Ezt a fórumot azzal a céllal hoztam létre,hogy aki kedvet érez kistraktor,csettegő,és egyébb háztáji gépek sajátkezű építéséhez csatlakozzon.De akinek van ilyen gépe az is szóljon hozzá.Itt megoszthatunk az ötleteket,tapasztalatokat.
Nem erőltetem. Most megpróbalják be azonosítani azt a embert , és van e rajta valami olyan dolog amivel egy hivatalos szerv megfoghatja . Természetesen nem a fórumon lévő társunk problémájára értve gondolják . Azt majd az a hivatalos szerv fogja féltárni ha arra kerül a sor .
Ennek a vonzata most engem illett , ami egy kajalás a 3 -juk részére . Ők már nekem is segítettek és másoknak is . Nagyon tudják utálni azt az ember típust ( ők nevezik így ) , akik kihasználnak másokat vagy csalnak , lo..nak . Általában az ilyen típusú embereknek van olyan szerv aki talál problémát . S lehet nem lessz belőle a kiseber felé semmi , de még az alsónadrágjába is bele néznek és ki is forgatják .
Szóval fórumos barátunk semmilyen téren nem lessz belesodorva semmibe . Nem lessz a munkaadóra rá nyitva sem , csak bizonyos szervek felé kell egy két mondat . Aztán majd azok tesznek igazságot. Persze eme eljárás alatt lehet egy kis ráhatást is gyakorolni s szokás is . De csak azért, hogy az ilyen embert érezze azt ,hogy törődnek is véle .
Az egy biztos támpontot adó hely . Vagyis a GPS elődje 😀😃😄😁😆
Erre az évre már le van tudva a bölcsi . Csak ha véletlen hó ( mint most nálunk ), vagy jegmentesítes miatt kell menni . Január 6 án van nyitás de január 3 án lessz egy reprezentációs napunk . Addig remélem békén is hagynak .
Csak nem tudunk nevét és címét, hogy meglehetne nézni hováis van ennek az embernek nagy nyelve . Meg van e mögötte valaki és merre van még tartozása . Mert akkor még hivatalosan is lehetne keresni . A Mezőkövesdi végrehajtási csoporttól , mert az a terület oda tartozik .
Fejmüvelésű(gyalog) tőkék metszése:rövid csapra(1-3 szem)metszés-1-3szemx2 fürt-ellenben elél100évig-addigra termi ki magát,nem úgy ,mint a korszerű szőlők:20év után lehet selejtezni!