Szia Izabell!
A Krisztiánt egy riport kapcsán ismertem meg és azóta elég jó barátok lettünk.
A Vágy villamosát láttam, Enci baromi jó benne!!!(egyébként őt is ismerem) Nézdd Meg!!!
László Zsoltot nem sokat láttam, nem tudom, hogy szeretem-e, de ebben a darabban nagyon jó!
Melyik színházba jársz sokat? Vagy vegyesen, amelyik jön? Ha akarsz találkozni a Hujberrel, Gyuriskával, Krisszel, akkor gyere el julius 28-án az Eurocenterbe. Ott lesz egy rendezvény, amit anyukám szervez és őket hívtam, hogy jöjjenek, + lesznek a Madáchból egy páran.
Na szia:Alison
A dzsungel könyvét és a Sok hűhót láttam.
De akkor éppen Nagy Ervin volt és nem Krisz.
A vágy villamosát pedig megakarom nézni, mert azt hallottam, hogy nagyon jó és
Eszenyi játszik benne, akit szintén szeretek.
Te is szereted László Zsoltot?
És honnan ismered személyesen Kriszt?
Ja, és te láttad A vágy villamosát?
Szia Izabell!
Én ismerem személyesen a Kolovratnik Krisztiánt(elég közelről!). A Csörét, a Hujbert, a Gyuriskát csak távolról. A László Zsoltot egyáltalán nem ismerem, de ha szereted, nézd meg a Vágy villamosában, a Tivoliban.
A Krisztiánt, a Ferit és a Gyuriskát láthatod a Sok hűhóban például, a Csörét a Dzsungel könyvében.
Hátha hasznos lesz ez Neked!
Alison
csak azt szeretném kérdezni, hogy nem tudja-e valaki, hogy a már említett Mélyvíz beszélgetésekről ugyan honnan lehet tudni?
(azon túl, hogy hevesen figyelném az itten említett dolgokat)
pl.: Súgóból, ott én eddig nem leltem...
Persze, hogy a jövő évadban. Akkor én már úgyis Pesten fogok tanulni, úgyhogy mehetünk.
Tényleg nagyon örülnék neki, ha betudnál vinni! :-)))
De ezzel kapcsolatban majd az emilemre írj!
Ma láttam Egerben A Tündérlaki lányokat.A keddi Madáchbeli szenvedésemhez képest kész felüdülés volt.Mindenkinek ajánlom,aki nem csak limonádéra vágyik,mert ez nagyon nem az.
Tegnap láttam a Hagyd a nagypapát! a Madáchban!Hát mit mondjak!Elég unalmas a darab,a szinészek elbeszélnek egymás mellett,az egész unalomba fulladna,ha nem lenne Kiss Mari,aki azalatt a 10 perc alatt,amig szinpadon van élettel teliti meg az addig unalmas eloadást.De tegnap ráadásul jó nagyot égett a Madách.Fél órát késtek a 2. felvonással,mert a diszletbe 4-szer beleakadt a függöny,s nem ment fel.Tiszta nevetséges volt!
Izabell,
Bocs,hogy nem tudtam menni az Ivánra,de még du.4-kor ZH-t irtam Pesten!:-(((
Azért ird meg milyen volt!
arabella
Nézzétek meg a Kurázsi mamát a Vígben. Ahhoz képest, hogy Brecht tök jó!
Ja, és a Figaro a Tivoliban is szuper!
Szerintetek ki a legtehetségesebb fiatal színész a Vígben?
És ki ismeri Schilling Árpádot?
Nem akartam eddig, az az igazság, hogy folyton csak kínos helyzetekbe hozod az egész családot, mert olyan mimóza vagy, meg folyton elbőgöd magad, meg ilyesmi, és kinek hiányzik, hogy itt az indexen is ujjal mutogassanak rám, hogy aszondja: ott-a, nézd, a cornéliusnak az unokahúga!
- Jaaa, annak a cornéliusnak ...
Nahát, kinek hiányzik ez, most, hogy kiderült, asszem, meg kell változtatnom a nickemet uncasra, hogy teljesen tiszta lappal induljak, újra minden folttól mentesen.
A heti hetesben a havas henrik a legjobb csávó, és képzeljétek engemet még tanított is egy darabig és egy csomó történetet nekünk is elmesélt, amit most a heti hetesben megismétel. Olyan aranyos módon öntelt meg beképzelt meg hiú, hogy azért már szeretni kell.
(U.i.: Nem, nem én vagyok a csiszár jenőke, ne is kérdezzétek.)
Dear Arabella,
Nem sértesz meg bennunket, de az offok nelkul meg szornyubb lenne ez a forum, mint amilyen.
Amugy miert ne lehetne koze hozza? Na, mindegy...persze, hogy igazad van.
De te is off voltal...hehe...