Köszönöm , de nekünk tökéletesen megfelelnek a jövőben is úgy ahogy Attila elkészíti. Viszont szívesen látnék Tőled egy általad készített borítót, hogy érezzem mire is gondolsz....
nem a mostaniak átalakítására tett javaslatokra kell gondolni, vicces eset is lenne, hogyha pl. kijön egy könyv, vagy egy lemez, egy kritikai elemzés szerinti rossz részei miatt újra kiadnák azt, "javítva" :D, nem a jövőre nézve...egy kicsit bizakodóbban!
a magyar honi emberek azért csak megérdemlik teljes minőségben egy magyar alkotó munkáit?
Augusztusban Robertnek fekete karikái lettek a szeme körül miután “ egy nagy súlyos tárgy “ az arcának ütődött a Mexico City-ben tartott koncerten. Csak a pontosság kedvéért..... :)
Ahogy azt írtam, ez nekem is természetesen megvan kb. még 70 más Cure cd-vel egyetemben (tudom, nem nagy szám, de egyelőre csak ennyi van...), alapvetően azonban élőben érdekelt volna, mert úgy még nem volt szerencsém a számhoz.
De azért tényleg köszi a pozitív hozzáállást!!! :)
Más.....
Az Üvegszendvics utsó előtti mondata valami olyasmi, hogy valami súlyos fekete tárgy ütődik Robert arcának vagy mi (bocsi, már rég nem olvastam...). Szóval, gondolom Ti tudjátok, hogy az mi is akart lenni......
majd, esetleg. kritika meg nem kell, mert arra nem vagyok már kiváncsi, a borítók már elkészültek és nem alakítjuk át senki szája íze szerint... Lehet kővel dobálni...
fel tudnád tölteni valamikor a 2005-ös évadot (legfőképpen a szegedi 3 borítót) valamikor (természetesen mikor majd ráérsz, és ha akarod is, vagy nincs egyéb akadálya :) nagyobb, nyomtatható (veszteségmentes) felbontásban?
később írhatok még egy kritikát a borítókról (egyenlőre úgy néz ki, hogy bő kétharmadában építő jellegű lenne :))), ami sztem. nem rossz)
bocs, ha már megint elégedetlennek, telhetetlennek vagyok...
És esetleg egy olyan oldalt is tudna valaki, ahonnan ezt a számot le tudnám szedni?
Bocsi, olvastam Love Cat előző irományát a kérésekről, én konkrétan csak egy linket szeretnék, ahol megtalálom ezt a számot. Sajna nekem abszolút kevés időm van neten keresgélni (ami van, azért azt persze rá szoktam fordítani), mivel napközben dolgozom, otthon pedig sajna nincs netem. :(
FIRE IN CAIRO(ACOUSTIC), BOYS DONT CRY (ACOUSTIC), WANT, CLUB AMERICA, NIGHT LIKE THIS, PUSH, LULLABY, IF ONLY TONIGHT, STRANGE DAY, JUST LIKE HEAVEN, JUPITER CRASH, STRANGE ATTRACTION, LOVESONG, PIGGY IN THE MIRROR, WALK, PRIMARY, RETURN, NUMB, PRAYERS FOR RAIN, IN BETWEEN DAYS, FROM THE EDGE OF THE DEEP GREEN SEA, BARE, HOT HOT HOT!!!, CLOSE TO ME, WHY CANT I BE