"Amit mi megtehetünk (a fanatizmuson és a fanatikusokon való
szórakozáson túl), az pedig az informálás, a felvilágosítás.
Leleplezni a fő feminista hazugságokat a patriarchális elnyomásról,
női kvótáról, családon belüli erőszakról, bérkülönbségről, stb.,
egyáltalán kétségeket és gondolatokat ébreszteni a femináci agymosás
ellenében."
Magamnak semmilyen okból nem engedném meg. Nehogymár megüss egy nőt. Azért kaptam (kb 18 lehettem) mert több vasat tartottam a tűzbe, de kitudódott. Nem haragszom érte, semmiféle törést nem okozott. De elég jól elkapott a lány, negyed óra múlva is látszottak az ujjnyomai a pofámon. Anyám kinevetett, mikor meséltem, miért kaptam a fülest, Azt mondta: apád fia vagy, le sem tagadhatod:)
Jó lecke volt amúgy, soha többé nem buktam le csibészkedéskor. Aztán megismertem a drága nejem. Ez volt 22 éve. Egy klasz nő mellett nem nehéz hűnek maradni.
Visszatérve a pofonra, ezt kérdezted:
"Azért már szabad?"
Ezért sem szabad pofozni senkit, a faszikat sem, de embere válogatja, ki hogy viseli, kiben milyen nyomot hagy. Nekem tulajdonképpen egy emlék, emlékeztet a balhés ifjúkoromra:)))
Amit a fütyimről írtál azt teljesen egyértelműen írtad - arra is válaszoltam.
Amit arról írtál hogy a szépség és a szeretetet adni való képesség fordított arányban van egymással, az ugyan evidencia, mégsem tudtam kiérteni a 689-esből.
Az pedig hogy mi a keresgélés.. hm.. itt egy újabb tisztázatlan fogalom.
Szerintem egy darabig elhiszi a féfi, hogy valami rosszat követett el. Még próbálja is rendbetenni. Meg ha nagyon szereti azt a nőt, azt gondolja, hadd hisztizzen, majd megbékél.
Aztán egy idő után csak gyanús lesz neki, hogy mindenben hibázik. Na, ilyenkor, ha okos, nem hagyja tovább, hanem lelép
A nő a hatalmát féltve akarja negatív módszerekkel nevelni a hozzá tartozni akaró férfit. Az ösztönei azt súgják hogy a pozitív módszerek a hatalmát veszélyeztetnék. És annyi ideje(kedve) nincsen a témára, hogy ilyen jótündéres módszerekkel kísérletezzen - mert az erőhasználat többet ígér. És ad is - egy darabig. (a nőknek az erő kábítószer) ..hm-hm..
A magánlevelezés sok olyan témát (és sok olyan érvet) előhoz amik idekívánkoznak :
Amíg az ábrándjaidat akarod megvalósítani egy párkapcsolatban, addíg csalódni fogsz. Nemcsak a férfi a nőket - a nő sem érti a férfiakat. Megéri.. minden csalódás, fájdalom és bosszúvágy ellenére hajnaltájt kielégülten összebújni.. megéri. Reggel ÚGY mosolyogva ébredni.. megér tíz őszinte emelt hangú veszekedést.. (najóó.. kilencet) A férfiak a szemük rabszolgái.. a nő vonzó kinézete fontosabb mint az éles elméje.
Ezek a témák mind külön levélfolyamokat jelentettek, és a végükön nem lett hepi az end (-re)