Főleg, hogy a Melba az koceka. Most is van nálam...:)) Ehhez valóban pragtikusabb a reklámszatyor. Egyre több helyen van önmegsemmisülő vagy milyen reklámszatyor. Illetve természetbarát. Ami korrekt lehetőség a természettel szemben.
A szatyroktól én is dobtam egy hátast! Kár, hogy nem látszik, de azok a műanyag színes hálók, amibe belefért 1 kila kenyér... húúúú, de sokat elnyűttek annak idején anyáink... nem volt még reglámszatyor. És olyan ún. "miniszatyrom" (:D) nekem is volt, sárga. Állandó jelleggel hordtam a kistáska alján, mert "sose lehet tudni". És néha télleg.
De jó! Én láttam őt is, csak nem mertem lefotózni. Legalábbis asszem, őt láttam. Többekkel beszélgetett. Meg láttam a nagy sikerű Homokkerti capricciót és tök jó tanálmány a retrotrafik! Lehetett kapni egy csomó békebeli dógot.
Voltam ám! Megtekintettem a nagyszabású retrokiállítást, mely nagy sikernek örvendezett. És még el sem tévedtem, pedig szinteket c jártam be. Egy kis bemutató jelleg.
Én vasárnap szándékozom meglátogatni a rendezvényt, valamint Márciust meghallgatni. Biztos érdekeseket fog mesélni mint nem idén a homokkerti könyvtárban.
a Kántor filmalkotás kedvemcem volt kicsigyermekkorombann, namég most is kultivállom. a Csupati szintén, a kedvenc rész az volt amikor az Alagútbn a Lánchídnál nyomozotak! itten van az igazi Csupati Isten éltesse! reméllem a Mester beszámol találkozásról Csupatival. mer kiváncsian várom a zélményt!
Szerdán lesz csupati kutyás személy 17.00-től a földszinti színpadon. Március vasárnap 16.30-tól ugyanott. Biztos forrásból tudom, beszéltem Dalnoky Ferenccel. Sajnos sietett, de ezt elmondta.
Ne aggódjék már kedves Gömbtárshőlgy! Az a pláza egy csíkszerű, egyenes tengely gerince mentén helyezkedik el, így majdnem teljesen egyenes! Csak azon az egyenesen kell végigsétálni. Egyik helyszín után már lehet látni a másikat. És ugyanígy a többi emeleten is.
Csupatinak megy van építve egy színpad, ott fog gondolom mikrofonozni.
Mit nem adnék érte ha belelapozhatnék ! Mindjárt utána is nézek, hogy nincs e fent belőle valami a neten.
De a rengeteg furcsa nevü cigi, az se semmi. Sok mindenféle cigit elszívtunk annak idején, amikor még szálanként is lehetett kapni, de itt teljesen ismeretlen nevű cigik is vannak. Fa játékvonat nem volt??