Keresés

Részletes keresés

csokelorant Creative Commons License 2004.11.18 0 0 2896

November 30!

bibibí

hozzánk már oda jön a mikulás :)

Előzmény: Nőgyógyász (2895)
Nőgyógyász Creative Commons License 2004.11.17 0 0 2895
Wow ... ideje matracot venni, mert nyakunkon a költözés :)
Előzmény: csokelorant (2894)
csokelorant Creative Commons License 2004.11.17 0 0 2894

A Révay utcai CP-t hívtam az előbb. Az illetékes személy éppen a postán volt, vitte a D átadásáról szóló leveleket.

Éljen!

Egyre közelebb a finish.

agihuszar Creative Commons License 2004.11.16 0 0 2893
Már így is tök horror az az utca :( azt sem értem miért engednek oda parkolni autót közvetlenül a garázs kijáratához :(
Ma csak nagy ügyeskedés árán tudtam ráfordulni a lejáróhoz mert egy autó FÉLIG belógott a lejáratba.... Keresztbe tudtam csak bemenni... El tudjátok képzelni, hogy nem volt könnyű abban a kicsi utcában... :( Vissza is kellett tolatnom és ugye mögöttem meg autók parkoltak...
Szomszéd E ép Creative Commons License 2004.11.16 0 0 2892
VW Transporter épp hogy befért!
Nőgyógyász Creative Commons License 2004.11.15 0 0 2891
Emlékeim szerint 2.2m az engedélyezett legnagyobb magasság.
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2889)
csokelorant Creative Commons License 2004.11.15 0 0 2890
csak egy nagyon kis teher:)
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2889)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.11.15 0 0 2889
Garázsba nem fér le a kisteher???
Előzmény: Nőgyógyász (2888)
Nőgyógyász Creative Commons License 2004.11.15 0 0 2888
A Gömb utcában keskenyebb a járda, nem lehet rá felállni egy kisteherrel, mint a Lehel utcai részen költözködők tették. Szóval elég egy költözködő, és máris megbénul az egész utcában a forgalom. Kivéve ha lezárnak egy részt ideiglenesen e célra, de hát ilyet nem feltételeznék az illetékesekről ;)
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2885)
agihuszar Creative Commons License 2004.11.11 0 0 2887
Az biztos, hogy a mai fejemmel már bele sem vágtam volna a CP projektbe... Mindenesetre kitartááás mindenkinek! Drukkolok mindenkinek és várom már, hogy a D-ben is vendégeskedhessek :)))
tgabika11 Creative Commons License 2004.11.11 0 0 2886
És tudod, az igazi megpróbáltatások még csak most kezdődnek számotokra!
Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2885)
Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.11.10 0 0 2885

Most lefogadom bárkivel, hogy a D-be költözésünk idején a következő lesz:

- minusz5fok, havaseső, jeges szél, ormótlan köd

- a Gömb utca mindkét irányból le lesz zárva burkolat-felújítás miatt

- évvégi hajrá a munkahelyeinken

- évvégi szabadságolás bárki más munkahelyén, akire éppen rászorulnánk a folyamatban (pl: CP és vidéke áfész)

Ma van 11 hónapja, hogy kiautókáztam csempefalvára munkaidőben, mert mostazonnal és jajdefontos hogy csempét válasszunk, mert utána már 1-2 héten belül költözhetünk. Aha...

agihuszar Creative Commons License 2004.11.10 0 0 2884
Az uszi az egész Cp-hez tartozik csak a D alatt van :) Eredetileg decemberi átadást hallottam de nem lehet tudni semmit sajnos :( ,,két hét" :)))))))))
Előzmény: Gmc78 (2883)
Gmc78 Creative Commons License 2004.11.10 0 0 2883

A konditerem és az uszoda nem a D épülethez tartozik??

Márcsak azért, mert engem az érdekelne, hogy valaki tud arról valamit, hogy a D-ben mikor kezdik már végre átadni a lakásokat???

angyal111 Creative Commons License 2004.11.09 0 0 2882

Szia,

Mint a közelben lakó érdeklődöm.

Mikorra várható, hogy az E épületben átadják a konditermet és uszodát?

Előzmény: szucsati (2880)
csokelorant Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2881

Az ajtós kérdésre válaszolnék:

A bejárati ajtók acél ajtók 12 ponton záródó zárral, bebetonozott acél kerettel.

Izraeli, barátok közt csak "antipalesztin" ajtónak becézett biztonsági ajtó, amire egy hevederzár kb olyan vicces lenne, mint ha egy ferrarit úgy próbálnál megóvni a tolvajoktól, hogy az utcán letakarod nylon-fóliával.

Egy lakótársunk megjegyzése szerint az átlag, brazil betörő simán beszarik rajta, az igazán profi ellen meg úgysincs orvosság.

Előzmény: szucsati (2880)
szucsati Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2880

Szia!

1. Végső megoldás az E-F épület között lesz, jelenleg az E-C lépcsőházon keresztül.

2. Ilyen ígért nincs, valami olyan volt a megfogalmazás, hogy törekenek rá.

3. ?

4. Típust nem tudom, de 8 ponton záródó biztonsági ajtó.

5. Igen, bár ennek költségei lehetnek.

6. A közös költségben benne van, de nem őrszolgálat, hanem portaszolgálat. A közös költség tartalmazza. Ha lakásriasztót köttetsz be a portára... Azt nem tudom...

7. (8.) (Nem hiszem.)

8. A fűtőtestek termosztátosok, a programozhatóért fizetni kell, megoldható.

9. Csak a villanyóra plusz Amperéért kell fizetni.

10. Dehogynem. Ilyen is szerepel a kínálatban (aki bírja anyagilag). (Legalábbis nálunk.)

11. Nekünk 260 a belmagasságunk, +/-3 cm-t mértünk eddig több lakásban, ha jól emlékszem.

12. Nem. Bár az új épületek előtt lehet parkolni, az E előtt nem.

13. Ez csak az 1. emeletre igaz. Eddig nem tudok panaszról. A többi emeleten azonos a lakás és a terasz aljzatmagassága.

Kérdezz, amire tudunk, válaszolunk.

Előzmény: Smaddy (2879)
Smaddy Creative Commons License 2004.11.08 0 0 2879

Sziasztok!

Gondolkozunk a CP-be költözésen, és akad pár kérdésünk. Biztos volt róluk szó, de nem tudom végigolvasni az építtetéstől a beköltözésig a tapasztalataitokat. Tudtok segíteni?

1. Az uszoda külső vendégei hol fognak bejárni az épületbe?
2. A közös költségben mi foglaltatik benne? (Pl kedvezmény az uszodába, fitnessbe, jacuzziba, szaunába?)
3. Hevederzár felszerelhető a bejárati ajtóra? Azaz beépíthető a falba?
4. A bejárati ajtó szerkezetéről vagy típusáról mit tudtok? 

5. A beltéri ajtók ha mondjuk rossz irányba nyílnak, átfordíthatók?
6. A házban működő megfigyelő kamera a portára továbbítja a képet. A portaszolgálat magában foglalja a biztonsági őröket is, vagy biztonsági céggel külön kell a lakóknak leszerződniük? Ez már benne foglaltatik a közös költségben most is, vagy most még mondjuk a CP állít őröket?
8. Lesznek a belső kertben is ipari kamerák?
8. Van a lakásokban termosztát? Programozható? Központilag lehet vele minden radiátort vezérelni? Vagy ha nem így épült, akkor megoldható-e?
9. A mérők felszerelése és hálózatba kapcsolása mennyibe kerül?
10. Alumínium redőnyt tényleg nem lehet felszereltetni?
11. Mi a lakás hivatalos belmagassága? Ezt a bútorok miatt szeretnénk tudni.
12. Esetleges költözéskor, későbbi nagybevásárláskor biztosított, hogy a lakók, akiknek nincs terengarázs-helyük, be tudjanak állni a lift közelébe a kipakolás erejéig?
13. Mivel a terasz magasabban van mint a lakás aljzata, kívülről a vízzáró szigetelés rendesen meg van csinálva?

Bocs, hogy ennyi lett. Ha bármire tudtok felelni, tapasztalatból, az nagy segítség. Köszi

bkelemen Creative Commons License 2004.11.07 0 0 2878

Hello,

a már bent lakóktól kérdezem:

melyik biztosítónál van a társasház biztosítva, és mire terjed ki?

Üdv.

Ctrl+Alt+Del Pierro Creative Commons License 2004.11.04 0 0 2877

Azért a garázs nagyjából egy árban van a lakásnégyzetméterrel, és ez elég durva szerintem. Mert ugyebár egy közösköltség azért van, hogy fedezze a későbbi felújításokat, meg az aktuális szolgáltatásokat. Már nem igazán emléxem, hogy hány parkoló van, de mondjuk hogy 100. Az havi negyedmillió forint, vagy évi 3misi. Ennyiből azért több mint elégségesen el lehet gazdálkodni, ráadásul csak a garázsban!

A jelenlegi társasházunk teljes éves költségvetése ennyi kb.

Előzmény: agihuszar (2873)
agihuszar Creative Commons License 2004.11.04 0 0 2876
Tv,telefon,internet-re én a Com.uniqe-t kötöttem meg. Hamarosan bejön a házba a Matáv is ha minden igaz. Eddig meg vagyok elégedve velük. A közös költség remélem lehet kevesebb is, ehhez legalább fél év használat szükséges, hogy pontosan lássák mire mennyit kell költeni! A garázs és tároló is havi díj természetesen! A garázst soknak gondolom... :( Bérelni lehet a Cp-től igen, kérdezd meg tőlük mert pontos dolgokat nem tudok.
dobákpeti Creative Commons License 2004.11.04 0 0 2875
Ja és még vmi. TV-vel, internet-tel, telefonnan vannak már vkinek tapasztalatai?
dobákpeti Creative Commons License 2004.11.04 0 0 2874
Hát ez a közös ktg elég meredek... Mit lehet tudni, fog ez változni, ha már többen laknak majd a CP-ben? (mondjuk ha az első 3 házat átadták)
A garázs meg a tároló ugyan nem érint, de ezeket az összegeket havonta kell fizetni utánuk? Ja és mit tudsz (tudtok) a garázsbérleti lehetőségről, akár csak átmenetiről is. (bár egyenlőre ez sem érint) Köszi
Előzmény: agihuszar (2873)
agihuszar Creative Commons License 2004.11.03 0 0 2873
Közös költség 200ft/nm, garázs 2500, tároló 350!
Sok minden nem alakult még ki, majd szép lassan :)
dobákpeti Creative Commons License 2004.11.03 0 0 2872
Sziasztok benntlakók! (tőletek kérdezem)

Hogy alakulnak a rezsiktgek? Mi volt a lakógyűlésen, mik a tapasztalatok? Köszi.
(egy leendő C-lakó)
szucsati Creative Commons License 2004.11.03 0 0 2871

Az "eladóságról" nem tudok semmit.

Fűtés: kazán lépcsőházanként a tetőn. A fővezetékből egy leágazás lakásonként (legalábbis nálunk), rajta hőmennyiségmérő. Csövezés az aljzatban, lapradiátorok termosztáttal. A kazán is termosztátos. Röviden.

Előzmény: Smaddy (2870)
Smaddy Creative Commons License 2004.11.02 0 0 2870

Sziasztok!

Mit tudtok az EA11ről és az EB11ről? Mit tudtok ezekről a még eladó lakásokról? Példaul milyen fűtésrendszer van a CP lakásaiban?

Köszi minden infót.

szucsati Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2869

Na mind1. De ami a legdurvább: Kb. 1 hete volt az a nagy esőzés és BEÁZOTT a nappaliban az íves fal vége a saroknál (kb. 1.8 m magasan 20cm átmérőjű folt).

Még aznap este lementünk a biztonsági szolgálat irodájába és beírtuk a füzetbe.

...Azóta semmi reakció.

A folt azóta megszáradt, de hát ha megint esni fog, akkor mindig ez lesz ??

Akkor én is beáztam, én telefonáltam. Kijöttem, megnézték a 8. emeleten az erkélyt, mindenszilózva van, nem tudják hol a hiba, elmentek... :(

Garanciális. Priviben írok telefonszámot.

Előzmény: varjupeti (2868)
varjupeti Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2868

Üdv Tisztelt Lakótársak ! (Ma lakógyűlés lesz, és csak a fíling kedvéért...)

Sajnálatomra csak ma tudtam meg a címet kreko-tól. Olvasgattam a hozzászólásokat, és látom nem vagyunk egyedül a problémákkal.

2004. 09.20 -án költöztünk az E-C-5-5 -be (íves nappli).

A jegyzőkönyvezett javítások:

- Bejárati ajtó tömítés hiányzik

- Ventillátorok nem működnek

- Hiányoznak a fürdőszobai foganytyúk

- Ablakok nem zárnak tökéletesen

Nálunk a 3 hét letelte után jöttek csak javítani a dolgokat, de csak a szellőző ventillátorokat kötötték be.

Nem tudom elképzelni, hogy a nyamvadt fürdőszoba bútor fogantyúkat miért tart előkeríteni 1 hónapnál tovább. És klasszul rugós ajtókat csak "technikásan" lehet kinyitni. (És ezért fizettünk 93000 Ft-ot ...)

Na mind1. De ami a legdurvább: Kb. 1 hete volt az a nagy esőzés és BEÁZOTT a nappaliban az íves fal vége a saroknál (kb. 1.8 m magasan 20cm átmérőjű folt).

Még aznap este lementünk a biztonsági szolgálat irodájába és beírtuk a füzetbe.

...Azóta semmi reakció.

A folt azóta megszáradt, de hát ha megint esni fog, akkor mindig ez lesz ??

Ez vajon garanciális hibának számít ?

Péter

szucsati Creative Commons License 2004.10.26 0 0 2867

De a padlóhoz rögzített, és plafonba fúrt gardróbok oszlopainál már számít, hogy pontos legyen.

Na ott kell vigyázni, mert a padlóban mennek fűtés és vízcsövek. Én éppen ezért félek ilyen befúrósat csináltatni, inkább lesz lába.

Valaki korábban mesélte, hogy állt a víz a garázsban. EZ mekkora víz volt? Befolyik ez ilyenkor a tárolóhelyiségek küszöbén is? Mert akkor dexionsalgó(lászló) lábakon kell tartani ott minden vackot. Az oltatlan meszes zsákot nem lehet csak úgy lehempergetni a földre... :)

Lekopogom, a tároló szép száraz.

Eddig két gond volt, egy csőtörés, és egyszer az esőzés, de az is azért, mert a földszinti ajtó még nem volt berakva és valami kupacról befolyt a víz, onnan meg le. Egyébként a szigetelés jó, mert 4 hét alatt sem szivárgott le a garázsból a befolyt víz, tehát föl sem szivárog semmi sem. Egyébként ilyenkor szárítják és szivattyúzzák, ha kell.

Előzmény: Ctrl+Alt+Del Pierro (2864)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!