Sajnos a hatvani bulin nem leszek ott: keletre menekülök a bővítés elől:))
De ez illik is egy olyan embertől, aki nemmel szavazott:))
Jó szórakozást, és gyertek a Kolibribe 7-én: eufüggetlen műsorral várlak Titeket!
Kösz Kati a pozitívumot, habár múlt pénteken "golyószórós"-hangulatom volt...:-)))
Ápr. 30.: Eu-buli a Windsiben,
Május 1.: fözőversenyen kint leszünk, majd du. 4-től "Együtt iszunk az EU-ban" parti.
Mindenkit várunk sok szeretettel!!!
Ahogy azt a múltkori bulin előre jeleztem, következő Kolibri-est MÁJUS 7-én!!!! Este 7-től!
Nagy-nagy meglepikkel, jó hangulattal, és MINDEN TÖRZSVENDÉGNEK ingyen Fecó CD!!!!!!!!!!!!!!!!
(Biztos sörnek jobban örülnétek, de...)
Várok mindenkit szeretettel, utána meg Nándi hív meg mindenkit egy ingyenpiára a Windsorba!:))
Én is itt vagyok(néha..)
Péter kissé megkésve(az estedről is)de élveztük Öcsémmel föntröl a karzatról még jobb volt! És volt valami a lekvároskenyérrel már nem tudom mi de utána otthon azt ettem mert úgy megkivántam.. Egy-egy szaftosabb résznél meg öcsémmel összenéztünk aztán meg le hogy megnézzük az idősebb nézőközönség reakcióját..:-)
Jól bírták!:-)
András leszedted-e?Megtaláltad-e?Letöltetted-e?
És örülök hogy Zoltán is visszajutott ide!
És Nandi sokkal jobb mint Bob!De ha kell odatesszük..!
Ami a színházi dolgokat illeti, én is hallottam szép anekdotákat, miszerint ha "nem vagy zsidó, buzi, vagy legalább alkesz", mondj is le, hogy ezen a pályán labdába rúghatsz:)) És tényleg, szép dolog a művészet:))
A sulikbann nem hirdettek meg semmit a taborral kapcsolatosann asszzem mert meg penzt kell palyazni es akkor majd fogjuk tudni hogy hany jelentkezo lehet ,hanyan mehetnek
örvendek, hogy te is vagy, andras, meg a ziginek is örülök, hajra a müveszetröl beszelgetes!!! Tegnap sikerült piszkosul berugnom egy premierbulin, a ma reggeli probara egy ora kesessel erkeztem - mikor a rendezöm meglatta az ajtoban megjelenö fejemet, hirtelen abbahagyott egy valoszinüleg fontos mondatot, es csak nezett, nezett, mindenki mas is engem bamult, majd egy nagyon hosszu kinos szünet utan a rendezö megszolitotta a kis gyakornok-lanyt: no, Barbara, hozzal gyorsan egy gyógysört a Peternek.
Szep dolog a müveszet:)
Nohát nohát! Itt vagyok én is. Bajzás korom óta nem beszélgettem már úgy a legtágabb értelemben vett m?vészetr?l, mint ahogy Ziegler Zsoltival az új Windziben hát nem semmi volt. (szerintem erre emlékezve jutott eszébe a Zsolti gyereknek hogy van ez a fórum (ami persze nagyon jó)). Na tudtok e ti is ilyen dupla zárójelest írni???
Zozo, te hetente váloztatod a jelenléti szándékod. Húzz el Svájcba, vegyél órát, egyél csokit, nyiss bankszámlát, aztán gyere táborozni! Nem tudsz véletlenül arról, hogy Kézdin mennyire vannak az iskolák képben az idei táborról, érkezett-e felhívás, stb.
Na szoval meg mindig ugy nez ki hogy lemaradok az erdelybenn tartott olvasotaborrol ami nyaram egyik legfontosabb programja lenne (a csajokonn kivul)szeretnek kijutni svajcba juniusba szoritsatok nekem legyszi ,ha osszejon eletem egyik nagy lehetosege lenne ....na de fel a fejjel jo csapat megy kezdirol es remelem nem felejtetek el:))))
Na ennyit errol ha valaki tud irjon nekem egy cd-t es majd pestenn elveszem vagy valahol mashol koszike szepenn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ennyien maradtunk Péterem. A többiek alighanem ráuntak a mókára.
Windsor új szagú és tiszta, tehát már ezért sem a régi. Nándi jól csinálta, úgy tűnik nem lövünk vele bakot. Bár ne kiabáljuk el!
Péter, én emilben jelezgettem volna neked, de azt mondtad, kritikát ne...
Akkor most mégis írjak visszajelzést???
Kata: a buli jó volt, de rengeteget rontottam, nem lett volna jó felvétel:))
Cd hogy tetszik, meghallgattad már?
nem akarok udvarias dicserö de hazug szavakat kicsikarni, csak kicsit mar a ketely, ugyanis nagyon keves visszajelzest kaptam az est utan (gyakorlatilag azon kivül, hogy Bacsa odamorogta, hogy azert fasza gyerek ez a szindbad, szinte semmit)Persze ciki ilyenkor nekem kerdezni, mert mi van , ha tenyleg gyenge volt - de megis: azert ugye nem volt teljesen remenytelenül szar?
Csók mindenkinek!!!
Én is nagyon köszönök mindent a pénteki csoportnak! Andrásnak külön a közreműködést! Sokak szerint az egyik legjobb Kolibris buli volt / minden idők...
Remélhetőleg legközelebb május 7-én folytatom, feltéve, ha az a péntek!:)
Péter, szó sincs arról, hogy ne szeretnénk... De most gondold el, még te sem tudtad sokáig, mit is fogsz előadni, akkor mi hogy kapcsolódtunk volna be?? De majd inkább emilben folytassuk.
Mindenkinek kívánok szép hetet!
Fecó
ja, és még akinek kell CD, szóljon!
Ugyan Peti! Mi köszönjük a lehetőséget. Elő is kaptam otthon Szinbádot és átcsoportosítottam az olvasandó stócba.
Fecó est remek volt, Windsor szintúgy. Ziegler Zsolti érdeklődött, hogy miért is nem lehet ő vezetőség segítő és ha most még nem, akkor mikortól mán!? Meg hogy mi az, hogy nem jön Skoda Robi!?! Elmagyaráztam.
es azt meg nem is mondtam, hogy kicsirigoval kedd ejszaka még negykezes zongoradarabokat is irtunk a könyvtarban (elö koncert), Bartók Béla forgott a sirjaban az irigysegtöl.
Ezennel szeretnem nagyon megköszönni a lelkes vezetösegnek (+ Monori Marti, mint regi taboros, hogy a nyugdijas nenik koszoruja mellett azert baratok is szurkoltak nekem keddi estemen Pistanal. Azert bevallom, kisebb infarktust kaptam, midön vegigneztem a közönsegen, es lattam a korosztalybeli megoszlast, es rapillantottam a fololvasando erotikus ciklusra:))) De azert jol birtak, gratulaljunk nekik is! En nagyon jol ereztem magam, bar se feco, se andras nem szeret mar egy kicsit se, es még cibi se furulyazott, de azert halas vagyok, hogy igy is elviseltetek. Aki utana hamarabb tavozott, bizony nagy esemenyekröl maradt le. Többek között megvalasztottuk Nandit Hatvan leendö polgarmesterenek (Pista a kampanyfönök, a windsoros csapossag nem mas, mint a valasztokhoz valo alattomos közelferközes), es hajnal kettökor kicsirogo lelegzetelallito performansz kereteben, eletet kockaztatva atkuszott még egy üveg borért a már bezárt büfe redönye által szabadon hagyott husz centis résen. Mintha soha nem is lett volna pocakja, siklott, kúszott, tekergett, mindent a szent ügy érdekében.
Mégegyszer kösz, hogy ott voltatok, nagyon jól esett!!! Azért meg már nem kérek bocsánatot, hogy nagyon kevesekkel tudtam pár személyes szót váltani, vagy annyit se, sajnos már megszoktam, hogy ha egy este van egy fél évben húsz emberre, akkor max egy tömegbeszélgetés szervezhetö, az intimitás a táborra marad, ahova igyekszem mindenképpen jönni, megmentve mindenkit Skoda Róberttöl!
Remelem, a windsor különösebb katasztrofa nelkül felavatodott, es Feco estjen is volt 1-2 ember!
Nagy ölelések, Jónáspeti
na helloka mindenkinek mar csak 3 honap es ujra johet az olvasotabor mar alig varom...
mindenkinek kellemes unnepeket es legyetek jok mint mindig!!!!!!!!!!!!
haho, Andras, tegnap vegre irtam neked. Most megprobalom kocsist elerni, hogy mikor is van kezdes. JO lenne este 7-kor, hogy tudjunk meg egy gyorsat probalni. Cibi, a furulyazas meghato, valahogy mindenkeppen beepitjük a müsorba!!! Este 7-kor kocsiba ülök, irany hungari, juhujj!!! Péter
Ja, és az estre, barmilyen is lesz, mindenkit szeretettel varok!!! Es bódog húsvétot!