JúJúJújj!!! Ajjajj jajj!!! Most látom csak mikor is válaszoltam az előbb?! Másnap, az ma van, azaz holnap az ma! Tudtam, hogy rászednek, hát nem 00:09:11-kor volt egy beugrató kérdés?! Kész végem van...
Vigyen el az ördög, mégha női alakot is öltött! :D)
13.12.1996 Sheffield - Sheffield Arena (England)
plainsong, want, club america, fascination street, push, lullaby, numb, the walk, just like heaven, mint car, like cockatoos, cold, return, never enough, trap, treasure, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: lovesong, friday i'm in love, let's go to bed, why can't i be you, E2: subway song, grinding halt, play for today, boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab
10.11.1996 Lille - Zenith Arena (France)
want, club america, a night like this, push, lullaby, pictures of you, numb, catch, mint car, just like heaven, the funeral party, strange attraction, charlotte sometimes, treasure, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: lovesong, hot hot hot, close to me, why can't i be you, E2: play for today, boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab
18.10.1996 Treviso - Palaverde (Italy)
plainsong, want, club america, fascination street, lullaby, high, numb, cold, catch, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, strange attraction, lovesong, like cockatoos, return, trap, treasure, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab
14.10.1996 Orleans - Zenith (France)
want, club america, a night like this, push, pictures of you, charlotte sometimes, numb, primary, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, the figurehead, strange attraction, dressing up, the walk, if only tonight we could sleep, trap, treasure, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, end, E1: friday i'm in love, hot hot hot, let's go to bed, E2: a strange day, play for today, boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, E3: fire in cairo, forever
12.09.1996 Mansfield - Great Woods (USA/MA)
want, club america, fascination street, lullaby, pictures of you, numb, high, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, lovesong, like cockatoos, strange attraction, mint car, catch, if only tonight we could sleep, charlotte sometimes, return, treasure, trap, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: friday i'm in love, hot hot hot, let's go to bed, why can't i be you, E2: boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, a forest, forever
soundcheck: plainsong, piggy in the mirror, perfect girl, want
11.09.1996 Albany - Knickerbocker Arena (USA/NY)
want, club america, a night like this, push, numb, lullaby, pictures of you, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, lovesong, mint car, like cockatoos, friday i'm in love, strange attraction, catch, a strange day, return, treasure, trap, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: hot hot hot, let's go to bed, close to me, why can't i be you, E2: 10.15 saturday night, killing an arab
soundcheck: like cockatoos, theme from mission impossible, piggy in the mirror, m, fascination street, in your house, like cockatoos
22.08.1996 Austin - Frank Erwin Center (USA/TX)
want, club america, a night like this, push, lullaby, numb, lovesong, mint car, just like heaven, jupiter crash, return, like cockatoos, strange attraction, the walk, friday i'm in love, a strange day, trap, if only tonight we could sleep, fascination street, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, E1: catch, gone, hot hot hot, why can't i be you, E2: play for today, boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, a forest
18.08.1996 Phoenix - America West Arena (USA/AZ)
want, club america, fascination street, lullaby, pictures of you, numb, lovesong, just like heaven, jupiter crash, round & round & round, the walk, mint car, strange attraction, catch, charlotte sometimes, return, treasure, trap, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: friday i'm in love, hot hot hot, let's go to bed, why can't i be you, E2: boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, a forest
17.08.1996 Irvine - Irvine Meadows Amphitheatre (USA/CA)
want, club america, fascination street, push, lullaby, numb, lovesong, mint car, just like heaven, jupiter crash, return, like cockatoos, strange attraction, m, pictures of you, treasure, trap, the kiss, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, end, E1: catch, hot hot hot, let's go to bed, why can't i be you, E2: dressing up, boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, a forest, faith
soundcheck: plainsong, the kiss, end, m, if only tonight we could sleep, a strange day, the 13th, play for today, this is a lie, piggy in the mirror, fire in cairo, three imaginary boys
31.07.1996 Portland - Arlene Schnitzer Concert Hall (USA/OR)
want, club america, fascination street, pictures of you, lullaby, dressing up, numb, lovesong, the walk, mint car, just like heaven, if only tonight we could sleep, piggy in the mirror, jupiter crash, primary, strange attraction, friday i'm in love, return, treasure, one hundred years, prayers for rain, inbetween days, from the edge of the deep green sea, bare, disintegration, E1: gone, let's go to bed, close to me, why can't i be you, E2: boys don't cry, 10.15 saturday night, killing an arab, a forest
Csak mert nekem is mondhatni elég szép gyűjteményem van Cure-ból, sok koncert is megvan még a WMS-es korszakból is, de valahogy ez a szám soha nem szerepelt a repertoárban. Vagy csak én maradtam le róla..... Pedig nekem ez az egyik kedvenc számom a WMS-ről. Bár vettem egyszer egy barcelonai koncit, annak a borítóján rajta volt, hogy a 2. cd valahanyadik száma a Numb, de aztán a cd-n végülis nem az volt..... hát igen, ez a kalóz cd-k hátránya... :))
"fki: teljes audió, és a koncert vége kb 74 perc DVD-n"
az ",és a" helyett jobb lett volna +-t írni, mert úgy 1értelműbb, de a lengyelek is rögzítették audióban, mondjuk ott ált. minden szám végén le van kapcsolva a felvétel, meg 47kbps WMA, egy fájlban.
Hogy volt e, vagy nem azt nem tudom, ezt majd fki-val egyeztetni kell, hogy viccnek szánta e...mondjuk így is, úgy is vicces :-))) bár én sem vagyok híve a félretájékoztatásnak, és a zenekar jognélküli "leégetésének", ha nem így van :(((
Megoldódott az fki-s szegedi master DVD videó torrentfájl letöltési problémája, úgyhogy ismét elérhető a baba :)))
ez különösen tetszik a torrent fájl leírásából:
"...I thought I add the press conference as a bonus, but finally this one was never aired. According to a reporter Robert was so drunken that he practically couldn't answer to a single question." :)))))) 'fki' azt mondta, hogy a 'Jakso' féle vidónak az eleje van meg neki meg a vége, a kettő együtt majdnem a teljes, de gondolom ez már sokan tudjátok... :))), én ebből kimaradtam :(
nos akkor tisztázhatnánk végülis, hogy most mennyi SZINes videófelfétel is kering, az én tudomásom szerint az alábbiak:
fki: teljes audió, és a koncert vége kb 74 perc DVD-n
Birdmadboy: bő 1 óra 30 perc, és nem majdenem 55 perc DVD-n, viszont az Open eleje lemaradt .-)))
Jakso: a koncert eleje DVD-n
Brandee-Balu: ? nekem azt mondták, hogy nem készítették el a sajátjukat, mert kaptak egy két DVD-set helyette, ez pedig ahogy kivettem nem Birdmadboyé, hanem valszeg az 'fki version', és a 'Jakso' féle lehet
Ja és persze ne feledkezzünk meg a Soundcheckről sem, melyről olllyyy(!!!) sokan lemaradtunk ;))), ezt talán lengyel testvéreink rögzítették, apropó és a teljes koncertet is, de csak audióban (mint az később sajnos kiderült, mondjuk én még ma is kételkedem egy kicsit, mert borzasztóan egyenrangúan szól a SCKH videókamera hangjával)
Megnéztem , sajnos az Fki féle Szeged dvd nem letölthető, mert nincs meg a torrent... Valszeg a hétvégén sérülhetett meg, mert a régi szerverről újra raktak át mindent, szívtunk is Protonnal :-)
A másik kérédsre a válasz: az nem baj, ha csak 1 seeder van , max lassabban jön le a kívánt anyag. Jelen pillanatban a Lokerennél amit most töltök fel 1 seeder van (én) és 30 lecheer
sokáig marad Nálad ez az állapot?! mert én már régen elfelejtettem, inkább, minthogy tovább 'provokáljalak'.-)))
mert, ha nem soká, akkor máris segíthetnél abban, hogy miért nem tudom letölteni a "2005-08-26 Szeged [MASTER] fki version" féle DVD torrentjét a ForeverDrowning-ról...? asszongyahogy "Can't find torrent file!", érdekelne még a másik is, az lejön, de csak 1 seeder van, úgyhogy mindkettő mpfff?
Lehet velem beszélgetni, vitázni, de ha nem jó a mail, msn, telefon, akkor nem tudom hogyan :-) A face to face (jaj de szerrtem ezt a dalt!!!) nehéz lesz azt hiszem, mert földrajzilag nem egy helyen vagyunk...
Ha segítség kell az oldalakkal kapcsolatba, szóljatok...
Ha tudod, hogyan fogok viselkedni, alapból ne provokálj, mert hosszú távon Te jársz rosszul (pl: hónapokig nem töltök fel semmit, vagy nem adok meg semmilyen jó oldalt)
Ui: Franciául én sem tudok :-) és az angolom is hagy némi hiányosságot maga után, Minden fórumon elnézőek a nyelvtani bakikkal, csak próbálni, merni kell....
és tudtam azt is, hogy morcos leszel rá, pont erre a kettő indokra számítottam :)
ismerlek már a fórumról, és nem úgy, mint a rossz pénzt :), szóval nem csalódtam :DD, rengeteget adtál már így is, és tudtam azt is, h. éppen feltöltessz, és jól ismerem én is, h. mivel jár ez... (igen erre tetű lassú még a userinet)
egyébként direkt úgy írtam, h. sürgetőnek tünjön :), gondoltam nem leszel ismét ennyire karmolós :) hááát nem jött be :)
egyébiránt, most nagyon szeretnék még beszélgetni, vitázni Veled, hátha meg tudnánk vhogy. 1ezni ez ügybe, de erre túl ridegnek tartom a fórumot, chatet, de még a telefont is.
1szóval vettem a lapot, megyek a megadott helyekre (de még lehet, hogy kérdéseim lesznek /nem kéréseim/), de azért néha ráviszi az embrt a remény sült galamb módjára :)))
Az egyik Cure oldalon (ahol moderátor vagyok) pár hete megkérdezte a site tulajdonosa , hogy miért nincs több magyar, hiszen csak 3-4 magyart lát az oldalán...
Mit mondhattam erre, hogy nem ismerik az oldalt? Ez hülyeség, mert Harrold legalább 2* beírta az utóbbi 2 hónapban még 3-4 címmel együtt...
Egyszerűen azt válaszoltam, hogy kényelmesek a magyarok, mert várják, hogy a bootlegek odasétáljanak hozzájuk... Sült galamb effektus...
Igen, a cserét előnyben részesítem, hiszen akkor én is kapok. Adni jó dolog , szeretek is és nagyon sokan elmondhatják , hogy kaptak ajándékba cuccokat tőlünk (nem vagyok sem angyal, sem szent)
De a kisujj effektustól rosszul vagyok....
Tipikus példa erre az ami a borítók kapcsán volt itt... Attilával beraktunk pár darabot és mindjárt jött a fanyalgás, hogy miért nincs rajta ez meg az pluszban.... de azóta se csinálta senki, hogy na ilyesmit szerettünk volna...
Nem azt mondom, hogy nincs más ezt kell szeretni, mert van más, csak keresni kell a neten és tenni érter, nem csak várni.....
Tudom, hogy nekünk nehéz már Cure-t adni, mert nagyon sok mindenünk van, de elárulom, hogy kb 5 év munkája az ami most van. Csak annyi a különbség, hogy kihasználom az Internet előnyeit és Cure oldalakat kerestem-keresek, regisztráltam (anno még modemmel töltögettem- szép is volt a telefonszámlánk)
Dc++-oztam, most torrentezek, és cserélek (Franciaországba,Németországba, Olaszországba, Szlovákiába, Írországba, stb) De volt, hogy Japánból, Peruból, Mexicóból kerestek meg MSN-en és cseréltünk...
Áááá, mindegy, aki akart már körbe nézett ez ügyben, aki meg nem az várni fog a csodára...
+ még a DM és az electro-industrial/EBM (Front Line Assembly, Front 242, Armageddon Dildos, Skinny Puppy, Leather Strip, Nitzer EBB, Covenant stb.) kollekcióm igen jelentős, de gondolom ez annyira nem hoz lázba...