gépnél a minőség is lényeg, olcsó vackot nem érdemes venni...
szerencsére nekünk szuper informatikusunk van, indiai a fickó, és nagyon érti a dolgát. ő szokta konfigurálni a gépeket, azt tesz bele amit akarsz, persze csak bizonyos árkategóriáig:)
szállásügyben kurkásszál a neten, hátha adnak ki pár napokra szobát...
letöltős oldal volt már, ez az amelyik süket. letöltögettem, de hiába. azé' még egyszer megpróbálom...
Nem tudom. Az új gépek még szarabbak mint a régiek.... A főnököm a szuper gépén még egy cd-sem bír elindítani, tök mindegy mi van rajta. Kicserélték garanciában, de utána sem ment. Ha így járok, falnak megyek...
Állítólag nemsokára érkezik az új gépem, addig elleszek ezzel. Egy darabig csesztette, aztán széttárta kezeit. Többet nem tud aszonta. Pedig én is találtam szuper oldalt. Nem tudom belinkeltem-e. Ha nem szóljál.
Szállás ügyben nem tudtok segíteni? Nem akarok az utcán éjszakázni...
jó kis CURE hétvége volt z MTV-E-pon. felvettem vagy két és félórás anyagot: tíz legjobb(?) klip; ismert zenészek, fanok dicséretei; interjúk Robert-tel és a többiekkel; egy USA-beli talkshow, Marilyn Manson konferansziéval az élen(!), és mindenféle utánzatok, lenyúlások...
-----------
tegnap éjszaka ment a Cool Tv-n: Madonnával az ágyban ('90-es világkörüli turné), vastag piros karikával!!!
kiváncsiságból megnéztem miket csinált a színpadon anno, nem mintha nem tudtam volna róla:)) Kanadában le akarták csukni koncert után, erkölcstelenség és közszemérem sértés miatt, mert az előzetes tiltás ellenére, mégis előadta a maszturbálos-orgazmusos jelenetet:))))
nade, nem ő az egyetlen a rockvilágban, akit folyton börtönnel fenyegettek, mint tudjuk:))
-----------
jah, erről jut eszembe, hogy Prince-nek is van egy nagyon hasonló aktfotója, mint Gackt-nak, ő is totál csupasz, még a beállás is ugyanaz, a különbség annyi, hogy nem fekszik, hanem ül, de lehet, hogy csak a képet fordították úgy. ő is az egyik lábával takar...:))) a kép a '85-ös Lovesexy album borítója, ha egyszer megtalálom a neten, beteszem.
Ma reggel kaptam meg a CD-ket, úgyhogy késő délután / este fogom bevinni őket. Ha ott leszel, akkor még tudunk beszélgetni is egy kicsit, ha nem akkor csak lerakom a cuccost a portára. :)
Nem tudom milyen a formátuma, de olyan amiben a sima cd-ket szokták írni. Szóval nem tömörített meg ilyesmi, így akár gépen, akár sima cd lejátszón, vagy dvd lejátszón is meghallgathatod. Hallgatom is otthon, igaz nem teljes kakaón, mert összedőlne a frissen épített házam...:-))))
Én ezért nem nagyon foglalkozom más formátumú zenével, mert a legtöbbet nem lehet átírni audio-ba, vagy ha igen erős minőségromláson esik át. Babylon is mp3-ban küldte nekem a cuccot, de ha lesz annyi cd-m, átíratom audióba, így elalvás előtt is tudom hallgatni, különben csak főzés közben. :-))))))))))
Én már felajánlottam egy párszor hogy jöjjünk össze, nálam van minden, mindent mindennel össze lehet kötni, másolni meg mittudomén....
megnéztem az új Toyotást, hááááát azé' az előző sokkal ötletesebb és szellemesebb. na mindegy, de a fiúk megint klasszul néznek ki, elsőként Ryuhei, aki nagyon szupercool és csodálatos (az elsőben Masano-ra mondtam ugyanezt). másodikként Masano, aki megint lehengerlően gyönyörű. harmadikként Takashi, aki meg nyugodtan elmehetett volna a GYU-ba tündének, a hegyes, lapátfülei miatt:))))