Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1036

A zenéjükkel kapcsolatban (a Cryptic idején) pedig azt nyilatkozta ha jól emlékszem, hogy miként a disznó is disznó marad egész életében, úgy a Megadeth sem alakul át valami mássá. Ritka jó hasonlatokkal tud élni Mustaine, az biztos.

Aztán kijött a Risk....:)))))))))

Előzmény: mvyky (1032)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1035

Nézd neal!

Rajtad kívül mindenki normális stílusban és hangnemben válaszolt azok közül, aki akart válaszolni. Ha nem akarsz, akkor nem válaszolsz, mert nem kötelező. Magyarázkodni pedig nem fogok neked amiatt, hogy miért is merek feltenni ilyen kérdést.

Ennyi:-)

Előzmény: neal and jack and me (1033)
Adamro Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1034
ohh, én is úgy kezdtem hogy: GnR, AC/DC, tallica póló...ez tartott is vagy egy-másfél évig, most úgy öltözködöm ahogy kényelmes, persze azért kinézek valahogy, meg egyfajta stílust is "képviselek", de szerintem ez már megmarad életem végéig

az a feketeség mindenféle felirattal, acélbakancs stb. már borzalom

mivelhogy én is még a mai fiatalsághoz tartozom, ki is lógok onnan egy picit a nézeteim miatt:
azokra a személyekre csak azt tudom mondani hogy: majd csak kinövik
én már átestem rajta, szerencsére hamar, bár ezt a körülöttem lévők nem is nagyon értik meg...azaz hogy miért nem vagyok bokától fülig feketében, hova tűntek a feliratos pulóverek és pólók, miért nem acélos a bakancsom és ilyenkor persze elmosojodom egy kicsit, de bele se kezdek a mondókába hisz úgyse értenék...
neal and jack and me Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1033

micsoda baromságokról ugattok itt...

ki a f*szt érdekel, hogy miben jár?!

meg, hogy milyen haja van?!

mvyky Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1032
Mustaine egyszer azt nyilatkozta, pont a Metallica-s fazonigazítás után, hogy mivel a tigris sem cserélheti le a csíkos bundáját, így ő sem fogja levágatni a haját! :) szóval nem hiszem, hogy nagyon tervezné a rövidítést.
Előzmény: Törölt nick (1031)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.15 0 0 1031

Abszolút egyetértek a leírtakkal. nekem össz-vissz 2 db helloween pólóm és 1-2 Iron Maiden pólóm volt. (megy félhosszú hajam másfél évig)

Arra viszont kiváncsi vagyok, hogy Dave meddig hord még hosszú hajat, mert tíz éve a Metallica-s fazonigazítás után esküdözött, hogy nem fogja levágatni. Egyébként ahogy nézem, már neki is egyre több szabad hely van a fején ott, ahol eddig a haját hordta.

Előzmény: mvyky (1030)
mvyky Creative Commons License 2006.05.14 0 0 1030

én sosem voltam az a "vad metálos", ami az öltözködést illeti. voltak, vannak megadeth, metallica, pantera stb. pólóim, /sőt, még guns is :)/, nyakláncok amiket farmerral, meg flanel inggel hordtam, de pl. bőrszerkóm, meg bakancsom soha sem volt. viszont a hajam volt hosszú, /talán inkább csak félhosszú/ (bár sosem zsíros!) ma meg már /illetve már egy jó ideje/ teljesen úgy vagyok vele, hogy nyílván kurvára nem a külsőségek határozzák meg ezeket a dolgokat és még sok egyebet.

kicsit vicces mai fejjel látni különböző zenekarok pólójában lévő embereket, mert már úgy vagyok vele, h kia f@szt érdekel a figurán kívül, hogy ő melyik zenekart szereti. tartsa meg magának és kész, minek azi "hirdetni"?  persze tudom, ez nagyon erősen korfüggő dolog, hisz' én is voltam ilyen. ezért sem ítélem el, csak hangsúlyozozm, hogy vicces, mókás ma már. az ember a posztereket is csak egy ideig tartja a falon és eljön az a pillanat is, amikor nincs már példaképe sem. csak kinél előbb, kinél később jön el ez az idő. aztán van olyan is, akinél meg soha! :D

Előzmény: Törölt nick (1023)
GodAss Creative Commons License 2006.05.13 0 0 1029
Peldaul.
Előzmény: BlackMailer (1028)
BlackMailer Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1028
Divatrockerek: Metallica St. Anger láz 2003-ban...
Előzmény: GodAss (1025)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1027

Igazából nem is nagyon tudom, hogy egyáltalán miért alakult ki ez a szerelés a metal világban. Valószínűnek tartom, hogy a mindenkori öltözködési (meg úgy globál mindenféle megszokott) trend elleni lázadást akarja szimbolizálni a hosszú haj, meg a fekete ruha. Tud valaki valami konkrétabbat?

Tavaly nyáron lementünk Siófokra, hogy megtartsuk a legénybúcsúmat. Nagyon szép idő volt, koradélután üldögéltünk a parkban, iszogattunk, nézegettük a jobbnál-jobb nőket. Erre egyszercsak elsétál előttünk egy kb 17 éves, zsíros hajú, lógó orrú gyerek, fekete DEPRESSZIÓ-s pólóban....

Így leírva persze nem hangzik nagy számnak a dolog, de akkor a belünket kiröhögtük szegény srácon. Mert aki még egy ilyen helyen is ezt az életérzést követi és mutatja kifelé, az már tényleg orvosi eset.

Előzmény: Pittaa (1026)
Pittaa Creative Commons License 2006.05.12 0 0 1026
Én is öltöztem anno full feketébe, de szerintem a ruhának semmi köze ahhoz h miben járok. Ma már azt veszem fel amiben jól érzem magam és szerintem hallgathatok bármilyen ruhában Megadethet vagy Alice Coopert vagy bármilyen rock zenét, mert az számít ami belül van és kész:)
GodAss Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1025
Erdekes kerdes. :) Szemely szerint nem kerulom a fekete ruhadarabokat, sot, egyre tobb van beloluk. Megsem alkalmazkodom a 'standard' rocker-cuccokhoz. Nincs soktizezres bakancsom, sem zold vaszontaskam 'szlipknot rulez', 'nirvana', ’cradle of filth’ feliratokkal, es meg a hajam is rovid.
Szerintem a mai tinedzserek (hozzateszem nemreg meg en is az voltam :) leginkabb azert hordanak ilyesmiket, mert kitalaljak, hogy az a cool, aztan lemasoljak egymast. Onmagaban nem gaz, ha valaki igy, ’rockeresen’ oltozkodik, kiveve, ha mindezt pusztan divatbol teszi. Persze ennek is vannak fokozatai, a szegecses nyakorv peldaul mar nalam is a rohej kategoriajaba tartozik. :)
Előzmény: Törölt nick (1023)
AAndro Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1024

Május 13. 20.00 TOTAL METAL CLUB

ADULTERY(CZ)  - pagan folk black metal

DAMNED SPIRITS' DANCE - black metal

Törölt nick Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1023
Kérdés: Ti szoktatok "metál"-osan kinézni vagy öltözködni a hétköznapokban? S egyáltalán mi a véleményetek erről? Mármint hosszú haj, fekete cucc ...stb.

Csak azért kérdezem mert nekem az elmúlt 10 év alatt már teljesen megváltozott az öltözködési stílusom is, például már nagyívben kerülöm a fekete ruhákat (max a bőrkabát és a cipő fekete). Néha elég furgcsa érzés, amikor látom az utcán a tizenéves, hosszúhajú, talkpig sötét cuccban járó rocker-eket, s bevallom, nem is igazán tudom mit gondoljak ilyenkor róluk, mert ha kiröhögném, azzal a saját egykori énemet is kinevetném.

Ti hogy vagytok ezzel?
vsiivz Creative Commons License 2006.05.11 0 0 1022
most akartam irni neked egy jokepessegu amilt
erre nem tudok :o)
megtenned, hogy ramloksz valamit?
Előzmény: mvyky (1021)
mvyky Creative Commons License 2006.05.10 0 0 1021
ok, akkor így érdekel a dolog!
Előzmény: vsiivz (1014)
Fafara Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1020
oké. ha jó állapotban van, nem csak cafatok, elrakod nekem?
komolyan.
Előzmény: vsiivz (1019)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1019
most vedlett az egyik
megkaphatod a ruhajat :o)
Előzmény: Fafara (1018)
Fafara Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1018
és tenxfor előre is, pókot is hozhatsz :)
Előzmény: Fafara (1017)
Fafara Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1017
oké. meg majd japánokat.
direkt nem jelentkeztem, most már megvárom, míg átmegyünk és ott normálisabb térben tudok zenét hallgatni.
Előzmény: vsiivz (1016)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1016
persze
de ne feledd, hogy egy ilyen audiofil lemeznek mas az anyaga is, meg a hordozo felulete is
a mas master meg ez a ket dolog egyuttes hatasabol alakul ki az eltero hangzas
de majd megoldjuk, hogy meghallgasd az eredeti lemezt is
Előzmény: Fafara (1015)
Fafara Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1015
majd egy biztonsági másolatot kérhetnék? O:-)
Előzmény: vsiivz (1014)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.09 0 0 1014
Thanks for the email. This Megadeth release is taken from the original 1992
master tapes. The Bonus tracks are from the reissue version. Thanks again.

Best Regards
Customer Service

Mobile Fidelity Sound Lab
318 N. Laflin Street
Chicago, IL 60607-1006 USA
www.mofi.com

HUH!!! :o)
Előzmény: mvyky (1012)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.06 0 0 1013
na most gondolkodoba ejtettel
irok a mofi-nek
mert engem is csak az eredeti erdekel
es ha nekunk kedvezo a valasz, akkor majd megtargyaljuk a rendeles dolgat
Előzmény: mvyky (1012)
mvyky Creative Commons License 2006.05.06 0 0 1012

ja, már látom 24,99.-

de most látom itt a honlapon, hogy van 4 bonus szám is még rajta. ez akkor azt jelenti, hogy ez NEM az eredeti 1992-es Countdown-nak, hanem a Mustaine által nemrég újra kiadott verziójunak a masterizált változata? mert gyanús a végén lévő 4 bonus szám, azon is ugyanígy van. viszont ha ez tényleg nem az eredeti '92-es Countdown, akkor lehet még 1-2 napot gondolkodom a dolgon.

(de egyébként ami nekem egy kicsit furcsa, hogy a Megadeth honlapján ezt miért nem hírdették eddig meg...?)

mvyky Creative Commons License 2006.05.06 0 0 1011
egyébként mennyi usd-be kerül?
Előzmény: vsiivz (1009)
mvyky Creative Commons License 2006.05.06 0 0 1010
persze, h komolyan érdekel! hogyan beszéljük meg a részleteket? email?
Előzmény: vsiivz (1007)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.05 0 0 1009
ez van a mofi oldalan:
* PREORDER * Megadeth - Countdown To Extinction Ultradisc II™ 24 KT Gold CD (shipping June 27, 2006)
USPS-el kuldik az max 7-10 nap, mire ideer
Előzmény: Törölt nick (1008)
Törölt nick Creative Commons License 2006.05.05 0 0 1008
ne mááá! Van megjelenési dátum is?
Előzmény: vsiivz (1007)
vsiivz Creative Commons License 2006.05.05 0 0 1007
ha komolyan erdekel, szivesen segitek hozzajutni
nekem mar elo elorendelesem van a mofi-nal
akar kettot is rendelhetek, es akkor oszlik az utazasi koltseg
Előzmény: mvyky (1002)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!