Halihó!Nem ismeri valaki aaaaa (asszem tavaly előtti vagy régebbi) Pepsi-sziget reklám zenéjét?Valami olyasmi volt benne hogy egy kiskölök megy egy hosszú poros úton és ilyen nyomasztó zene megy alatta.Másik nem reklámzene de kéne nagyon,régen sokta nyomta az emtíví abban meg 3 (vagy 4?)nőci ezerrel pörög,bulizik,palizik,aztán másnap reggel punnyadtan mennek melózni.Vmi "colour your my friends" vagy mi a címe.Segítsen valakiiii léccilécci.köszke
új felvetésem van! ez is nagyon baró! Dreher reklám, amiben a pasi a pultos csajjal flörtöl, de nincs belőle kamaty, mert a fazon nős és kocogtatja a jegygyűrűt az üvegen!!
Köszönöm az összes segítséget!! Jelentem, a klérdés eldőlt! When you're smiling 7day's es előadója Louis Prima. Ez olyan agyeldobós, fejrázós őrületzene!!! Mindenkinek ajánlom! Zseniális a verzió! Hali
Sziasztok! Ha Bárki tudja, kérem válaszoljon nekem! A Lindab reklám filmzenéjére lennék kíváncsi, hogy ki az előadó, ill. a szám címe! A reklám fő ismertetőjele, hogy a RTL-KLub esti hiradójának közvetlen kezdése előtt szokták leadni mostanság, a fiatal pár áll a háza előtt, zuhogó esőben és nézik a lakásukat. És a végén kiírják: Adjon új arculatot lakásának!
Ha már megszólaltam, akkor megragadnám én is az alkalmat, és egy nagyon régóta keresett reklámról (vagyis annak a zenéjéről) érdeklődjek:
Egy Stella Artois reklámról van szó, de már kb 2-3 éve nem játsszák sehol. A sztori arról szólt, hogy egy pasi bemegy vmi kastélyféleségbe és találkozik csajokkal, akik átváltoznak vmi gonosszá (?), aztán eljut egy szimpibb csajhoz, aki odaad neki egy kehely stellát. A zenéje máig visszacseng a fülembe, de sajnos nem tudok semmilyen nyomon elindulni, ezért bármilyen segítségnek örülnék!
Köszi előre is, és bocsika, hogy ilyen hosszú voltam...
Nagyon sokan énekelték a When You're Smiling c. dalt, általában lassú verzióban. Ami talán a legközelebb áll a reklámhoz, az Duke Ellington előadása :)
Kösz ppmr!!! Lenne egy újabb kérdésem is: azt a dalt keresem,amit németek szoktak énekelni meccseken.Szinte az összes nemzetközi német érdekeltségű focimeccsen hallottam már.Vmi ilyesmi: ná-ná-ná-ná ná-ná-ná-ná é-é-é ó-ó-ó.
a Duna TV-n szokott menni a Híradó sport rovatában a jégkorong vb beharangohója.Kicsit arab beütésű női hang énekli,pontosabban csakdúdol.Tudja valaki a szám címét?
Húúúúúú! az a Heineken reklám nekem is nagyon bejön! Ha vki tudja a címét, légyszi írja meg! Ezen kívül még a Margitszigeti Kristályvíz és az új Naturaquás reklám zenéje is érdekelne!! Köszike!