BBEA, én se szeretem :-) A kolbász még csak-csak, de szalonna... Ja, és még két dologgal lehet engem kiüldözni a világból: hurka és kocsonya. Csak az éhhalál küszöbén!! :-))
pizza- és spagettiszószi:
zsiradékban megpirított hagyma, sűrített paradicsom, só, kis cukor (hogy elnyomja a sűrített pari savanykás ízét), bors, majoranna. Ebbe aztán lehet pakolászni mindenfélét :-))
lassan át fognak minket rakni a Konyhaasztalra, pedig ott már van néhány pizzás-olaszos topik :-)))
Akik meghallják, hogy milyen brutális ez a "pizza", nem szoktak akarni belőle.
Ha viszont először esznek, aztán beszélgetünk, akkor legközelebb is akarnak.
A szalonna, az bacon és rendesen mielőtt a pizzára kerülne meg van sütve (és apróra van vágva). A kolbász a nem valami cupákos szörnyeteg.. hanem rendes vmi. magyaros szárazkolbász. Abból is viszonylag kevés és rendesen megsütve.
De ha akrod, akkor a hétvégén feláldozom magam és sütök!
tomajer: asszem jól megértenénk egymást.
Az olyan házias pizzát szeretem főleg, amin a paradicsomszószt előre együtt megsütött hagyma+bacon követi, ezen kívül van rajta csípős paprika, kolbász, bab, kukorica, esetleg ananász és egy nagy rakat sajt. (Ha vegyesen trappista+ementáli+parmezán van együtt, akkor szinte bármire képes vagyok :)
Férjezett csak netileg vagyok, de azé' van kiről gondoskodni ;-))
Mindennek ellenére ha egyszer lesz időm, majd sütök. Bár, mint mondottam vala, nem az a kifejezett olaszos remekmű, csak olyan hazaiasított. :-))
Ma pl. vadast főzött:-)))
Sz'al szerintem úgy gondolja, hogy azt a rengeteg tanulást amit belefektetett, a dologba, egy egész élet alatt se tudom kifizetni:-(