+a cikk szerint az opciós éven felül még 3 éves szerződés hosszabbítással próbáljuk idekötni,a Barca 4-5 év (gondolom 25 től),illetve a családja is jól érzi magát nálunk a franci lap szerint
A Kielcétől minden kitelik, de én arra gondoltam, hogy Sicko és Kaddah kiesése inkább a Magdeburg felé billentik az esélyeket, akik elérték a csúcsformát szinte.
A hármas mellé odaírnám a Kielt, Kielcét. A talán legjobb ötből egy kiesik. FF résztvevők esély és remény alapján: Veszprém, Barca, Kiel és.....én nem mernék fogadni a Magdeburg-Kielce párharc győztesére.
Fabregas talán a világ legjobb beállója jelenleg és még mindig fiatal, sajnálnám ha elmenne. Viszont öröm az ürömben, hogy - ha jól tudom - 2025-ben jár le Karalek és Bánhidi szerződése is, nem lehetetlen közel azonos szinten pótolni.
(És csak zárójelben jegyzem meg, hogy ha 2025-től még sikerülne megszerezni Emil Nielsent, akkor előre alá is írnám a "cserét".)
1) Ludo esetében is erős szempont a feleségének az álláspontja, ami jelenleg inog.
2) Kosorotov-Bodó összevetés is megállja a helyét. Mind a két játékosnak relatíve(főként ezen a szinten) koordinálatlan - bocs, de esetlen - a mozgása. Ebből pedig sok hibájuk adódik játék közben. Kosorotov esetén az is nehezítő tényező, hogy nincs közös nyelv, amin szólhatna. Max Mikitával...
Emlékezzünk Palmarsonra, ameddig a szerelem nem jelent meg, addig ment minden jól. Talán itt is a feleség vágyik vissza, talán elégedetlen - Spanyol ország, család, hal, honvágy ...hiányzik. A családtagok másként élik meg a külföldi hosszas tartózkodást. Nyugodt intelligens embernek kell lennie, el kell fogadnia , hogy ez egy munka és ez van, ameddig tart a szerződés. Rengeteg jó példa van a csapatban de nem erőltethető. Talán ez.
Koszorotov hasonlóan mint Bodó, nem fog tudni soha megváltozni, mert egyszerűen nem tudja jól összehangolni a mozgását a látásával, ezért nem találja el a kaput. Ez adottság. Nem véletlen, hogy mind a ketten nagyon gyakran vagy kapufát vagy fölé lőnek. Bodó már jó pár évvel vezet mármint korban és látjuk mennyit "fejlődött."
Igen felmerült, csak épp Fabregasnak élő sszerződése van,az meg eléggé elképzelhetetlen szituáció hogy ugyan annak tudatában írta alá a szerződést,hogy ilic az edző,de miután most nem hozzák ide Pascual-t, ezért ő inkább lelépne.
Élő szerződéeknél ez nem pont így működik,meg hát az is viszonylag ritka,hogy egy játékos döntse el,ki legyen az edző.
De mindentől függetlenül, ha ennyire vágyik a Barcelonába,akkor miért jött el onnan?
Titkon bíztam abban,hy Knorr-t egyszer láthatjuk Veszprémben,de úgy tűnik ez egy álom marad. Kezdehetünk hozzászokni,h Martins,Stepancic kaliberek merülnek fel velünk kapcsolatban…:(