92-es Countdown, akkor lehet még 1-2 napot gondolkodom a dolgon.
(de egyébként ami nekem egy kicsit furcsa, hogy a Megadeth honlapján ezt miért nem hírdették eddig meg...?)
ez van a mofi oldalan: * PREORDER * Megadeth - Countdown To Extinction Ultradisc II™ 24 KT Gold CD (shipping June 27, 2006) USPS-el kuldik az max 7-10 nap, mire ideer
ha komolyan erdekel, szivesen segitek hozzajutni nekem mar elo elorendelesem van a mofi-nal akar kettot is rendelhetek, es akkor oszlik az utazasi koltseg
egyébként van fent a megadeth honlapján 'members only' exkluzív video a stúdióból, az új album készítése közben. mondjuk nagyon csekély és karcsú, de az egyik gitártéma, riff, amit Drover tesó játszik (kb. 7 sec.) elég ígéretesnek tűnik. egyébként tipikus megadeth-es hangzás, jobban nem tudom leírni.
Nemrégen kedveltem meg a zenekart mikor hallottam a Die Dead Enough című dalukat ami azóta is nagyon bejön az egész 2005ös albummal együtt.Azóta megkaptam a Cryptic a Yuthanasia és a Countdown lemezt és mindegyik telitalálat és remélem az ide új album is hasonlóan király lesz:)
Ja és én írtam a 2001. hozzászólást...ha kicsit sietek én lehettem volna a jubileumi:)))
talan eppen azert, amit irsz vegulis egy audiofil lemezeket kiado cegrol van szo miert adjon ki kasas hangzasu felig-meddig amator felvetelt arany cd-n jo dragan thrash metalt meg ki hallgatna arany cd-n? :o) ez meg mar egy komoly koltsegvetessel keszult anyag, amibe erdemes tovabbi osszeget nyomni, hogy meg szebben szoljon masresz meg ez a legnagyobb peldanyszamban elkelt lemezuk
koszi az infot. tenyleg ujra el a ceg, gondolom a SACD huzta ki a szarbol egy kicsit.
egyebkent szerintetetek miert a countdownt adjak ki? hiszen azt elmeletileg mar jo studio korulmenyek kozott a cd korszak kozepen adtak ki cdn. a korai lemezek valoszinu sokkal szarabbul lettek atirva eredetileg cdre.
a csod szelere kerultek a 90-es evek kozepen abba is hagytak a lemezkiadast es asszem 2-3 eve ujbol megjelentek a piacon azota bovult a kinalat is: sacd-ket is keszitenek es van irhato cd-juk is :o) ha minden igaz, abbol a linkbol, amit beszurtam, eljuthatsz a tortenetuket leiro oldalhoz is
igazi csemege lesz a countdown ultradisc nagyon varom mar tulajdonkeppen nem remaster lesz, hanem az eredeti mesterszalagok felhasznalasaval keszult audiofil lemez, aminek 24 karatos arany az anyaga talan az elso igazi heavy metal lemez, amit a mobile fidelity ceg kiad (mvyky: na ez lesz az a lemez, amit alapbol billenos tokban hoznak forgalomba) :o)
A dobos Shawn Drover írta be a zenekar hivatalos fórumába az alábbi hírt: „Amikor ezeket írom már készen vagyok az új lemez dobfelvételeivel. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk vele. Részben egy eredeti John Bonham dobon nyomtam fel, és ez valami különlegességet adott a dolgoknak. Ma Brian Tatler érkezett hozzánk a DIAMOND HEAD-ből. Ez egy nagyon kellemes meglepetés volt. Ő egy nagyon jó ember akárcsak a többi tag a DH-ból úgyhogy nagyon örülök, hogy ismét találkozhattam vele. Nagyon jó a légkör ebben a stúdióban, és úgy érezzük, nagyon jó lesz ez az album."
A dobos Shawn Drover írta be a zenekar hivatalos fórumába az alábbi hírt: „Amikor ezeket írom már készen vagyok az új lemez dobfelvételeivel. Mindannyian nagyon elégedettek vagyunk vele. Részben egy eredeti John Bonham dobon nyomtam fel, és ez valami különlegességet adott a dolgoknak. Ma Brian Tatler érkezett hozzánk a DIAMOND HEAD-ből. Ez egy nagyon kellemes meglepetés volt. Ő egy nagyon jó ember akárcsak a többi tag a DH-ból úgyhogy nagyon örülök, hogy ismét találkozhattam vele. Nagyon jó a légkör ebben a stúdióban, és úgy érezzük, nagyon jó lesz ez az album."