Keresés

Részletes keresés

S.Adry Creative Commons License 2019.10.02 0 0 695

Ha nem éri be egy nővel, akkor nem egyszerű

Meg akkor sem, ha csak a nő kinézete számít

Előzmény: Anyóca99 (694)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 694

Talán nem írtam elég egyértelműen : van , ahol a jó külcsínt agyonüti a belbecs . No onnan kell gyorsan elpucolni !

....és addig keresgélni , míg a kettő nincs valamilyen számodra megfelelő egyensúlyban .

Nem egyszerű .... 

Előzmény: endrebá (693)
endrebá Creative Commons License 2019.10.02 0 0 693

Majd ha egyformák lesznek az emberek..

Előzmény: Anyóca99 (689)
endrebá Creative Commons License 2019.10.02 0 0 692

Erre a hatásos látványra van kihegyezve az egész világ.  Egész iparágak élnek ebből.

Persze hogy hatásos a látványosság.. még ha nem is lenne ilyen erős a tesztoszteron hatása akkor is az lenne

Előzmény: S.Adry (688)
Negyvenes nő Creative Commons License 2019.10.02 -1 0 691

Hát igen, az ötödik hisztinél kapcsolni kellene, a második ütésnél is...

Előzmény: Anyóca99 (690)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.02 0 1 690

Egy idő után már nehéz a  "lelépés" . Érzelmileg is , egzisztenciálisan is .

Szerintem az elején kell nagyon észnél lenni . De ez mindkét félre igaz .

Előzmény: S.Adry (687)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 689

Talán nem csak a fütyiddel kéne' látnod ....:-D

Előzmény: endrebá (686)
S.Adry Creative Commons License 2019.10.02 0 1 688

Itt üt vissza, hogy csak a külső számít

Előzmény: endrebá (686)
S.Adry Creative Commons License 2019.10.02 0 0 687

Szerintem egy darabig elhiszi a féfi, hogy valami rosszat követett el. Még próbálja is rendbetenni. Meg ha nagyon szereti azt a nőt, azt gondolja, hadd hisztizzen, majd megbékél.

Aztán egy idő után csak gyanús lesz neki, hogy mindenben hibázik. Na, ilyenkor, ha okos, nem hagyja tovább, hanem lelép

Előzmény: Anyóca99 (685)
endrebá Creative Commons License 2019.10.02 0 0 686

Óóóó.. jeeee!  :-)))

Szia Nemisanyóca, ez a nehéz..

(hogy férfiként ne a szebb jövőn ábrándozzunk, ha mosolyt és vastagra izmozott combokat látunk)

Előzmény: Anyóca99 (685)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.10.02 0 0 685

Kiegyensúlyozott pacák az ilyen kábszeres nőktől meneküljön mielőtt papuccsá lényegül !:-)

Előzmény: endrebá (684)
endrebá Creative Commons License 2019.10.02 -1 0 684

Még egy téma a fagyasztóba :

A nő a hatalmát féltve akarja negatív módszerekkel nevelni a hozzá tartozni akaró férfit.  Az ösztönei azt súgják hogy a pozitív módszerek a hatalmát veszélyeztetnék.  És annyi ideje(kedve) nincsen a témára, hogy ilyen jótündéres módszerekkel kísérletezzen - mert az erőhasználat többet ígér.  És ad is  - egy darabig.  (a nőknek az erő kábítószer)  ..hm-hm..

Előzmény: endrebá (681)
endrebá Creative Commons License 2019.10.01 0 0 683

Amikor gondolatébresztő elmékkel beszélhetek akkor persze hogy kialakulnak a válaszok bennem is.

:-)))

Előzmény: ysrtr (682)
ysrtr Creative Commons License 2019.10.01 0 0 682

"talán minden témakört mástól gondolsz hogy olvashattam."

Ez érdekes,pedig vannak saját gondolataid, nem is kevés.

Előzmény: endrebá (680)
endrebá Creative Commons License 2019.10.01 0 0 681

..idesüllyesztek még pár fontos témát, aztán majd a hideg téli estéken előpecázom és kibontogatom őket.

A nőm mindíg úgy érzi hogy a mással töltött időt TŐLE lopom el.

A természet adta vonzerő múlandó.

A párkapcsolatban élő emberek sem egyformák. (én még a saját ikertestvéremmel sem lennék egyforma ha párkapcsolatban élnék vele)

A saját nője felette gyakorolt hatalmának akkor lesz vége, ha a férfi ráébred hogy ő nem kizárólagos.

Előzmény: endrebá (676)
endrebá Creative Commons License 2019.09.30 0 0 680

Én ezt magamtól meg sem tudtam volna fejteni, de azt a tippet kaptam hogy talán minden témakört mástól gondolsz hogy olvashattam.

Ha így van akkor :

Nem, két nickkel írogattam ezeket, és nem ők mondták hanem velem gondoltatták végig és ismertették be..

Előzmény: ysrtr (678)
endrebá Creative Commons License 2019.09.30 0 0 679

Pedig az a "nem tűrök" és a "jól vigyázzon, aki" .. szóval ezek fenyegetésként hangzanak.

Elismerem hogy le lehet őket fordítani szelídebbre is.

Előzmény: ysrtr (677)
ysrtr Creative Commons License 2019.09.29 0 0 678

Nem talált(ak) senkit az illető(k)?

Előzmény: endrebá (676)
ysrtr Creative Commons License 2019.09.29 0 0 677

Én nem látom ilyen drasztikusnak.

Akit megszeret azt nem engedi el könnyen (ha kölcsönös) és elvárja a tiszta lapot a kapcsolat elején.

Előzmény: endrebá (675)
endrebá Creative Commons License 2019.09.28 0 1 676

A magánlevelezés sok olyan témát (és sok olyan érvet) előhoz amik idekívánkoznak :

Amíg az ábrándjaidat akarod megvalósítani egy párkapcsolatban, addíg csalódni fogsz.
  Nemcsak a férfi a nőket - a nő sem érti a férfiakat.
  Megéri.. minden csalódás, fájdalom és bosszúvágy ellenére hajnaltájt kielégülten összebújni.. megéri.  Reggel ÚGY mosolyogva ébredni.. megér tíz őszinte emelt hangú veszekedést..  (najóó.. kilencet)
   A férfiak a szemük rabszolgái.. a nő vonzó kinézete fontosabb mint az éles elméje.

Ezek a témák mind külön levélfolyamokat jelentettek, és a végükön nem lett hepi az end  (-re)

endrebá Creative Commons License 2019.09.28 0 0 675

Szerintem az van benne hogy aki a hálómba került az vagy megvárja hogy én dobjam ki, vagy megölöm ha kinézeget belőle.

Előzmény: ysrtr (674)
ysrtr Creative Commons License 2019.09.27 0 0 674

Amúgy igen, ilyen megközelítésben van benne némi ellentmondást nem tűrés is.

Előzmény: endrebá (671)
ysrtr Creative Commons License 2019.09.27 0 0 673

Szép gondolatok.

Vajon 100 emberből hány tenné a szavak szintjén túl is magáévá őket? Hát nem sokan.

Előzmény: Törölt nick (668)
endrebá Creative Commons License 2019.09.21 0 0 672

Egyetértek.

Előzmény: Anyóca99 (669)
endrebá Creative Commons License 2019.09.21 0 0 671

Ez így elég vérszomjas jövőt valószínűsít.

De jól mutatja hogy milyen az erő (fenyegető) - és azt is hogy Szabó Magdának nsem tesz jót.

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.21 0 1 670

Egy lehiggadt és tiszta kapcsolatban lehet idézni emlékeket, sőt kell is, ez a bizalom része mert a múltam is én vagyok! Az ő múltja meg az övé, de ezek nem közös emlékek! 

Az idézet így szólt és ezzel én állást is foglaltam nőhatalmi kérdésben.....:))

Előzmény: Anyóca99 (669)
Anyóca99 Creative Commons License 2019.09.21 0 0 669

Pedig az emlékeket senkitől nem lehet elvenni , és szerintem nem is érdemes .

Az emlékeink a lelkünk része .  A szépet megosztjuk , a csúnyát meghallgatjuk ha igény van rá . Szerintem legalábbis .

Törölt nick Creative Commons License 2019.09.21 0 2 668

Nagyon szeretem Szabó Magdát, tőle hoztam egy gondolatot. Szerintem tudom, hol a helyem egy párkapcsolatban! :) 

“Aki engem egyszer megkap, az megkap egészen, de azt el is veszem magamnak egészen én is,

én nem vagyok se folytatás, se jóvátétel, nem tűrök se vetélytársat, sem emléket, sem álmot, egy árnyékot se tűrök el,

jól vigyázzon, aki engem szeret, és akit én szeretek.”

Szabó Magda

endrebá Creative Commons License 2019.09.20 0 0 667

Szia Nemisanyóca.

Úgy látom hogy te is kettős mércével alkotsz véleményt..

Részben úgy hogy "ezésez" a férfiak dolga (már ősidőktől fogva, úgyhogy ne vitasd még te sem endrebá) - részben pedig úgy hogy a "párodnak ez eléggé kevés"  (mert hát ez viszont megváltozott)

Szerintem már nem mások mondják meg nekem hogy mi az ami már "eléggé" , hanem én is meghatározhatom.

Illetve csak a kívülállók mércéje nem lehet egyforma.. az összetartozni vágyók pont ezt egyeztetik, az összetartozók pedig egyetértenek (minimum az alapdolgokban).

Az a bekezdésed hogy én kinek akarok megfelelni..  hm..  Ez a megfelelnivágyás a legjobb példája a női hozzáállásnak.

Nem azt mondom hogy a "yin" mellett tilos a "yang" összetevője a léleknek, de az arány.. az a fontos.

Tehát lehet bennem megfelelnivágyás ha egy általam kevésbé ismert témában MUSZÁJ hibátlanul teljesítenem, és ott van mellettem a nálamnál jobb.. a vizsgáztató.  Akkor bennem is dolgozik a megfelelni vágyás.  De egy párkapcsolatban magamnak akarok elsősorban megfelelni.. először nekem kell hogy tetsszen amit csinálok.

Előzmény: Anyóca99 (665)
endrebá Creative Commons License 2019.09.20 0 0 666

Igazából amíg szalagfűrészeltem, azon járt az eszem hogy kérdezi-e valaki hogy ez a téma mennyiben érinti a nőhatalom változásait, ezért megelőzném.

Annyiban ugyanis hogy a számomra normálisabbnak tűnő világban én akartam jobban a nőket mintsem ők engem - ezért nekem kellett úgy játszanom ahogyan ők fütyültek.  ..izé.. táncolnom.

De a kedvenc játékom szabályait is ők diktálták.

(mert én voltam az az erősebb akinek tőlük kellett valami fontos)

Most pedig mondhatom azt hogy vagy így játszunk, vagy mással játszom.

És ha ennyi nem elég..  hm.. akkor sincsen több.

És ez a nőket erőssé nyilvánító hatalom következménye.

Előzmény: Anyóca99 (665)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!