World of Warcraft rajongók fóruma. Mesélj, kérdezz bátran, minden elfér ami Azeroth világával kapcsolatos. DE Tört szerverekről ne itt keress infót! Itt mindenki az eredetivel játszik és nem fog segíteni!
10sec lagspike... Legutóbb ilyet akkor csinált a server amikor ZJ phase2-ben épp mass dispelt nyomtam. A mai napig nem tudom hogy beért-e de nem wipeoltunk :D
Mondjuk nem wipeoltunk, de volt pár húzósabb szituációnk. Kaz'rogal előtti trash, van benn egy panktala, meg két defes warri. Tankolják a mittudomén hanyadik hullámot amiben volt 4-5 abomination, meg ghoul, pók stb. Az őrült mage/lock szekció aoézik, mint a gép, mikor is a panktalánk offline. A mobok meg a szélrózsa összes irányába el... így visszagondolva nem tudom, konkrétan hogyan nem wipeoltunk le ott. Majd jön a boss, a felresseltek megkapják a rebuffjukat, de az már kicsit későn tudatosul, hogy a kipotyogott panktalánk osztotta a salvát, ez minusz egy mágus volt valami 95 %-nál.
Archimond elsőre 70 % körül minden szép és jó, mikor beáll egy 10 seces lagspike, majd a fel raid off, ketten vissza se tudtak jönni. Másodikra szépen megvolt, de akkor már kicsit elegünk volt Hyjalból.
Pull után nem sokkal a tank bejelenti, hogy közeledik a vihar feléjük, előre is elnézést ha DCzik. Ójee.
Shadow priest altommal szoktam ezen bent lenni. Boss 40% alá kerül, mikor az Omen picsog, hogy meghaladtam a tank threat 90%-át. Ez normál üzemmód spriestnél, le se szarom, bár csata közepén ritkán fordul elő. Picivel utána feltűnik nekem, hogy az Omen 0 TPS-t mutat a tanknál. Gyanús a dolog, ennél ő kicsit többet szokott kitolni magából :) "Bazzeg Ildar offline, szopó van!" - mondom be Ventrin. Azonnal ahogy ez elhangzik, odamászik hozzám Najentus, 1shotol, meg még pár másik DPSt is, ha már arra járt.
"Dobjátok bele a tüskét oszt vájpoljunk" - raidend :D
Izgalmas dolog aggrómásodiknak lenni, shadow priest 1K dps felett végig VE-vel ftw :D
A dc-k miatt nekünk is HC Hyjalunk volt tegnap :-) Viszont kiesett végre a maradék két t6 itemem, szóval kéééész a kari :-) Na jó lehet még finomítgatni, de alapvetően így ezzel most meg vagyok elégedve.
Nekünk Najentus nem ment le, pedig öltük már 23an 5.5 perc alatt :) Itt is DCk, bénázás, healerhiány, friss alulgearelt emberek, ami csak elképzelhető. 2 óra alatt semmit nem értünk el. Asszem innentől nyár végéig lazulás következik, mert progress ebből már nem nagyon lesz.
Na utolért minket is a sorsotok:-) Tegnap negyedrészt altos Hyjal trashboss-farmra mentünk, igen kicentizett harcok voltak:-). Egybefüggő trashwave-k, necces killek. Recruitok, pár alt (dps arms warriorok pl:-D), néhány ember aki többet volt offline mint online szóval szép és jó volt a raid, sok ilyet kívánok magunknak:-)). Viszont lenyúltam a klotty DPS vállast így Hyjalből már csak 2 cucc kell.
Én ilyen elbaszott férfi vagyok, soha a büdös életemben nem érdekelt a foci, sőt mindig is hánytam tőle :) És a 90% erős túlzás. Pedig buzi se vagyok! :)
Aha. A "futball szeretete" a te szótáradban biztos szinonimája a következőnek: "2 évente nézzük a noname csapatok meccseit a tv-n, nyomtassunk ütemterveket, egész nap beszéljünk az EB-ről és persze viselkedjünk született szakértőként is".
Nekem inkább az volt a futball szeretete mikor állandó jegyem volt magyar csapat meccseire, elötte utána söröztünk haverokkal, vettük a nemzeti sportot amivel takartuk a fejünk ha esett és köpködtük a szotyit kifulladásig, utaztunk vidékre és külföldre amikor lehetett, vagy mikor a magyar románon énekeltük a revizionista dalokat, vagy mikor tavaly nemzeti csapat meccsére elvittem a barátnőm, akinek az volt élete első meccse és beleborzongtunk együtt a Himnusz éneklésébe.
De biztos bennem van a baj hogy egy Svájc - Csehország meccs kb. annyira izgat mint egy albán másodosztályú rangadó. :-D Megyek kivizsgáltatni magam. Vagy inkább tolok pár WSG-t amig az ország bamba fele képes egy Görögország meccset élvezettel végigülni:-D
Én is csak reggel az index címlapján értesülök az előző napi Eb meccsek eredményéről.. max. nem keserít már el ennyi wowban töltött idő után túlzottan, hogy nincs progress:-). Tegnap Gruulnál is ugyanugy raideltem mintha RoS nál lettünk volna, megvolt a napi penzum, s mehettem aludni:-D. Bár 2 éve talán Naxxban sokkal jobban zavart a VB miatt a leállás. Én most akkor nem is vagyok kocka?:-)