Az Ön által felkeresett topic fegyverek, ill. annak látszó eszközök
forgalmazásával kapcsolatos adatokat is tartalmazhat.
Felhívjuk figyelmét, hogy csak akkor lépjen be, ha Ön fegyverek forgalmazásával
vagy felhasználásával hivatásszerűen foglalkozik, és a honlap látogatása nem
eredményezi valamely Önre vonatkozó jogszabály vagy egyéb szabályozás
rendelkezéseinek megsértését.
Az Port.hu Kft. a fórum számára kizárólag tárhelyet szolgáltat, a honlapon
megjelenő információk vonatkozásában szerkesztői felelősséget nem vállal.
Amennyiben megítélése szerint a honlapon jogellenes tartalom jelenik meg, úgy
azt kérjük, jelezze az Port.hu Kft. mint tárhelyszolgáltató felé.
Itt lehet lelki életet élni, szőrmentén moderációval is foglalkozni.
"Újdonánc" nickek a troll témához és kapcsolódókhoz ne szóljanak hozzá !
A fórum mint virtuális világ.
Ez az egész fórumozás egy számítógépes játék, egy szerepjáték egy virtuális világban. Itt nem emberek vannak hanem nickek és nem emberek vitáznak egymással hanem az álarcaik. Az itteni játékszabályok is éppen ezért mások mint a valós életben. Itt a főbenjáró bűn "A király meztelen!" felkiáltás, azaz az IRL adatok kiadása és a moderátorok beazonosítása, s ennek megfelelően a virtuális bűntettre virtuális az igazságszolgáltatás is, az elkövető törlése a felgyülemlett virtuális okosságaival. Aki az IRL és az URL világot összekeveri és ebből kifolyólag problémái támadnak, az kérjen mihamarabb hozzáértő segítséget, ugyanis időben figyelmeztetve is lett
Most,így újragondolva a dolgot,mégsem OK!VELEM itt esett meg ez az eset!! Tehát,miért mennék vele oda?Tehát,más az oldal,más a user,más a modi,csak az intézkedés ugyan az.Ja!Máshol,mások SEM feltétlenül tartják túl giltnek,okkal,ok nélkül?
a légiós oldalon a vén bohóc szokás szerint baxogatja kurtok kollégát....persze nem klikkel rá a nevére csak úgy lövöldözi az értelmetlennek tűnő de sértő hozzászólásait jelen esetben mitománozik a javából.....(mondjuk régebben a barátnőjét kurvázta,de az egy másik történet)........kicsit rászólok hogy ne baxogassa má kurtok bajtársat.....erre törlöd a hozzászólásomat.......ami csak azért érdekes mert nem rég ezt írtad valakinek pont itt,hogy..."(nálam az hogy nincs benne személyeskedés és szurkapiszka)".....vazze kurtok tök normálisan felrak egy számára kedves tárgyat erre a vén áskálódós beszólogat neki burkoltan de rafináltan meg sem jelöli hogy kinek szánta.....na de sejthető ugye mert valamiért utálja kurtok bajtársat......vazze ha hülye vagy valamihez vagy nem érted akkor miért nem kérdezel elébb...a nagyobb gond viszont hogy át se látod ezt a történetet...na boldog hanukát
Ez a demokrácia, hivatalból egy demokratikus fórumban jogok és kötelezettségek vannak és a topikban mindent megvizsgál meghallgat a szakimodi... :-) jó is ez így van rendjén...
Ha lehetek olyan beképzelt,nagyképű,mit tudom én,hogy itt okoskodjak,szerintem abban lehetne a "titok",hogy valamelyikőtök fokozottabban figyeli a viselt dolgait.Persze tudom,hogy ez rohadt sok melóval járna,hiszen egy-egy mocskolódását néha 3-4 oldalon keresztül "követi el".Csak az látja,aki folyamatosan,időrendileg követi.Nem buta ő,csak(?)De ha időben kényszerülne az észbekapásra,tán nem fajulna el így a dolog!Persze ki tudja?Könnyen lehet,hogy ez a mutatvány is besülne.;-( És millen strapás vóna! ;-)
Igen,látom,olvasgatom egy ideje.Irigylem a felkészültségüket,rálátásukat!
A kultúrált vitáikat(bár,hülye ott is lehet,mert,hogy ilyen a világ) ;-D
Meg is lepett,hogy ott is téma vagyunk,voltunk!Az meg aztán végképp,hogy ide is látogatnak!Aztán,hogy egyikük figyelmeztetésére olyan válasz sikeredett,mint amilyen-hát betudhatjuk a felkészültségünk periferiális mivoltának! ;-)
Tudod,ha jobban belelátnánk a pillanatnyi játékszabályaitokba,tán nem is hibáznánk annyit.
Igazságot nem tudunk és nem is tehetünk. Az igazságot magatoknak kell megvitatnotok. Ha megy kultúráltan (nálam az hogy nincs benne személyeskedés és szurkapiszka) akkor OK.
Ha bukott végleg a dolog, akkor minden marad a régiben. Volt pár (viszonylag) nyugodt hetünk. Látszódott a mozgás, látszódott a tevékenység, lehetett kritizálni, vitatkozni, nem ment az adás-vételi közelébe (kívánságod szerint), sok mindenre fény derült, sok minden megbeszélődött, stb...stb..
Tehát szerintem már ennyivel is nyert a fórum, még azon az áron is hogy sajnos az utóbbi időben (és előtte is párszor) kinyilt jobban és emiatt a moderációt, pontosabban engem hozott kellemetlen helyzetben, mert nekem kell tartanom a hátam miatta.
Magyarán az én számból csinál picsát. (bocsi a hangzatos szólamért)
Még átnézem jobban a dolgokat és úgy korrektül eldönthető lesz mennyire vállalható az esetleges folytatás.
(Sok mindent megérne nekem a légfegyveresek nyugalma, de azért az én képemen is van bőr, még ha a vadnyugati szél meg is keményítette rendesen)
Kicsit magamra is vettem,talán nem is ok nélkül,amit a modisban válaszként írtál Zsoltnak. Marhára igaz,de ha az első jelzéseknél oda figyelsz,figyeltek az apró szurkálódásaira,hazugságaira,szenyálásaira,veszitek a fáradtságot esetleg a visszaolvasgatásra,(tán)nem alakul ki az adok-kapok.És akkor még nem is beszéltem az "utolsó-utolsó figyelmeztetéseidről!Szerintem Nektek(vagy inkább Neked) kell a fejére ütni.Nagy felelősséget vállaltatok fel vele. De hát a Ti kutyátok,vigyázzatok rá!