A VW konszern gyári navigációival, térkép szoftvereivel kapcsolatos kérdések és válaszok topicja.
Jöhet bármilyen téma, ami a címben szereplő készülékekkel kapcsolatos!
RNS-315-öt kellett volna rendelned gyárit. Navigáció terén jobb mint az RNS510, gyorsabb, frissebb a térkép meg ugye rendes GPS antenna is van a tetőn nem is beszélve, hogy csak 150e Ft plusz telefon 72e. Ugye ez mind zsír új és 4 év gari van rá. Ja és ezek lista árak ls ebből még lehet alkudni:)
RNS-510 ára oylan 200e körúl van (szerintem mostanába már több mert FT romlott úgy 20-30%-ot)
Ugyanúgy meg kell venned hozzá a BT-kitet ami 90e:)
Nincs rendes tetőantennád (bárki bármit mond érezhető a különbség)
Az RNS510 amit tudsz venni az meg nem új, hanem használt és ki tudja honnan van:)
Én javaslatom, hogy ha még tudsz változtatni az utód konfigurációján tetesd bele az RNS-315-öt. Az egyetlen hártány, hogy frissítést meg kell venned SD kártyán, de már ezen is úgy van mint az 510-en, hogy nyugat vagy kelet EU, de ha 8 millás autót meg tudsz venni akkor 50 e Ft-ot ki tudsz adni frissítésre is:)
Biztos el lehet adni – bár sok pénzt nem lehet érte kérni. Az e-bay találtam vadonat újat, soha nem volt beépítve 370 EUR-ért. A berhelés részét megértem, én sem szeretem az ennyire széntbontós dolgokat. Egyszer egy Polo-n ablakokat fóliáztattam, a gyerek fényezte magát előtte, hogy Ferrarikat, meg mittudom én milyen drága autókat csinál – az autómat úgy adta vissza, hogy a bal hátsó ajtóban kilapította a gyári magassugárzót úgy, hogy a fejegység erősítője letiltotta hátramenő hangot, még a menüből is eltűnt a "rear" opció. A csomagtérajtó kárpitot 0 db csavarral rakta vissza, egy kivételel (ami ide-oda gurult az ajtó belsejében) az összes csavar elveszett. A bal első kárpitom úgy elált az ajtótól, hogy belehetett dugni egy csavarhúzót közé. A tolatókamera nálam annyi lenne, hogy össze kell dugni, mert minden elő van készítve - de az ilyenek miatt hagyom a fenébe.
Tulajdonképpen a terv az volt amit ajánlasz, de közben kitaláltam, hogy tolató kamerát szeretnék a kocsihoz (a mostaniban van, és nagyon szeretem), de a kamera utólagos beszerelésétől félek, mert szerintem nagyon szét kell berhelni miatta a kocsit, és attól tartok, hogy a megbontott részek már nem lesznek ugyanolyanok, mint a gyárilag összerakottak (nem tudom, csak gondolom).
Inkább úgy döntöttem, tegyék bele a gyárban. Viszont a kamerához választanom kellett a nagy kijelzős készülékek közül. Így az RCD510-et választottam.
Nem tudom, később eladható-e egy ilyen CD lejátszó, ha kicserélnénk RNS510-re, ill. beszámítható-e az árba.
Nem tanítható meg, kompletten kell cserélni a fejegységet. Jobban jársz, ha az alap rádiót kéred bele (amire nem kell ráfizetni) és veszel egy RNS 510-est. Keresd meg Pberencz fórumtársat, nagyon jó áron szokott neki lenni. Nem tudom azok milyen videók – lehet, hogy nem gyári navik voltak. Múltkor láttam egy Touareg navinak kinéző kínai csodát I-GO-val, valami eszméletlen gusztustalan menüvel és tipográfiával. Az ilyen másolatokat messziről kerüld.
Ma egy kicsit fejlesztettem az MFD2 képességeit. Még tesztüzem folyik, de úgy tűnik, hogy így már elég sokoldaluan használható. Elnézést a videó minőségéért, egy olcsó fényképezővel vettem fel – ráadásul egy bejövő telefonhívásom is volt közben.
Köszönöm a tanácsot, beszéltem ma Zsolttal – nagyon segítőkész, bár erre nem tud megoldást, gyanítom Neked nem MFD2 van, hanem MFD3. Sajnos MFD2 esetében úgy tűnik, hogy nincs ennek szoftveres megoldása. Zsolt azt tanácsolta, hogy tegyek be egy TV Free modult (ez teljesen véletlenül van nekem itthon) amit egy kapcsoló közbeiktatásával inaktiválni lehet, így nem zavarodik össze a navi a kétféle sebességjeltől.
Egy kis segítséget szeretnék kérni. Próbálom letölteni QWERTF által megadott linken található file-okat, de a part 08 file nem letölthető "hiba lépet fel, próbálja később" címen, és ez megy már több napja. A többi file Ok, ez az egy nem töltődik le.
Prijs van A versie is 299 euro Prijs van B versie is 349 euro Prijs van C versie is 399 euro Prijs van D versie is 449 euro Prijs van F versie is 499 euro